Home / Actualitate / Bună dimineața Gayșoara! Fritz aprobă parada gay

Bună dimineața Gayșoara! Fritz aprobă parada gay

Incorect Politic
Iunie 12, 2024

Bună dimineața Gayșoara! Fritz aprobă parada gay

Via ActiveNews:

Judecătoarea Adriana Stoicescu a transmis primul mesaj după ce [iudeo-germanul] Dominic Fritz a fost reales ca primar al Timișoarei. Magistratul a criticat deseori evenimente dedicate LGBT, susținute de Fritz.

În campania electorală, membrii comunității LGBT au declarat că îl susțin pe Fritz pentru încă un mandat, pentru că acesta le-a aprobat să organizeze „parada gay” în oraș și le-a acordat și fonduri, prin intermediul Centrului de proiecte din subordinea Primăriei, pentru diverse acțiuni de promovare LGBT.

„Bună dimineața din Gayșoara!

Să avem o săptămână plină de curcubeu si lupte cu “dujmani” imaginari!

Cine pleacă ultimul să stingă lumina ca să salveze planeta și să dezlege bichonu’…..”, a scris Adriana Stoicescu pe Facebook.

3 comments

  1. D-aia au murit la Timișoara in 1989, ca să poată gaozarii sa marsaluiasca pe unde a curs sângele tinerilor de atunci?! Pe nemernicii ăștia numai o răscoala generala ii mai starpeste, dar pentru asta, trebuie ca vlady sa elibereze Europa de sub cizma tiraniei.

    • D-aia au murit la Timișoara in 1989, ca să poată gaozarii sa marsaluiasca pe unde a curs sângele tinerilor de atunci?!
      Păi, la modul foarte serios, exact pentru asta au murit. Că nu știau ei atunci ce o să urmeze, asta e altă problemă.

  2. Javrei la Primăriile celor mai mari doua orașe ale României, mai lipsește unul pe Tronul Tarii și se reface Black Juden Trinity din dec 1989: B.I.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *