Home / Educativ / Apel pentru un nou imn național – LA ARME FRAȚI ROMÂNI!

Apel pentru un nou imn național – LA ARME FRAȚI ROMÂNI!

PLEISTOROS
Incorect Politic
Aprilie 2, 2021

Apel pentru un nou imn național - LA ARME FRAȚI ROMÂNI

IMNUL NAȚIONAL

Cu binevoința Redacției INCORECT POLITIC, lansez un apel tuturor artiștilor, tineri sau vârstnici, a muzicienilor talentați recunoscuți sau încă nerecunoscuți, să facă din această poezie un IMN NAȚIONAL, UN MARȘ AL BIRUINȚEI.

Auzi departe strigă slabii
Și asupriții către noi,
E glasul blândei Basarabii
Ajunsă-n ziua de apoi.
Și sora noastră cea mezină
Gemând sub cnutul de calmuc
Legată-n lanțuri a ei mână,
De ștreang târând-o ei o duc.
Murit-au… poate numai doarme
Ș-așteaptă moartea de la câni
La arme,
La arme, dar români!

Pierit-au oare toți vultanii
Și șoimii munților Carpați,
Voi, fii ai vechei Transilvanii
Sunteți cu totul enervați
Și suferiți în înjosire
De la Brașov pân-la Abrud,
Ca să vă ție în robire
Fino-târtanul orb și crud.
Și nimeni lanțul n-o să farme,
N-aveți inime, n-aveți mâni?
La arme, la arme,
La arme, frați români.

Maghiar, tatar cu cap de câne
De noi și azi îți bați tu joc…
Sub pumnul nostru vii tu mâne
Strămutăm falcile din loc,
Și limba ta muiată-n ură
Ți-om smulge-o, câne tu, din gât,
Ți-om băga pumnul nostru-n gură
Căci, câne, te iubim atât.
Și brațul nostru-o să vă farme
Și robi veți fi, măriți stăpâni,
La arme, la arme,
La arme, frați români!

Iar tu, iubită Bucovină
Diamant din steaua lui Ștefan
Ajuns-ai roabă și cadână
Pe mâni murdare de jidan,
Rușinea ta nu are samăn
Pământul sfânt e pângărit…
Mișel, și idiot, și famăn,
Ce ai mai sta la suferit,
De-acuma trâmbiți de alarme,
Nălțați stindardul sfânt în mâni
La arme,
La arme, dar români.

Pierduți sunteți pe Criș și Mureș,
E moarte, e leșin, e somn?
Au Dragoș nu-i din Maramureș,
Au n-a fost la Moldova Domn?
N-ai frânt a dușmanilor nouri,
N-ai frânt pe leși și pe tătari,
Au Dragoș, vânător de bouri,
N-ai să vânezi și pe maghiari?
Rușine pentru cel ce doarme,
Sculați ca să nu muriți mâni
La arme,
La arme, dar români.

Din laur nemuritorii ramuri
O, țară pune-n frunte azi
Și-n tricolorul mândrei flamuri
Să-nfășuri pieptul tău viteaz.
Și smulge spada ta din teacă
Și-ți cheamă toți vitejii tăi.
Și la război ea demnă pleacă
Cu pui de șoimi și fii de zmei
În rânduri, rânduri ea să farme
Calmuci, tătari, dușmani, stăpâni,
La arme, la arme,
La arme, frații mei români.

 

COPIII TORTURAȚI DE POLIȚIȘTI

Batjocura la care este supus poporul român, insultat de nemțoiul de la Cotroceni, de poponarul de la Timișoara, de politrucul USR Dan Barna, care ne spune că suntem xenofobi, antisemiți, rasiști, etc., a fost tolerată prea multă vreme. Cum îndrăznesc porcii și neobrăzații să acuze Românii de xenofobie în timp ce au ajuns la putere nemți, unguri, jidani și franțuzoaice prin votul popular? În timp ce politrucii ne scuipă, polițiștii care îi ascultă ne ucid copiii. Ne cutremurăm în fața calvarului, chinului, torturii la care au fost supuși copiii de 12 și 17 ani,  schingiuiți de milițienii din Brăila, ambii bătuți crunt de poliție sau/și jandarmerie, unuia i s-au spart dinții….

Abuzurile poliției și jandarmeriei cad ca niște picături pline și grele în pocalul suferinței. E cazul să amintim preceptul iudaic: OCHI PENTRU OCHI, DINTE PENTRU DINTE! Zilele astea, mulți alți tineri și nu numai au fost bătuți de poliție sau jandarmerie. Polițaii și jandarmii se dovedesc călăi și torționari. Desigur, nu toți, poate 10, poate 15%. Să cerem DECIMAREA POLIȚIEI ȘI A JANDARMERIEI, AȘA CUM SE DECIMAU PE VREMURI LEGIUNILE ROMANE. Nu cerem moartea a 10% dintre polițiști și jandarmi ci numai suspendarea lor automată din orice funcție, suspendare fără drept de salariu, din moment ce, de fapt, locul lor ar fi direct la închisoare.

ÎNTREBARE PENTRU TOATE BISERICILE:

 

Nu cumva, Românii sunt îndreptățiți să ceară spargerea dinților jandarmilor bătăuși, ba chiar și a campionilor jandarmilor și polițiștilor călăi, ministrul lor, de interne? Conform principiului biblic de JUSTIȚIE SFÂNTĂ, pentru cele suferite de poporul român, în ultimele patru zile, din partea călăilor și torționarilor poliției și jandarmeriei, cărui ministru trebuie să i se spargă dinții? CĂRUI MINISTRU, CĂRUI COMISAR SAU GENERAL DE POLIȚIE SAU JANDARMERIE TREBUIE SĂ I SE SCOATĂ OCHII? AȘA CUM SPUNE BIBLIA?

De aceea întrebăm sfintele biserici (pe toate, inclusiv sinagogile) cui să scoatem ochii? Cui să îi rupem dinții? După ce bisericile și sinagogile ne vor da un răspuns clar, vom îndemna pe români să studieze răspunsul celor ce pretind că sunt în contact permanent cu Dumnezeu, de exemplu prin rugăciune.

Apoi vom mai vedea, VOM ÎNTREBA ȘI MUSULMANII, CARE, ÎN PALESTINA, DE EXEMPLU, BOMBARDEAZĂ POLIȚIA ȘI CHIAR ARMATA CU PIETRE. Trebuie studiat și acest exemplu, mai ales că, o bucată de asfalt pare să fi ajuns deja în capul unui jandarm.

Apel pentru un nou imn național - LA ARME FRAȚI ROMÂNI!

22 comments

 1. Valahia cereasca

  Singura arma care biruieste satanismul este Sabia Cuvantului. Apostolii ne invata ca daca dupa prima si a doua mustrare, dusmanul binelui si fericirii/Statul si sistemul financiar nu se pocaieste, atunci TREBUIE DAT ANATEMEI.
  Am ajuns aici pt ca religia ecumenista a interzis anatemele.
  Diavolul nu se teme decat de Sabia lui Hristos, Cuvantul care rastoarna piramida lor de juraminte satanice.

 2. Viorel Ringhilescu

  Ce caută poza cu unul dintre cei mai căutați mercenari ai războiului de secesiune al fostei Iugoslavii la acest articol?

 3. intrebarile sunt retorice, au trecut vremurile cand eram scut invaziei pagane in Europa. acum e vremea protestelor pasnice cu bilet de voie de la “autoritati” . de la ora …la ora… “cui sa ii rupem dintii?”. sfanta naivitate, .daca te apuci sa faci nasoale (acum in plandemie) esti catalogat nazist-extremist-xenofob-rasist-antisemit etc te baga in duba si mori nestiut.. .

 4. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Justiția românească consideră că textele Vechiului Testament, inclusiv principiile “dinte pentru dinte” și “ochi pentru ochi”, sunt valabile. Deasemeni, justiția din România este de acord cu modelul de rezolvare a problemelor în cazul salvării unui Neam, expuse în Biblia ortodoxă. Aceasta nu a luat nici o măsură în urma Plângerii penale privind promovarea publică a criminalității, xenofobiei și rasismului prin textele Vechiului Testament. Plângerea formulată de Asociația Neamul Românesc a ajuns la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, care a considerat-o lipsită de interes public. Prin aceasta, românii care vor invoca salvarea Neamului prin metodele biblice, nu pot intra sub incidența prevederilor O.U.G. nr.31/2002. Deci dragi români, urmați sfaturile înțelepte din Biblia, Vechiul Testament, considerată Carte Sfântă de Justiția din România. Justiția română consideră că textele respective pot fi un model de urmat de toți cei care cred în Dumnezeu.
  https://dragosvasilescu.wordpress.com/2018/09/14/biserica-ortodoxa-romana-complicele-crimelor-religioase/
  https://dragosvasilescu.wordpress.com/2018/11/06/iar-si-a-bagat-dracu-coada-in-bor-adanc/
  https://www.youtube.com/watch?v=EHxfgV-Yn6U

 5. frate, tu ai o problema cu V Testament, nu? in care Dumnezeu e “rasist, extremist, ucigas de noi nascuti, xenofob” ..nu le insir pe toate..ba chiar “antisemit” daca ai in vedere pedepsele suferite de “fii lui Core” and so on..

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ hussar Eu am o problemă cu orice violențe și orice formă de criminalitate, inclusiv cea justificată de textele religioase ale Vechiului Testament. Am o problemă cu promovarea publică, ca model, a unui popor biblic “ales de Dumnezeu”, care practică violențe, masacre și exterminări de populații, inclusiv copii și femei. Toate aceste manifestări sunt atribuite, în mod fals lui Dumnezeu. Este inadmisibil ca Iohannis să condamne violențele din stradă ale unor instigatori, punându-le în spatele unor tineri români disperați de viitorul creat de politicienii incompetenți ai României, fără să condamne crimele expuse în Tora iudaică – Vechiul Testament al Bibliei ortodoxe. Eu sunr adeptul principiilor creștine promovate de Sfântul Valeriu Gafencu care „a susţinut că răzbunarea este a lui Dumnezeu; nimănui nu-i este îngăduit să-şi facă singur dreptate; creştinul iartă, creştinul se situează pe poziţia dragostei, singura virtute aducătoare de pace“. Valeriu Gafencu a lăsat românilor cuvintele testamentare: „Cine se afirmă creştin trebuie să se poarte ca un creştin. Nu e îngăduită crima ca armă de luptă creştină. E necesar să mărturisim public greşelile trecutului, pentru a pune un început nou. Nu sunt îngăduite nici tirania, fărădelegea şi abuzul“. Justiția română susține, poziția Bisericii Ortodoxe Române, că textele Vechiului Testament sunt în integralitatea lor de origine divină. Este evident că inclusiv textele incriminate public de mine, sunt considerate sacre de cele două entități românești.

 6. Popoarele pagane ardeau inclusiv copii zeilor proprii. unii practicau canibalismul ritualic, pana prin sec 16 (mayasi/aztecii..) altii ii aruncau in sulițe (stramosii nostrii daci..)chiar judeii, cum ai fi vrut cu (judecata de azi.. politic corecta) sa ii disciplineze Dumnezeu? liberul arbitru ,bro..

  • ps
   noi, ca si crestin ortodocsi suntem datori sa intoarcem si obrazul opus pana cand nu mai avem obraji de intors. si aici intervine Divinitatea prin unii…exceptie eu.. un anonim pacatos. tare departe de treptele Sf Ioan Scararul

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ hussar Ai o părere proastă despre Dumnezeu, dacă îți permiți să afirmi: “Cum ai fi vrut să-i disciplineze Dumnezeu?”. Adică Dumnezeul care a creat ditamai Universul, de stau și acum specialiștii să-i caute limitele, nu era în stare să găsească soluții pentru antici!!!
   Dacii erau mult mai morali, trimițând anual un mesager la ceruri, decât iudeii care doreau să-l adoarmă pe Dumnezeu cu fumigații de carne arsă pe jetfelnice (holocaust este termenul consacrat al acestor arderi de tot). Mesagerul era bucuros că pleacă la divinitate, precum era bucuroasă Sfânta Mare Mucenică Ecaterina să plece la Domnul Iisus Hristos. Toți Sfinții Mari Mucenici din epoca prigoanelor anti-creștine îți mărturiseau bucuria de a părăsi pământul pentru a merge în cetele cerești ale lui Dumnezeu.

   • Aici ar fi cazul sa citez un mare clasic(cel mai mare)AH:”crestinismul si comunismul sunt copii cei mai iubiti ai poporului ales”,cu alte cuvinte crestinismul este un basm pentru goy,culmea ironiei,eroul principal fiind de origine…Eterna victimizare a poporului ales,ocazie perfecta pentru a ne baga pe gat si vechiul testament la pachet cu axioma”poporul ales”.

    • culmea ironiei e ca jidanii il blasfemiaza pe “Nazarinean” de aprox 2000 ani (de la Talmud la Marx) pana in prezent, iar cei ca tine le urmati linia.

     • Si cam ce ar trebui sa facem?sa veneram un jidan,personaj literar in culegerea de basme si legende a lui Flavius Josephus aka Iosef Ben Matityahu Hacohen?

   • Pelaghia Ciobotea

    Dragă Valahie Cerească, cuvântul este o armă, cum spui, dar fără adevăr el nu-i decât un flatus vocis. N-am găsit niciun adevăr în spusele Apostolilor, unul pe care să nu-l fi știut mai de mult, din sursele strămoșești, mult mai vechi. Dimpotrivă, am găsit banditisme, inclusiv incendiul Romei, de către banda lui Shaoul-Paulos-Pavel, adversarul lui Simon-Petre și Iacov-Iacob, frați buni, de mamă și de tată, ai lui Isus, anbii răstigniți (anul 47), pentru ca el, securistul vremii, să ajungă adevăratul întemeietor al idolatriei ce a devenit ”creștinismul istoric”, așa cum a fost acesta. Bla-bla-blaul Apostolilor și al celorlalți arendași ai Dumnezeirii și al credinței prostitelor popoare a fost scris de politrucii bisericii mafiote, care, mâine poimâine, ne va îndemna să ne punem corpul la bătaie, pentru actualele experiențe transomenești, adică diavolești. Așadar, ADEVĂRUL e totul. Restul nu este decât verbiaj idolatric.

 7. mbun, sunt de moda veche. am citit istorie din carti , nu de site-uri gen 4chan..

 8. Mai degrabă va fi acceptat ca imn național “Sfântă tinerețe legionară ” decât un cântec având textul acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *