Home / Educativ / România și Neamul Nostru se Află în Pericol!

România și Neamul Nostru se Află în Pericol!

Mihai Șerban
Incorect Politic
Decembrie 16, 2017

Mă numesc Mihai Șerban, am 39 de ani, sunt stabilit în Franța și lucrez în marketing-comunicare. În urmă cu aproape 15 ani, împreună cu soția mea am plecat din România.

Ajunși în străinătate împreună cu educația și bagajul nostru de cunoștințe, din păcate pentru ce avea să urmeze, am realizat destul de repede că nu eram neapărat bine veniți.

Neînțelegând fenomenul, în primă fază am încercat să ignorăm acest sentiment crezând în mod naiv că este vorba de o perioadă de tranziție.

Dar, înverșunarea occidentalului de rând avea să ne ajungă repede din urmă!

Confruntarea, care din lipsa elementelor nu putea fi definită cu precizie, avea să fie revelată în cadrul profesional, unde, pentru prima oară în viața mea, am realizat că un european de vatră milenară nu era conform pentru a integra o țară din Vestul Europei!

Culmea ironiei, colegii mei de serviciu fie ei africani, arabi, evrei, etc., nu aveau această problemă de integrare, înotând în societatea occidentală precum pestele în apă!

Acest moment a reprezentat pentru mine punctul de ruptură, primul semn de întrebare se născuse și multe aveau să urmeze… românul din mine fusese declanșat!

Evoluția ce a urmat s-a tradus prin căutarea a ceea ce am numit în cartea mea: SURSA SURSELOR. Această cheie de înțelegere a reprezentat fundația, corpul și finalitatea demersului meu.

Ce am descoperit m-a cutremurat!

În Occident, am învățat destul de repede că poți spune absolut orice iți trece prin minte, atâta timp cât nu deranjezi grila oficială de gândire!

Mirarea este mare, înțeleg… nu auzim despre asta la TV., de aceea, am să profit de această lovitură neașteptată pentru a intra pe fondul problemei!

Realitatea ne arată că suntem reprezentanții unei generații mințită, manipulată, vândută, dezmoștenită și împinsă spre buza prăpastiei legată la ochi.

Interesant pentru noi, cei care am fost condiționați de televiziune să privim spre Occident cu admirații complexate, să aflăm că libertatea de gândire și a cuvântului sunt l fel de îngrădite astăzi în Vest, precum erau în România lui Hannah Rabinsohn Pauker, când ne aflam sub ocupația cominterniștilor de tristă amintire!

Mă întreb cât am evoluat de atunci? Așadar, dacă în Occident poți spune orice exceptând ce deranjează, ce anume nu poți spune?

Răspunsul la această întrebare este foarte simplu: orice poziție, idee sau revendicare ce ar reconsolida edificiul național și suveranitatea poporului, a fost interzisă!

Tribunalul uitării a decis fără drept de apel că trecutul nu mai există!

Procedura de radiere a fost inițiată: originea, tradiția, religia, familia, morala, omul liber și în cele din urmă națiunea, toate se află sub semnul lichidării!

Pe acest drum al sfârșitului, printre înșiruiții veseli, din păcate, ne aflăm și noi!

Pentru cei care încă mai visează o tară ca în Vest, a venit timpul să se trezească din coșmar!

În Occident toate măsurile impuse și adoptate în societate, ne arată că un creștin ortodox cu valori nealterate – un om cu convingeri și principii fundamentale: nu-și mai are locul!

Preferința non valorilor umaniste, a neo-marxismului social și al islamului cuceritor, sunt asumate pe față!

În occident, nu mai ai voie să spui pe nume celor care se află în spatele puterii!

În Occident, nu ai voie să spui că democrația reprezentativă este o formă ascunsă de dictatură financiară!

Nu ai voie să vorbești despre Europa ca fiind, sinteza gândirii elene, a religiei Creștine și a civilizației romane!

Nu ai voie să te împotrivești dictatului conform căreia, musulmanii sunt viitorul Europei!

Nu ai voie să te ferești de multiculturalism și arma acestuia, metisajul, codul folosit pentru a disimula genocidul albilor din Europa!

Nu ai voie să spui că te simți agresat de omniprezenta propagandă L.G.B.T. și, nici să spui că nu te mai simți în siguranță în propria țară simțind agresiunea constantă și crescândă, dar nu a teroriștilor deghizați, ci a guvernelor împotriva propriilor popoare!

Și, dacă totuși vrei să-ți riști locul de muncă, locul în societate, anturajul și chiar libertatea, vei afla foarte repede că de fapt ești doar un antisemit, un rasist, un xenofob, un nazist, un islamofob, un homofob; un produs periculos al trecutului întunecat; un monstru de care societatea s-ar dezice fără ca nici măcar să clipească!

Aceste interdicții care, astăzi, fac legea în Vest, exportându-se în România la pachet cu directivele europene și împrumuturile la F.M.I., încearcă să modifice radical modul în care gândim, percepem și ne exprimăm.

Fiind conștient că mulți sunt cei care s-au aliniat disciplinați în spatele acestui embargou intelectual, amintindu-mi vorbele lăsate de M. Eminescu :

„Fără îndoiala există talente individuale, dar ele trebuie să intre cu rădăcinile în pământul și modul de-a fi al poporului lor, pentru a produce ceva permanent” –, am decis să preiau condeiul și, în pofida riscurilor anunțate, să mă arunc în luptă și să denunț o stare de fapt care ne scapă printre degete, cei mai mulți nici măcar nu o văd.

Reforma, mai bine zis reformarea realității pe care am acceptat-o din neatenție, se auto-definește ca fiind „politic corectă” – adică: o pseudo-realitate internă, reformată de unealta politico-mediatică la ordinele externe.

Nimic altceva decât noile forme de abuz lingvistic impuse pentru a disimula totalitarismul social și ideologic în care ne desfășurăm existențele. De notat, pe vremuri, dictatura preceda falsificării limbajului în timp ce astăzi, limbajul precedă viitoarei dictaturi!

Acest spațiu intelectual a rezultat din tranziția de la comunismul autoritar, trecând prin capitalismul prădător și încheindu-și drumul către iad prin liberalism – ultimul mare „ism” înaintea sfârșitului Național!

Astăzi, din păcate, societatea în care trăim poate fi asemănată cu o creație abstractă care, pentru a căpăta substanță și mai ales justificare, trebuie întreținută cu explicații și argumente care se trădează a fi la fel de abstracte, precum imaginea de ansamblu a societății în care trăim.

Înțelegând că minciuna are o traiectorie nebănuită, anumite întrebări au început să iasă la iveală: cum este posibil ca Marxismul ucigaș și zecile lui de milioane de morți, să nu reprezinte o piedică morală pentru televiziunile din Vest care, nu ratează ocazie să-i aducă omagii și retrospective elogioase – în timp nemții anilor ’30 sunt descriși de cinci ori pe săptămână ca niște monștrii însetați de sânge?

Cum se face că aceleași televiziuni îi prezintă pe români ca fiind niște fiare țigănești amatoare de corupție, furt, viol și crimă – în timp ce Americanii, care sunt cei mai mari exportatori de moarte de pe glob, sunt prezentați ca niște eroi internaționali?

Tot mass-media internaționale îi prezintă pe israelieni ca fiind un popor veșnic persecutat și prigonit, în timp ce palestinienii sunt doar un popor de teroriști?

 Nu contează câte vieți salvează, trebuie discreditat pentru că a adus argumente împotriva evreilor.

Ceaușescu dictator – Lenin revoluționar! Hitler criminal – Stalin revoluționar! M. Eminescu numai bun de ocolit – Bob Dylan, Nobel! Eliade, Cioran, Noica, Țuțea, Gyr, Gafencu interziși – Elie Wiesel, Nobel!

Cum e posibil ca un om care a asemănat neamul românesc cu o adunătură de substanță târâtă, cu o inima ca un cur, peste tot numai fețe urâte, guri vulgare, trăsături rudimentare – M. Eminescu este cadavrul din debara – un popor numai bun de spânzurat…etc, cum se poate ca ideologul fecalei și al antiromânismului să fie propus Academiei Române tocmai de Uniunea Scriitorilor din România, pentru a primi o pensie viageră din banii noștri?!

 În definitiv, cum putem ieși în stradă protestând pentru justiție și democrație la imboldul unor O.N.G-uri străine antinaționale, împreună chiar cu Președintele țării, atunci când acesta este supusul U.E. a cărui obiect principal este tocmai distrugerea suveranității populare și a națiunilor europene! – Cât de orbi am ajuns?

Folosirea tot mai pregnantă a strategiilor de comunicare care induc consensul generalizat în locul rațiunii, dovedind această stare de ocupație care bântuie prin societate.

Și dacă nu, cum am putea să explicăm derivele morale, sociale și democratice la care asistăm, fără ca acestea să trezească forme de opoziție, stări de rebeliune?

Ținând cont de suferințele, amărăciunea, abuzurile și reeducarea constantă la care a fost supus poporul român de la revoluție încoace, având în vedere lipsa de acțiuni și starea de supunere generalizată la care am ajuns, suntem obligați să recunoaștem un lucru cutremurător: percepția nostră asupra realității, a fost reformată din temelie!

 Astăzi, mai mult ca oricând, traiectoria ideologică în care am fost induși este greșită, periculoasă, mortală…

Nu mai putem să lăsăm la cârma țării impostori, actori de mâna a treia, simpli figuranți, însă toți mari trădători de neam care, urmează să ne spolieze de ce avem mai scump.

De partea cealaltă, Occidentul nu mai este de mult un model de urmat și poate că nu a fost niciodată altceva decât un complex născut din subtilitatea celor care creează tezele și antitezele, antagonismele necesare jocurilor strategice, pretextelor politice, mizeriei umane.

Timpul rătăcirii ne-a îndepărtat de idealul național, de destinul nostru! Dacă continuăm  să tindem prostește spre modele străine, care, oricum, supraviețuiesc sub perfuzia perfidă a finanțelor transnaționale –, atunci să încetăm să mai spunem România!, pentru că oricum vom rămâne fără PATRIE!

Fără nici o declarație de război, patruzeci la sută din pământul strămoșesc a ajuns în proprietatea unor firme străine… bătrânii spun că pământul a strigat, poate, pentru ultima oară!

România și Neamul Nostru se Află în Pericol

 Vremea a venit, trebuie doar să lăsăm deoparte himerele de care am fost agățați!

Pentru a avansa în viață nu este destul să mergi: trebuie să mergi în direcția potrivită!

Pentru a putea iniția acest proces de recucerire a suveranității și a edificiului NAȚIONAL, România trebuie să-și regăsească timpul pierdut și să-i studieze conținutul în profunzime!

În urma unei călătorii extraordinare care s-a desfășurat pe întinsul a patru continente diferite, dea lungul secolelor de istorie, minciună și manipulare, am găsit cutiile negre ale României!

În urma unui studiu extrem de complex și năucitor, am reușit să alcătuiesc „Manifest Cartea Neagră a României”.

6 comments

 1. Sinteza d-lui Șerban mă uimește, rar mi-a fost dat să citesc ceva atât de puternic, de bine gândit, impresionant! I-am comandat cartea Manifest. E noul membru al echipajului? Țineți tot înainte… bravo!

 2. Nu comentează nimeni? Deodată parcă s-a stins lumina! Frică, frică… la “mitica”! Mâine poimâine rămânem fără pământ, fără țară… și omul ăsta vorbește în vânt, cred! Eu nu sunt în acord total, dar trebuie să recunosc că spune niște lucruri pe care greu le poți contesta! Mai bine să ne lase în pace… să dormim liniștiți!

 3. Alexandru Filip OBLU

  Spuneti lucruri fundamentale,d-le Serban si extrem de adevarate.Observ ca Occidentul v-a invatat sa ganditi omeneste-corect si nu-i putin lucru. Iar daca, totusi, v-ati insusit acolo aceasta minunat de favorabila abilitate,
  rogu-va,invatati-i, mai ales pe romanii tineri, s-o deprinda si ei.Expresia Dv. de romanism si potrivnicie fata de alienarea umana,fortate global de Oculta inumana,sunt remarcabile.Admiratie si consideratie,alfoblu.

 4. Șerbane, eu nu accept lașitatea, fuga din țară pe motiv că sunt persecutat sau nu-ocup un loc de muncă pe motiv că-i slab plătit. Vrei să transformi ceva alăturăte celor mulți și schimbă ceva la tine acasă.
  Mi se pare ceva normal ca țările în care vrei să fii musafir să-ți aplice unele interdicții ceea ce ar trebui să facem și noi cu cei care fac afaceri în România și mai ales a exodului de musulmani ce-și doresc să domine încercând ca noi să ne dăm după ideile lor și nu invers. Mi se pare o anomalie și imbecilitate să accept idei de a lui Merkel sau a celor interesați ce impun statelor să primească refugiați. Ce refugiați? Nu vedeți că există un plan bine gândit de a se plasa în toate colțurile lumii musulmani din lumea arabă? Dece? Dacă au probleme la ei în țară să stea acasă să le rezolve nu să dea bir cu fugiții așa cum de altfel fac și românașii noștrii ce pleacă din țară însă ai noștrii nu pleacă cu alte gânduri decât cele de supraviețuire, așa că bine ar fi dacă ne-am retrage toți românii acasă în bârlogurile noastre, bune sau rele și am încerca să facem ceva pentru a ne administra singuri viața fără a lăsa străinii să ne dicteze destinele. Brussel încearcă să stabilească el soarta tuturor europenilor însă noi nu trebuiește să ne lăsăm păcăliți de promisiunile acestui centru ceși promovează interesele-i ascunse europenilor. Dece credeți că dacă am scăpat de ruși și ne-am înhăitat cu americanii o s-o ducem mai bine? Idee total greșită pentru că și politica americană este tot o politică de expansiune și subjugarea țărilor cu administrații proaste sau lideri trădători așa cum sa întâmplat cu execuția cuplului Ceaușescu sau a altor înaintași din trecutul istoric al României.
  Dacă la noi se mai poate face ceva atunci haideți acasă și nu mai dați apă la câini prin lume când putem să ne croim singuri soarta.

 5. Stimate domnule Ioan Danila,

  Eu nu am plecat din țară pentru că nu ocupam un loc de muncă bine plătit. Am plecat deoarece la un moment dat sistemul m-a respins, ejectat.. dar asta, cred, este o opțiune personală. Nu înțeleg în ce manieră, cu tehnologiile actuale de comunicare, aș putea face mai mult pentru țară, asta în ideea în care anumiți oameni fac ceva pentru ea, mă refer la ceva cunoscut, concret.

  Legat de interdicțiile din țările unde ești doar musafir… ei bine aici, nu ați citit sau înțeles ce am scris în articolul despre “România și Neamul nostru se află în pericol”! Ca să fac o parabolă, aceste interdicții vor ajunge ajunge și în România și, atunci, veți înțelege că sunt îndreptate împotriva populațiilor autohtone în general, și nu a “străinilor de peste mări și oceane”! Dar și aici, baza de argumentație este, după mine, total greșită!, eu, Serban Mihai, pe plan personal – nu am absolut nici o importanță! Contează doar ce scriu, ce spun… ce provoc! Nu are nici o importanță de ce am plecat sau cum mă descurc să-mi închei lunile ca director de comunicare într-una din cele mai mari firme din Europa… înțelegeți?

  Dacă rămâneam în țară, poate nici acum nu înțelegeam nimic la ni se întâmplă nouă sau celor din Europa mai în general. Spuneți că este o imbecilitate să bagi emigranți în tară, corect! Am spus eu contrariul?… Mai mult decât atât, denunț înverșunat aceste lucruri, în toate pozițiile mele, mă asum public! Legat de U.E. BXLS, și politică din România mai ales… nu sunt Europene, din păcate, ci tocmai străine de Europa și chiar de S.U.A. Haideți să spunem că interesele sunt “Americane”, doar în cazul în care, acceptăm ideea că America este un Hotel unde, chiar și americanii sunt doar locatari, simplă carne de tun! Să mă lupt din țară… sub comanda cărui regiment? Cum poate un soldat cinstit să-și apere țara din interior, dacă generalii sunt vînduți și trădează haina militară? -, mai mult decât atât, țin strâns de toate pârghiile, având grijă să-i îndepărteze pe cei mai buni dintre noi!? Spuneți că am scăpat de Ruși și că nu-i bine să ne înhăităm cu Americanii… foarte bine!… din nou, am spus eu contrariul? Sigur ați citit articolele mele? Dar ce vă face să credeți că ați scăpat de cei care au acaparat calitatea de “Ruși”, strecurîndu-se astăzi după calitatea de “democrați” sau aceea de “ROMÂNI”… ganditi-vă bine, pentru că tocmai aici e cacialmaua!

  “Dacă la noi se mai poate face ceva atunci haideți acasă și nu mai dați apă la câini prin lume când putem sa ne dorim singuri soarta.”

  Așa este, așa ar trebui să fim, ACASĂ! Pe tema asta, Generalul De Gaulle spunea, “Atunci când dușmanul ocupă națiunea, elitele sunt vândute și poporul este supus -, rezistența se face în afara granițelor. – Altfel, națiunea dispare!”

  Mai mult decât atât, iată punctul meu de vedere, vă dau un citat din Manifest:

  “Izgonirea din țară a milioanelor de români nu a produs terenul prielnic marii „înlocuiri“, ci, mai degrabă, cel al deconspirării „lor“, a dușmanilor și a minciunii Occidentale, reformând, chiar în acest moment, printr-un ricoșeu incredibil, IDEALUL NAȚIONAL!!! Conștiința reacționară a Neamului Românesc se află, deocamdată, în exil… Fără să realizeze, milioanele de români de pretutindeni își ascut săbiile inteligenței pe ruinele Occidentului! Se vor întoarce ACASĂ la momentul potrivit, cu un naționalism fierbinte, implacabil, REVOLUȚIONAR!!! Atunci, pe nevăzute, o să înceapă „exodul“ trădătorilor… RENAȘTEREA ROMÂNIEI!!!”

  Cei de afară, împreună cu cei de acasă, în această inversare ciudate a forțelor, trebuie să-și regăsească fibra comună, dialogul. Nu suntem dușmani, nici trădători – asta este propaganda ADEVĂRAȚILOR DUȘMANI!! Împreună și numai împreună, vom putea reînnoi cu IDEALUL SUPREM și, atunci, vom avea cu ajutorul lui Dumnezeu ce nu are nici un popor din Europa… și anume: O NAȚIUNE LIBERĂ! Altă cale nu acceptăm!

  Vă multumesc pentru mesajul dvs.

  Cu bine,

  Mihai Serban

  “După jertfe și sacrificii, prigoniri și pribegii, mărturii și luptă neîncetată, curată răsplată a libertății veți primi și a voastră împărăție veți domni!”

 6. Români, oriunde suntem, uniți și împreună să facem România bună!

  Pentru a fi cu adevărat stăpâni, încrezători și siguri pe viitorul nostru, este musai să ne luăm țara în bună grijă!

  Avem nu numai toată legitimitatea, avem obligația, ba mai mult ținând cont de faptul că am fost deliberat aduși într-o STARE-LIMITĂ, în toate domeniile, ne revine misiune pregătirea, asumarea și declanșarea procesului de Renaștere și Reconnstrucție a Patriei Noastre – azi numită România, mâine Dacia, dar tot Grădina Maicii Domnului!
  Noi, cu noi și pentru noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *