Home / Actualitate / Un grup de medici din România cere încetarea terorizării populației și revenirea la normalitate “Încetați starea de teroare!”

Un grup de medici din România cere încetarea terorizării populației și revenirea la normalitate “Încetați starea de teroare!”

Incorect Politic
Aprilie 3, 2021

Via R3Media:

Un grup de medici români lansează o scrisoare deschisă autorităților statului prin care aduc în discuție 11 puncte argumentate ce subliniază importanța libertății și cer vehement revenirea la normalitate prin încetarea abuzurilor, manipulărilor, terorizării populației și implicit a cadrelor medicale, informează un comunicat de presă trimis pe adresa R3media.

COMUNICAT DE PRESĂ

Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului!

Încetați starea de teroare!

Noi, semnatarii acestui document, solicităm Președintelui Iohannis, parlamentarilor și guvernanților încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace și revenirea la starea de normalitate.

În ultimele 12 luni, din postura de giranți politici, ați inițiat, tolerat și încurajat o strategie greșită, care este împotriva românilor. Ați încălcat Constituția României, legile și convențiile internaționale privind drepturile pacienților (Convenția de la Oviedo) pentru o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare cu ale unei gripe sezoniere.

Noi, medicii cu știință de carte și conștiință, uniți în convingeri și adevăr, vă atragem atenția că măsurile pe care le-ați luat sunt fie absurde, fie ineficiente, fie fără logică din punct de vedere științific. În acest sens, vă solicităm ca, de îndată, să:

1. Încetați cu obligativitatea purtării măștilor, mai cu seamă în aer liber. Măștile sunt dispozitive medicale și, dacă nu sunt utilizate corect, nu folosesc la nimic! Ba, mai mult, după o perioadă scurtă de purtare într-un spațiu nesteril, acestea devin focare de infecție, întrucât se umezesc, iar germenii găsesc în ele un mediu de cultură perfect. Despre cele neconforme (peste 90%) nici nu mai vorbim. Încetați să ne obligați copiii să poarte măști la școală! Este nociv, este inuman, este degradant, este fără rost!

2. Încetați cu monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine sau în alte instituții! Determinarea temperaturii și triajul epidemiologic pe care îl fac „medicii-agenți de pază” este un act medical care ar trebui să fie efectuat (conform legislației românești, dar și mondiale, în materie) numai de personal calificat. Monitorizarea temperaturii corpului nu este doar ilegală, efectuată în condiții improprii și cu instrumente neadecvate, ci și total ineficientă, întrucât febra nu este un simptom specific numai infecției cu SARS-Cov-2.

3. Încetați cu interdicțiile de circulație! Interzicerea circulației cetățenilor în anumite intervale de timp nu are nicio logică din punct de vedere epidemiologic. Prin măsurile restrictive, ați decredibilizat Poliția și Jandarmeria. I-ați transformat în infractori, impunându-le să aplice niște acte administrative care încalcă flagrant Constituția și legile țării!

4. Încetați cu promovarea vaccinurilor anti-Covid. Legislațiile românească, dar și cea europeană, interzic reclama la medicamente. Vaccinarea este un act medical. Niciun act medical nu poate fi făcut sub constrângere sau presiune. Serurile utilizate în acest moment în România sunt de fapt terapii genice experimentale, aflate în fază de testare până în 2023, iar administrarea lor în condițiile în care populația nu este informată corect și complet, reprezintă un malpraxis grosolan, o crimă cu premeditare la adresa românilor.

5. Nu mai obstrucționați medicii să-și trateze pacienții cu scheme de tratament pe care le consideră ei ca fiind cele mai potrivite pentru aceștia. Medicina este o profesiune liberală, iar medicii au întreaga libertate de a alege ce medicamente cred ei de cuviință pentru a-și vindeca pacienții. Nu mai impuneți protocoale terapeutice anti-Covid „oficiale”, în care tronează medicamente experimentale (unele dovedite ca ineficiente sau chiar toxice), transformând astfel populația României într-o colonie de cobai.

6. Încetați cu discreditarea și compromiterea corpului medical, a actului medical, a spitalelor. Orice voce din lumea medicală care îndrăznește să rostească public altă opinie decât cea oficială este discreditată în cel mai grosolan mod posibil. Reglementările Codului Deontologic al Medicilor care interzic unui medic dreptul la libera exprimare sunt anticonstituționale.

7. Încetați cu manipularea statisticilor medicale și cu obligarea medicilor să falsifice certificatele de deces. Oameni care au murit de patologii diverse au fost declarați morți de Covid. Mai mult decât atât, ați închis spitalele, interzicând accesul românilor la serviciile medicale. Bolnavi cu patologii cronice au decedat pentru că nu a mai avut cine să îi trateze sau opereze, în timp ce secții întregi, spitale întregi chiar, stăteau goale.

8. Opriți strategia greșită de comunicare (posibil programatică), prin anunțuri zilnice apocaliptice, care conduce la depresii grave în populația și așa îngrozită de problemele financiare rezultate din năruirea activității economice în toate domeniile! De peste un an, se anunță zilnic doar numărul (neverificabil) de nou-infectați, numărul de cazuri grave din ATI (neverificabile) și numărul de decese (care includ decesele la pacienți fără simptome de Covid), dar nimic despre cei vindecați. Din acest motiv, starea de spirit a românilor se agravează constant. Niciun cuvânt de încurajare, de încredere într-un viitor bun, dimpotrivă. Iar un lucru binecunoscut în medicină este acela că scăderea moralului și stresul induc deprecierea importantă a imunității organismului.

9. Stopați campania de denigrare a medicilor (în special a celor din ATI) și a activității spitalicești, deoarece aceasta conduce la scăderea încrederii populației în sistemul de sănătate și la neprezentarea sau la prezentarea tardivă a pacienților la medic, având drept consecință înmulțirea numărului de cazuri grave, cu amplificarea costurilor de tratament, dar și la înmulțirea numărului de decese!

10. Stopați distrugerea economiei României! V-ați exercitat discreționar puterea asupra cetățenilor și a firmelor românești împingându-le către faliment. Dumneavoastră nu înțelegeți medicina, aveți sfătuitori necalificați sau rău intenționați. Vă rugăm, lăsați medicii să facă medicină, că asta e profesia lor, și sprijiniți-i!

11. Nu mai terorizați populația, nu mai induceți psihoze, nu mai manipulați datele statistice! Încetați cu stările de urgență/ alertă motivate prin așa-zisa „pandemie”! Ea nu există, mai cu seamă atât timp cât nu a fost declarată printr-un act oficial!

Semnatarii acestui document sunt doar câteva cadre medicale dintre zecile de mii care activează în România. Orice medic sau farmacist român care dorește să fie cosemnatar al acestui comunicat, după publicare, este binevenit să ni se alăture.

Damian Baciu, medic primar pediatru, specialist în vaccinologie
Ioan Cordoș, medic primar de chirurgie toracică
Adina Alberts, medic primar de chirurgie plastică
Răzvan Constantinescu, medic primar interne și gastroenterologie
Camelia Smicală, medic specialist medicină de urgență
Aurel Băcean, medic primar neurochirurg
Monica Pop, medic primar oftalmolog
Adrian Cacovean, medic primar de chirurgie cardiovasculară
Iulian Șerban, medic primar chirurg
Mihaela Baciu, medic primar pediatru
Dan-Decebal Gavrilescu, medic primar medicină de familie
Lavinia Ispas, farmacist
Iulia Florică, farmacist
Dragos Dinulescu, medic dentist
Mircea Pușcașu, medic dentist
Ștefan Vasile Ștefănescu, medic dentist
Cristina Metea, medic dentist
Iulia Popescu, medic dentist
Viorel Negulescu, medic dentist
Daniela Dumitrescu, medic dentist
Laurențiu Gheorghe, medic dentist
Galina David, medic dentist
Alina Gabriela Iordache, medic dentist
Mihaela Domuță, medic dentist
Constanța Hudema, medic dentist
Brândușa Câmpean, medic dentist
Mădălina Ruxanda, medic dentist

Lista rămâne deschisă.

33 comments

 1. Jos johannis, jos restrictiile, jos botnita !
  3 aprilie https://www.youtube.com/watch?v=P_v6NlqZmB4

 2. As dori sa iau legatura cu dr Cacovean.Aveti o adresa de mail a dumnealui ?
  Multumesc!

 3. Un alt adevar care trebuie spus e ca politicienii si medicii santajati sau cumparati de ani de zile de corporatiile internationale prin diverse metode sunt mai terorizati decat oamenii simpli sa duca la indeplinire acest circ de nivel mondial fie ca cred in plandemie sau nu, de papusarii din umbra care stiu totul despre ei.

 4. Parerea mea e ca 3 sferturi din lista aia de doctori n-ar trebui sa aiba niciun cuvant pe tema asta, pt ca nu sunt calificati.

 5. Și vrei să spui că prim ministru Cățu este calificat să-și dea cu părerea ? Un medic indiferent de specialitate, este totuși un medic !

 6. Orice ai spune, în cazul în care ai anumite îndoieli în privința acestui virus blestemat, ești un răspânditor al unor teorii ale conspirației. Toată această poveste a fost îndoielnică de la bun început, începând cu apariția, cu răspândirea, cu vaccinurile apărute peste noapte ș.a.m.d..

  • Ce sa răspunzi dobitocilor. Vad ca este si muma pădurii, doctorat aia personalizată, care Da cu clamată pe la emisiuni tv.

 7. Nimic surprinzator , chiar si unii medici pot da dovada de prostie . E vreunul epidemiolog ? Jumatate sint dentisti, farmacisti. Asa e cand virusul nu te afecteaza direct, nu crezi, dar nu-ti da de gandit tot ce s-a descoperit intr-un an de zile, toate cazurile , faptul ca au decedat oameni care pana mai ieri erau perfect sanatosi, toate datele care arata ca boala e parsiva si foarte contagioasa , etc. Pandemia nu exista , nu ? Halal sa le fie .

 8. jumatate din lista sunt dentisti??? ia, la origine cu voi, dobitocilor!

 9. totul a fost o minciuna cu pandemia falsa vaccinurile sunt false testele de covid sunt false

  • Perfect adevarat ce spui.

  • Desigur….. Si cele mai false (sic!) sunt decesele celor care au fost internati la ATI si au murit sufocati de acest virus parsiv. De fapt, “mortii” astia au plecat in vacanta in Bermude si se vor intoarce curand si vor rade noi, prostii care ne-am vaccinat. Asa e cand umbli cu basmaua in cap…..

 10. Cea ce se intampla in zilele noastre de cand a inceput aceasta PLAndemie, este pur si simplu tulburator!
  Este incredibil cati oameni care se autodenumesc inteligenti, nu au capacitatea de a avea o gandire total independenta de acest sistem masonic.
  Elita din spatele acestui pandemii inexistente, a reusit sa pacaleasca o lume intreaga prin mass-media si prin medici platiti sa ucida in spitale.
  Cu toate astea, marea majoritate a sufletelor cazute in aceasta capcana a Matrixului masonic, lipiti de de technologia Tembelizorului, prefera sa creada aberatiile acestor satanisti, care si-au vandut cu mult timp in urma sufletele, si carora nu le pasa de viitorul pe care omenirea il va avea.
  Prin frica, prin minciuna si prin numeroase modalitati de manipulare, au reusit sa convinga o lume intreaga de existenta acestui virus, si tot prin aceste modalitati i-au convins sa accepte vaccinarile, care sunt urmatorul pas de a extrage samanta divina, din specia umana.
  Nepasatori la tot ce se intampla, condusi de frica si de o gandire total controlata de acest sistem, sclavii viitorului nici macar nu-si dau seama de efectele dezastruoase pe care aceasta atitudine il va avea, asupra copiilor lor, si in general asupra viitoarelor generatii.

  Datorita fricii, nivelul de lasitate si de nepasare, a ajuns la limite greu de imaginat in secolul XXI, si este revoltator ca acesti sclavi, isi asteapta salvarea chiar din partea stapanilor lor, fara sa-si dea seama.
  Fiind incapabili sa realizeze ce se intampla in jurul lor, turma aflandu-se intr-o confuzie totala, se complace in situatia actuala, nerealizand ca datorita acestei mentalitati, ei vor sacrifica si viitorul urmatoarelor generatii.
  Rautatea a ajuns la proportii industriale, sufletele sunt dezbinate, de jocul politic murdar al acestor satanisti, atentia lor fiind captata de stiri legate de minoritati, nationalism, emisiuni degradante, stiri de groaza sau interese financiare legate de aceasta societate de consum.
  Omenia este pe cale de disparitie datorita acestor masoni evrei, care au reusit cu brio sa infricoseze si sa indobitoceze o lume intreaga, prin inventarea unei PLANdemii, cu scopul unic de a crea o destabilizare economica totala, mai apoi controlul asupra populatiei globale, si construirea unei lumi distopiane, pentru a le servi doar propriile interese.
  Sclavii viitorului dragii mei, acum sunt instruiti prin aceasta PLANdemie inexistenta, sclavi care isi vor servi perfect stapanii, fara nici cele mai mici semne de intrebare.
  In acest plan diabolic, vaccinarile Covid-19 au rolul de a distruge gena divina, si de a izola definitiv sufletele de Creatorul Divin.
  Cei care accepta vaccinarile, nu fac altceva decat sa accepte semnul bestiei, pecetea Satanei 666, iar aceste suflete nu vor mai putea fi salvate.

  Cu toate astea insa, trebuie sa infruntam realitatea cruda. Guvernantii si-au vandut sufletele cu mult timp in urma, apartin gruparilor masonice, si sunt condusi de puteri mult mai influente decat ne putem imagina.
  Acesti lideri stiu foarte bine ce fac, si o fac cu un scop anume, de a distruge populatia terrei pentru controlul total al omenirii. Singura solutie ar fi o unire globala, care ar trebui sa fie de proportii imense. Acest lucru nu se va intampla de curand, pentru ca marea majoritate prinsi in acest sistem de Matrix, se complac si se simt bine mersi in largul lor.
  Oile nu se vor revolta. Iar pentru cei care au suficienta credinta si speranta, poate solutia va veni de sus undeva din Divinitate, toate la timpul lor.

  Nu exista nici un Covid-19, nu exista nici un focar nicaieri, si nu a murit nimeni de aceasta PLANdemie!
  Totul este foarte bine planificat, cu scopul unui genocid asupra populatiei intregii planete, in spatele carora se afla forte malefice, reptiliene, inumane. Cu ajutorul vaccinului, a carui scop este modificarea completa al AND-ului uman, din pacate marii nostrii conducatori vor realiza acest lucru.
  Este foarte trist sa vezi atatia oameni spalati pe creier, prinsi in miciuna si capcana acestui sistem, si este foarte trist cati de putini sunt cei care au curajul de a gandi, de a se opune acestui sistem diabolic, malefic.
  Isus s-a opus unui sistem asemanator, si a fost crucificat pentru asta. Isus este singurul exemplu demn de urmat, iar cei care se complac in acest sistem satanic, nu vor putea intra in imparatia Creatorului care se afla aici pe pamant!

 11. Ce bine era “Vara lui hil” sa te fi afectat si pe tine protocolul lui al de rahat ordinar, sa fii legata de pat, sa fii sufocata, intoxicata cu oxigen si ambalata in pielea goala intr-un sac de plastic, atat tu cat si marele calificat sau calificata “veve” care sare craca din p.. in p… sa scrie cu craci-n sus despre calificarea altora. Daca ati fi avut parte de acel protocol salvator, v-ati fi dorit de pe lumea cealalta sa va tratati covidul acasa ca nu se moare si era tare bine sa fi scapat lumea de inca doi care tin umbra degeaba pamantului. Si poate ati fi avut timp garla, o vesnicie, sa studiati si voi macar o pagina de medicina generala, asa cum fac cei care se specializeaza intr-o anumita directie in medicina. Si apropo de acei dentisti. Grija mare sa nu va pice plombele de atata calificare!

 12. Se vad rezultatele acestui teatru .Multe dintre produsele alimentare sau scumpit dublu si chiar mai mult .Salariul care inainte de pandemie imi ajungea sa ma descurc o luna acum nu imi ajunge nici 20 de zile .Vam dat un exemplu ,si mor cind vad ca oameni mai cred in minciunile astea si uni chiar orbeste.,,Eram in tranvai era ful ,linga mine pe scaun un batrin de vreo 60 de ani urca o fetita de vreo 14 ani cu masca pe mina ,,deie delta n tine zice mosu de ce nu ti pui masca vrei sa ne inbonlnave sti pe toti nu ai pic de respect pentru semeni si o blesteama si o face in tot felul.. Asa am ajuns fratilor si eu am un baiat de 16 ani care este sportiv de performanta si din cauza ca multe concursuri nu se mai tin si din cauza cursurilor tinute acasa a ajuns depresiv era un copil exemplar acum nu ma mai pot intelege cu el.Ce fac astia cu noi ?Si cea mai mare vina o au cei ce cred ca exista aceasta boaa pe ei se bazeaza sistemul ei il sustin cu prostia lor.Vine vecina are 62 ani ma intreaba te vaccinezi ca eu mam vaccinat eu zic nu si nici nu o o fac vreodata .Aaa din cauza celor ca tine murim noi si ma fixeaza cu ura .Fain am ajuns pe linga toate relele aruncate pe capul nostru datorita minciunilor celor din guvern lipsuri,depresi pierderea locului de munca frica de a merge la medic ca ti pune syampila covidat si multe alyele ura semanata intre noi ne va distruge si ultima farima de demnitate si credinta intelegeti voi ce zic .Scuzati modul de a scrie vederea ma cam lasat ochelari nu am si nici rabdare sa mai corectez .Va iubesc pe toti cei ce ati ramas intregi la minte si nu credeti in covid sa ne ajute Dumnezeu sa trecem si peste asta.

  • Incorect Politic

   Să vă țină Dumnezeu, vă iubim și vă îndemnăm să mențineți nădejdea, mai sunt oameni întregi la minte, nu e totul pierdut, vremurile ne cer tărie de caracter, respect pentru că nu ați cedat!

 13. Orice medic indiferent de specialitate face in facultate si medicina generala la un nivel destul de inalt !

 14. Vă salut cu respect pe toți aceia care aveți curajului și puterea să vă împotriviți la aceasta mîrșăvie mondială. Medicina ar trebui să facă front comun și să se împotrivească acestei manipulări și atunci vor fi tot mai mulți care îi vor susține !

 15. Trebuie sa mearga o delegatie care sa spuna in fata presedintelui , primului ministru si ministrului sanatatii ce au de spus si sa nu plece pana nu li se da un raspuns . ALTFEL ESTE DEGEABA .

 16. Din lista de semnaturi lipseste cel mai important medic: d-na Sosoaca. Domnia sa se pricepe la toate cele din medicina. Pe langa atatia medici dentisti, trebuia sa fie si un medic jurist/senator/si ce-o mai fi.

 17. Ei, daca masurile ar fi fost luate de pezedisti, era cu totul altceva.Sa spuna Dragnea tot ce stie, ca a fost chinuit acolo si el lupta pentru binele patriei poporului si conducatorilor mul iubiti.Lepra !

 18. Ai dracului medici prosti ce sunteti. Stati voi sa va manance covidul.

 19. Sper ca voi toți ăștia, dacă va îmbolnăviți de TBC sau de pneumonie sau chiar de covidul asta care nu există, sunteți suficient de deștepți încât să mergeți să vă consulte la un medic pneumolog, nu un stomatolog, chiar daca și stomatologul a terminat medicina.

 20. Bagami as pula in voi de corupți !!!!! Jos guvernul jos cu sataniști !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.