Home / Chestiunea Jidănească / REVOLTĂTOR! Ursula Haverbeck (95 de ani) judecată din nou pentru negarea holocaustului

REVOLTĂTOR! Ursula Haverbeck (95 de ani) judecată din nou pentru negarea holocaustului

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iunie 11, 2024

REVOLTĂTOR! Ursula Haverbeck (95 de ani) judecată din nou pentru negarea holocaustului

Guvernul Germaniei vrea cu adevărat să vă facă să credeți în Holocaust.

Dacă nu crezi, te vor băga în închisoare, iar dacă ieși de acolo fără să crezi, te vor băga în închisoare la nesfârșit.

Faptul că ești o femeie de 95 de ani într-un scaun cu rotile nu este o scuză. Trebuie să crezi că șaizeci de milioane de jidani au fost gazați în camere de duș false și transformați în abajururi de către Adolf Hitler, altfel trebuie să te întorci în continuare la închisoare.

Deutsche Welle:

Ursula Haverbeck, negaționistă a Holocaustului, a fost din nou judecată vineri în orașul german Hamburg pentru incitare la ură.

Haverbeck a negat în mod repetat și public genocidul jidovilor europeni de către naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Acest lucru a făcut din ea o figură populară pe scena extremei drepte.

La 12 noiembrie 2015, ea a fost condamnată la 10 luni de închisoare fără drept de eliberare condiționată de către Tribunalul districtual din Hamburg.

Ulterior, ea a făcut apel. Aproape nouă ani mai târziu, cazul se află din nou în fața instanțelor.

Cazul actual se referă la declarațiile făcute de Haverbeck în aprilie 2015, în marja unui proces împotriva membrului SS Oskar Gröning, condamnat ulterior la Tribunalul districtual din Lüneburg, și într-un interviu televizat.

Potrivit procurorilor, ea le-a spus jurnaliștilor că Auschwitz nu a fost un lagăr de exterminare, ci un lagăr de muncă. De asemenea, într-un interviu televizat pentru programul „Panorama” al NDR, ea a negat că acolo ar fi avut loc exterminări în masă.

Femeia în vârstă de 95 de ani, care locuiește în landul Renania de Nord-Westfalia, în vestul Germaniei, a fost condamnată de mai multe ori pentru instigare în decurs de 20 de ani, inclusiv pentru că a executat pedepse cu închisoarea fără drept de eliberare condiționată.

În 2022, un tribunal din Berlin a condamnat-o la un an de închisoare fără eliberare condiționată pentru incitare la ură. Verdictul este definitiv, dar pedeapsa cu închisoarea nu a început încă.

Din cauza vârstei sale, Haverbeck a fost însoțită de un reprezentant al serviciului de medicină legală.

Călătoria lungă a fost mult prea obositoare pentru ea, a declarat Haverbeck, care s-a plâns în repetate rânduri de „infirmitățile bătrâneții”.

„Cred că sunteți foarte în formă”, a spus judecătorul. Procesul este programat să continue pe 12 și 26 iunie.

Este o femeie curajoasă, care va continua să intre și să iasă din închisoare în acest fel timp de zeci de ani pentru că refuză să spună o minciună.

Mi se pare că dacă Holocaustul ar fi fost real, nu ar fi fost nevoie să bage femei bătrâne în închisoare pentru a dovedi acest lucru.

Preluat și tradus de pe Daily Stormer

7 comments

 1. Marele Preot Deceneu

  Guvernul “german”

 2. sa-i dea Domnul la condamnari d-astea
  pana dispare ultimul “supravietzuitor”….

 3. -Dece nu vorbesc cenzorii istoriei adevarate despre cele peste zece orase germane rase , bombardate casa langa casa si arse complet de bombele cu napalm /fosfor ale lui Bomber Harris – calaul lui Churchill cu statuie inca in Londra – cu care au desfiintat complet liniile de cale ferata intre orase asa incat Germania a ramas integral fara aprovizionarea elementara cu mancare, apa si medicamente , toata tara , deci si lagarele de concentrare/munca care aveau pana si bordeluri, nu doar bazine de innot, terenuri de sport, orchestre, teatre etc cabinete dentare etc, organizate cu si pentru detinuti ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  -Dece nu au pomenit nimic despre “Holocaust”, Churchill , De Gaulle si Eisenhower in autobiografiile / jurnalele lor – vedeti acest detaliu caci el este explicat pe internet ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  -Dece se ignora radical si iremediabil datele prezentate de genialul profesor sorbonnard, Robert Faurisson, ale Auschwitzului, despre faptul ca planul camerelor de “gazare” , daca ar fi fost de gazare , nu ar fi putut fi construite langa crematoriile pentru arderea cadavrelor(ar fi luat foc imediat !!!) caci gazul albastru – CYKLON B – era eeeeeeextrem de inflamabil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gazul asta zis “de gazare” !!! asa cum arata planurile gasite de profesorul Faurisson, ascunse fiind de arhivele de la Ausschwitz ca sa nu arate imposibilitatea sa ai camere de gazare langa crematorii fara sa iei foc , cu CYKLON B !!!!!!!!!!!!!!!!!!?

  – Dece documentul crucial , de la Wannsee, nu prezinta nicio vorba despre “exterminare” planificata de nemti, ci doar despre problema evreiasca cu implicatia de rezolvare nu prin exterminare ci prin deportare ( in Germania se discuta mult despre
  deportarea iudeilor in Madagascar sau in Estul Europei )????????????????????????????????????????

  Nu-i normal ca intai sa demonstrezi tu crima inainte sa condamni omenirea pentru o crima ?
  Marturiile verbale date de diversi , in loc de probe, nu constituie o dovada suficienta – daca erau cinstiti isi faceau toate procesele in fata televizoarelor – dar nu vor ca sa auda lumea argumentatiile pro si contra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  -DECI, DECE NU SE FAC ACESTE PROCESE IN FATA TELEVIZOARELOR, DACA SUNT CINSTITE ??? SA LE JUDECE O OMENIRE INTREAGA , NU DOAR POLITRUCII LOR PLATITI CA SA IA ISRAELUL DESPAGUBIRI , SI LA 75 DE ANI DUPA TERMINAREA RAZBOIULUI – CEVA NEMAIVAZUT IN ISTORIA OMENIRII , DUPA CUM EXPLICA ISTORICUL ERNST NOLTE, CHIAR DACA I-AU EXPLODAT MASINA ARUNCATA ASTFEL IN AER – NOROCOSUL : FARA EL IN MASINA .

  DECE ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *