Home / Actualitate / Rețeaua Profesioniștilor RENAȘTEM

Rețeaua Profesioniștilor RENAȘTEM

Incorect Politic
Octombrie 8, 2020

Rețeaua Profesioniștilor RENAȘTEM

 

S-a lansat

Rețeaua profesioniștilor RENAȘTEM

Via IonCoja:

Românii s-au săturat de clasa politică instalată la guvernare de-a lungul acestor 30 de ani de eșecuri repetate. Conform sondajelor, 90% dintre români nu mai au încredere în partidele parlamentare, în politicienii pe care aceste partide îi promovează în funcțiile de guvernare, în exercitarea puterii legislative, executive și judecătorești. Acești politicieni au dus Țara în pragul unui dezastru istoric, de care România n-a mai avut parte niciodată în istoria sa. Nici pe vremea turcilor sau a fanarioților, nici pe vremea ocupației sovietice, poporul român și interesele sale cele mai firești nu au fost ignorate și nesocotite așa cum se întâmplă în ultimii ani. Iar după informațiile noastre guvernanții ne pregătesc legi și măsuri care vor duce la pierderea totală a suveranității naționale, la pierderea totală a controlului românesc asupra economiei, asupra resurselor naturale, asupra învățămîntului și a instituțiilor culturale.

De ce opoziția noastră, a românilor, a fost și este atât de slabă, fără efecte practice în desfășurarea evenimentelor majore?

Răspunsul este simplu și extrem de dureros: pentru că am fost trădați! Trădătorii care au organizat lovitura de stat din decembrie 1989 s-au instalat la guvernarea României, au inventat o fațadă democratică pentru viața politică, au decretat pluralismul politic, dar în realitate din 1990 și până azi România este guvernată de același partid, partidul de trădători care s-a fragmentat în partidele politice care se rotează la guvernare, mimând alternarea democratică la putere! În spatele lor este același grup de persoane, aceleași interese străine de destinul la care avem dreptul ca națiune liberă!

În realitate, în momentul de față, oricare dintre partidele parlamentare ar ajunge să guverneze, nu este nici o deosebire între ele, au și vor avea aceeași poziție de trădători în chestiunile esențiale: renunțarea la suveranitatea națională, sabotarea economiei românești, a întreprinzătorilor români, atacul la identitatea națională, într-un cuvînt ignorarea intereselor naționale ale românilor.

Există mari interese ale unor puteri internaționale ca România să nu-și fructifice potențialul material și uman de care dispune! Sunt mulți cei care râvnesc la bogățiile naturale ale României! Sunt mulți cei care sunt conștienți că românii au, genetic, o înzestrare intelectuală deosebită, un potențial creativ cum nu mai găsești la multe popoare! Sunt multe cancelarii străine care sunt conștiente că românii, dacă vor fi lăsați de capul lor, vor deveni unul dintre cele mai putenice state din Europa!

În zilele noastre Europa este bântuită de un curent secesionist care vizează cam toate statele mai importante. Anglia, Franța, Spania, Italia, Ucraina și alte state se confruntă cu perspectiva ca prin aplicarea principiului națiunii, a libertății de a decide prin vot, părți importante din teritoriul acestor state să se separe în viitorul cel mai apropiat și să devină state independente.

Singura excepție suntem noi, românii, aflați în fața perspectivei legitime de a ne face Țara și mai mare, prin Unirea cu Basarabia și Bucovina! Iar această perspectivă perfect legitimă nu ne atrage simpatia nimănui, ci numai adversitate, mai mult sau mai puțin fățișă! Din păcate, această perspectivă are adversari redutabili și în clasa politică, la nivelul cel mai înalt al edificiului politic! Ideea de Românie Mare nu a fost încurajată de nici unul dintre cei patru președinți post-decembriști!

România este înconjurată de un brîu de etnici români numeroși care trăiesc în țările vecine. Existența acestei importante componente a Neamului românesc ar trebui să fie la temelia politicii externe a guvernului de la București! Nu numai clasa politică, dar și societatea civilă din România avem datorii față de acești români extranei, inclusiv față de românii din diasporă, avem datoria de a-i avea în vedere în toate proiectele noastre politice majore.

Clasa noastră politică îi ignoră însă cu desăvârșire, dovedind că nu are nicio legătură cu nevoile reale ale Neamului românesc.

Față de această situație reacția românilor nu a lipsit. Românii au înființat partide și ONG-uri cu vocație patriotică, prin care au sperat să ajungă la puterea de decizie politică. Din păcate, clasa politică a reușit să se baricadeze în spatele unei legislații ticăloase care face imposibil accesul altor partide în Parlament!

Mai facem o încercare de a pătrunde în Parlamentul României. Am învățat din experiența celorlalte partide ne-parlamentare și suntem plini de speranța reușitei!

Cine suntem noi?

Ca grup de inițiativă suntem câteva zeci de români care ne-am ilustrat prin performanțe profesionale cunoscute și recunoscute de societatea românească. În fruntea noastră se află unul dintre cei mai cunoscuți inventatori în viață! Intrați de Internet și aflați în detaliu cine este domnul inventator IULIEAN HORNEȚ. Și comparați CV-ul său cu oricare CV al politicienilor care au în mâna lor frâiele puterii din România! Veți găsi printre acești politicieni persoane fără nicio performanță profesională, mulți dintre ei fără o profesie certă! Chiar persoane fără bacalaureat, fără studii superioare… Aceștia sunt cei care neconduc! Această situație nu mai poate fi tolerată!

Grupul nostru, al PROFESIONIȘTILOR, lansăm o chemare către colegii din toată țara să vină alături de noi și în urgența cea mai mare să alcătuim niște liste de candidați valabili pentru alegerile din decembrie!

Din varii motive, dar mai ales din cauza unor opreliști legale, dar nu și legitime, nu ne-am putut crea un partid. De aceea listele de candidați pe care le vom alcătui vor fi depuse sub sigla unui partid neparlamentar, PARTIDUL NEAMUL ROMÂNESC, partid patriotic, care pune la dispoziția platformei PROFESIONIȘTII dreptul său de participare la alegerile parlamentare. Cu o campanie electorală inteligent dusă, sperăm să spargem baricada de opreliști prin care partidele parlamentare au pus monopol pe puterea politică. Sperăm să ajungem la mintea și inima românilor, determinându-i să ne dea votul.

Iată, concret, CINE SUNTEM NOI:

1. Majoritatea candidaților noștri vor figura pe listele electorale în județele de baștină, acolo unde lumea îi cunoaște, cu bune și cu rele, și vor fi votați sau nu în cunoștință de persoana candidaților.

2. Candidații propuși de platforma PROFESIONIȘTII vor fi desemnați după o selecție riguroasă, orientată de următoarele criterii:

– să fie un ins competent în profesia sa, iar competența să fie recunoscută în mediul profesional respectiv, să fie dovedită prin performanțe profesionale;

– să fi dovedit atașament la interesele comunitare și naționale, să se fi ilustrat printr-o atitudine corectă față de problemele în care și-a făcut cunoscută poziția;

– să aibă un comportament moral, fără abateri de la legislație, de la normele unei conduite sociale exemplare.

Pe scurt, candidații noștri sunt profesioniști de clasă și cetățeni onorabili.

CE INTENȚII AVEM

Odată ajunși în Parlamentul României, vom promova următoarele idei de reorganizare a României:

1. Descurajăm și combatem traseismul politic;

2. Diminuăm drastic finanțarea partidelor politice din bani publici;

3. Introducem un prag maxim pentru salariile bugetarilor și pentru pensii, vom diminua cumulul de salarii și de pensii, vom micșora distanța între pensiile mari și cele mici;

4. Vom modifica legea electorală, vom introduce turul 2 în alegerile locale, vom stimula participarea la alegeri a unor candidați independenți;

5. Vom simplifica legea referendumului național și local pentru a se putea apela mai des la acest procedeu democratic;

6. Vom introduce principiul competenței în administrația de stat, funcțiile din acest sistem urmând să se ocupe numai prin concurs;

7. Vom anula legile abuzive și discriminatorii din ultimii 30 de ani;

8. Revizuim contractele de privatizare și, acolo unde se poate, le anulăm;

9. Revizuim retrocedările abuzive, îndeosebi cele din Transilvania, și le anulăm;

10. Revenim la legea controlului averilor, introducem principiul că orice avere trebuie justificată în fața legii;

11. Revizuim legea achizițiilor publice, vom introduce principiul transparenței în cheltuirea banului public.

Desigur, vor mai fi și alte legi necesare, le vom concepe și promova pe parcursul activității noastre parlamentare, dacă, cu ajutorul bunului Dumnezeu și al dumneavoastră, vom ajunge în Parlament!

Vom duce în Parlament voința și spiritul poporului român, al electoratului care ne va vota!

Pentru reușita inițiativei noastre apelăm la fiecare cetățean, la fiecare partid ne-parlamentar, la fiecare ONG, să ne ajute în prima etapă a parcursului nostru: stabilirea listei de candidați! Vă așteptăm să vă auto-propuneți, cei care vreți să faceți parte din acțiunea noastră, din grupul de PROFESIONIȘTI.

De asemenea, vă rugăm să propuneți și alte persoane, veritabili profesioniști, al căror loc potrivit considerați că ar putea fi Parlamentul României! Așteptăm asemenea propuneri mai ales din partea partidelor ne-parlamentare, pe care le chemăm să ni se alăture, să se considere parte din vasta coaliție de forțe patriotice pe care vrem s-o edificăm.

Dintre persoanele propuse de dumneavoastră vor fi desemnați candidații de pe liste. Persoanele care nu vor încăpea pe aceste liste rămân în rezerva de cadre a platformei, iar în caz de reușită vor primi însărcinări potrivite, în cadrul unei ample activități social-politice pe care grupul nostru o va dezvolta.

Înscrierile pe listele noastre se fac on line, trimițând un CV personal al persoanei propuse la adresa de mail următoare: (numele județului în care locuiești) [email protected], (numele sectorului 1-6 in care locuiești) [email protected], (numele țării în care muncești) [email protected], [email protected] până la data de 12.10.2020.

Rețineți data până la care să trimiteți propunerile: 12 octombrie.

*

Nota redacției IonCoja: Vă puteți autopropune sau puteți propune alte persoane pentru a intra în atenția grupului de inițiativă, în vederea alcătuirii unor liste de candidați valabili la viitoarele alegeri parlamentare. Nu pregetați să intrați în rândurile celor care susțin platforma PROFESIONIȘTII.

Puteți participa la alcătuirea listelor de candidați și la definitivarea proiectului de măsuri cu care ne angajăm în lupta electorală. Puteți fi membri ai viitorului Parlament, ai viitoarei structuri de guvernare a României.

Nu sta pe margine! Intră în joc! Intră în luptă!

Doamne, ajută!

i.c.

Platforma PROFESIONIȘTII

La adresele de mai jos puteți urmări o parte din dezbaterile politice organizate de platforma PROFESIONIȘTII. Aceste dezbateri au loc în fiecare seară, între orele 19,30 – 21,30

Veți afla motivele pentru care merită să luați în serios oferta electorală a PROFESIONIȘTILOR, inițiată de un grup de inventatori în frunte cu domnul IULIEAN HORNEȚ.

Grupul nostru va depune liste de candidați sub sigla Partidului Neamul Românesc.

Intrați, vă rog!

 

Pagina Iuliean HORNET:

https://www.facebook.com/iuliean.hornet

4 octombrie:

https://www.facebook.com/iuliean.hornet/videos/3301342946628998

3 octombrie:

https://www.facebook.com/100002599767866/videos/3298197050276921/

2 octombrie:

https://www.facebook.com/100002599767866/videos/3295075240589102/

1 octombrie seara:

https://www.facebook.com/100002599767866/videos/3291875627575730/

1 octombrie pranz:

https://www.facebook.com/100002599767866/videos/3290997534330206/

30 septembrie:

https://www.facebook.com/100002599767866/videos/3288689527894340/

29 septembrie:

https://www.facebook.com/100002599767866/videos/3285454814884478/

28 septembrie:

https://www.facebook.com/100002599767866/videos/3282318635198096/

Nota Redacției I.P.: Chiar dacă această platformă este un proiect în mare parte politic, are utilitate. Așa cum am mai scris, actualmente naționaliștii se află în faza de organizare și dezvoltare rețelelor, găsindu-se unii pe alții și grupându-se în vederea elaborării și aplicării unei strategii de recucerire națională. Astfel de rețele sunt benefice pentru networking, eliberarea nu poate veni fără construirea unei forțe capabile de a o realiza.    – S.C.

15 comments

 1. Ultimul dintre nebuni

  Prima întrebare: “Câți bani au faliții de naționaliști români?”.
  A doua întrebare: “Știați că cel mai tare Dumnezeu de pe pământ este Banul (Mamona)?”. A spus-o un evreu: Karl Marx. A spus-o și un alt evreu: Iisus Hristos. Ultimul spunea: “Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni: căci ori îl va urî pe unul şi-l va iubi pe celălalt, ori îi va fi devotat unuia şi-l va dispreţui pe celălalt. Nu puteţi sluji şi lui Dumnezeu, şi lui Mamona. Matei 6:24-34”.
  A treia întrebare: “Câți fraieri sunt dispuși să moară pentru cauza românității?”
  Legionarii au fost ultimii români nebuni dispuși să-și dea viața (Nae Ionescu îi compara cu ordinul monahal – neștiind că nici călugării nu sunt ceea ce cred oamenii că ar fi – monahismul este o utopie ca și creștinismul) pentru Dumnezeu și Neamul românilor. Dumnezeu le-a tras-o legionarilor la gioale. Au încasat, cei mai fraieri care nu au știut să moară la timp, milioane de zile de închisoare. Ce făcea Dumnezeu, în timp ce fraierii ăia își dădeau viața pentru Dumnezeu? Ce făceau românașii, în timp ce fraierii ăia își dădeau viața pentru Neamul românilor? Dormeau.
  A patra întrebare: “Credeți că Dumnezeu o să facă altceva decât să vă lase carne de tun, dracilor???”.
  O să sfârșească toți ca și Corneliu Codreanu: convinși că vor învinge dincolo de moarte!

  • Iisus nu a cost evreu – popor disparut din “evidente” dupa ce Jacob a cost numit IAR descendentii lui = israeliTI.
   iisus a dust Galilean, nu a fist nici Iudean cum afirma nestiutorii, crezandu-L jidan.
   Nici Marx nu a fost evreu ci fiu de JUDEN care nu iunseamna evreu….
   “Evreu” a fist folosit pentru a desemna pe cei care slujheau la sinaniga, are conitatie religioiasa, nu este ethics.
   cei de azi is I zic Israeli, nu is I spun israeliti can as sevrupa de religie, sa nu maiv fie sub ascultarea rabinilor.
   Iisus a facut Biserica si i-a contrazis, invatandu- pe cei din cultul lui Moise, de la sinagoga CE este direct, ASA can nu este Nick in del de “evreu”.
   Nu vorbea… ebraica fiindca nu exists astfel de limbs ci ARAMAICA.

   • Iacob a fost numit ISRAEL.
    Urmasii lui – ISRELITI

    • Ultimul dintre nebuni

     Prea multe subtilități. Atunci de ce Iisus a spus: “Eu n-am venit decât pentru oile rătăcite ale casei lui Israel”??? Atunci de ce evangheliștii îl încadrează ca descendent al casei lui David???
     Dar despre cei doi stăpâni Dumnezeu și Mamona a spus? Sau poate nici asta nu o fi spus!

     • Isus a spus: https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=2
      Apocalipsa 2:9
      . Ştiu necazul tău şi sărăcia ta, dar eşti bogat, şi hula din partea celor ce zic despre ei înşişi că sunt iudei şi nu sunt, ci sinagogă a satanei.

      Cum ar fi putut Isus să se declare ca fiind unul dintre ei?

      http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=8
      Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.

     • Ultimul dintre nebuni

      @ aiurel Primul citat este din Apocalipsa, deci nu a spus Iisus. Vezi Evanghelia după Ioan, cap.4, Întâlnirea cu femeia samarineancă : 7. Atunci a venit o femeie din Samaria să scoată apă. Iisus i-a zis: Dă-Mi să beau.
      8. Căci ucenicii Lui se duseseră în cetate, ca să cumpere merinde.
      9. Femeia samarineancă I-a zis: Cum Tu, care eşti iudeu, ceri să bei de la mine, care sunt femeie samarineancă? Pentru că iudeii nu au amestec cu samarinenii.
      10. Iisus a răspuns şi i-a zis: Dacă ai fi ştiut darul lui Dumnezeu şi Cine este Cel ce-ţi zice: Dă-Mi să beau, tu ai fi cerut de la El, şi ţi-ar fi dat apă vie.
      Deci îi spune: Cum, Tu care ești iudeu, ceri să bei de la mine?
      Mai departe: 19. Femeia I-a zis: Doamne, văd că Tu eşti prooroc.
      20. Părinţii noştri s-au închinat pe acest munte, iar voi ziceţi că în Ierusalim este locul unde trebuie să ne închinăm.
      21. Şi Iisus i-a zis: Femeie, crede-Mă că vine ceasul când nici pe muntele acesta, nici în Ierusalim nu vă veţi închina Tatălui.
      22. Voi vă închinaţi căruia nu ştiţi; noi ne închinăm Căruia ştim, pentru că mântuirea din iudei este.
      Iisus a spus: Noi ne închinăm Căruia ştim, pentru că mântuirea din iudei este

     • Ultimul dintre nebuni

      @ aiurel Iisus este numit Fiul lui David și El afirmă cu nu a fost trimis decât pentru oile rătăcite ale casei lui Israel. Canaaniții erau considerați spurcați de către iudei. De aceea Iisus o respinge cu fraza: “Nu este bine să iei pâinea copiilor şi s-o arunci câinilor.”. Și iată o femeie cananeiancă din acele ţinuturi, ieşind striga, zicând: Miluieşte-mă, Doamne, Fiul lui David ! Fiica mea este rău chinuită de demon. El însă nu i-a spus nici un cuvânt; şi apropiindu-se, ucenicii Lui îl ru­gau, zicând: Slobozeşte-o, că strigă în urma noastră. Iar El, răspunzând, a zis: Nu sunt trimis decât numai către oile cele pierdute ale casei lui Israel. Iar ea, venind, s-a închinat Lui, zicând: Doamne, ajută-mă. El în­să, răspunzând, i-a zis: Nu este bine să iei pâinea copiilor şi s-o arunci câinilor. Dar ea a zis: Da, Doamne, dar şi câinii mănâncă din fărâmituri-le care cad de la masa stăpânilor lor. Atunci, răspunzând, Iisus i-a zis: O, femeie, mare este credinţa ta; fie ţie după cum voieşti. Şi s-a tămăduit fii­ca ei în ceasul acela. Matei 15, 21-28

     • Nu a spus nimic de “evrei”, ci de “casa lui Israel”, adica de triburile israelite.
      … nu intereseaza ce spun evangjelistii, papistasii… astia au deviat prea mult pentrua avea valoare duhovniceasca pentru care sint morti.
      Au cultura, fantezie, inventie cu tematica/radacina crestina dar sint rataciti de Crestinismul lasat de Hristos, inca “sufland” (cu greu, sub apasarea ecumenismului…) doar in Ortodoxie….
      Nu dau citate – invatatura are o logica si rationamente care lamuresc suficient de bine pentru cine are urechi de auzit… de la cei priceputi, cu har – parintii si teologii ortodocsi.

 2. Ultimul dintre nebuni

  PARTIDUL NEAMUL ROMÂNESC. Poate ne spune președintele partidului, NINEL PEIA, care sunt originile sale stră-române. Numele spune altceva. Ninel o poză pe feisbuc, la masă cu un evreu cu steagul Israeului pe măsuță. Ce dorea să arate cu acea fotografie? Că știe să trateze cu Stăpânul???
  O făcătură securisto-comunistă care să atragă ultimii fraieri care mai cred în salvarea naționalismului românesc. Așa cum au făcut comuniștii după 1945. Cu pensii dolofane, generalii comuniști ieșiți la pensie nu vor să-și mănânce în tihnă cărnații. Vor să-i bage în rahat pe românașii cu vise utopice. Ei stau la fund, unde le este bine. Zilele tecute anunțau pompos: DEPARTAMENTUL ZERO salvează România. Cu adevărat ei au dovedit că sunt ZERO.

  • Partidul Neamul Romanesc:
   MIRCIA CHELARU – PRIM-VICEPREȘEDINTE, GENERAL DE ARMATA;
   CONSTANTIN ONISOR – SECRETAR GENERAL, GENERAL DE BRIGADA;
   Din lista lui Roncea (George) – lista venerabililor masoni:
   “30. Constantin Onişor (Loja Grifin) – general de brigadă (în rezervă), fost comandant al Şcolii Militare de Aplicaţii pentru Tancuri „Mihai Viteazu”, fost comandant al Garnizoanei Piteşti (destituit urmare unui scandal de hărţuire sexuală)”
   “95. Mircea Chelaru (Loja Zamolxis) – general de corp de armată cu patru stele în rezervă, fost Şef al Marelui Stat Major, fost comandat al Corpului 10 Armată “Ştefan cel Mare” din Iaşi, fost preşedinte ale PUNR, fost vicepreşedinte al Partidului Conservator”
   …cam asta e partidul Neamul Romanesc!

   • Ultimul dintre nebuni

    Mircea Chelaru a fost implicat în scandalul apartamente în București pentru bieții generali care s-au rupt în fund și au transpirat în tranșee ca să apere țara asta. Bunicul meu cu ani de război și prizonierat în Rusia, care a luptat cu adevărat pentru apărarea Țării, a murit sărac și neștiut de nimeni cu o tinichea de medalie în piept. Ăștia grohăie pe sute milioane și tot nu le mai ajunge. Și tot ei au acordul, de la Departamentele Nulităților Naționale, să lupte pentru Patrie și popor. Tot ei sunt aleșii.

 3. Bine ca se implica oamenii valorosi dar nu face bine “tehnocratia”.
  Sa fie crestini, adica – doar ortodocsi.
  … ca sa discearna intre bine si rau “ca cei multi, poporul”, adica ortodox.
  Asta face politica, nu face avioane si cercetare stiintifica.
  Cei prea tehnici fac distinctie intre corect si incorect profesional, nu aplica discernamantul duhovnicesc care este unica “tehnologie” de a face bine.

 4. @Ultimul dintre nebuni. Greșeala mea cu primul citat. Dar al doilea e spus de Isus și le spune pe nume. Sinagoga Satanei. Nu este unul dintre ei și punct. Nu degeaba khazarii se plâng că Biblia e “antisemită”. Un lucru pe care creștinii l-au cam uitat.

 5. Toţi caraghioşii se "luptă" folosind FACEBOOK

  1. Facebook este o rețea privată americană de orientare progresistă, neomarxistă adică exact DUȘMANUL naționalismului românesc.

  2. Facebook folosește algoritmi speciali pentru BLOCAREA și SEPARAREA postărilor care contravin intereselor lor. De aceea aproape nimeni nu vă vede postările.

  3. Oricine poate bloca pe oricine, în felul acesta progresiștii făcând imposibil dreptul la replică direct pe contul celor care vă atacă.

  4. Identitățile FALSE și ROBOȚII care postează automat fac orice interacțiune o ILUZIE.

  5. Habar nu aveți cine vă citește postările sau cine vă vizionează filmele.

  6. Prin postările pe care le afișați Facebook vă cunoaște activitățile și planurile PAS cu PAS și furnizează aceste date cozilor de topor pe care-i folosesc în România împotriva voastră.

  7. Comando-uri progresiste specializate în războiul hibrid postează sistematic la voi pe conturi pentru a vă discredita și pentru a produce ÎNDOIALĂ în mintea și sufletele celor care vă citesc. Aceste adevărate trupe de guerilă informatică sunt antrenate cu bani mulți de către experți în dezinformare-destabilizare, nu aveți nici o șansă în fața lor.

  8. Datorită arhitecturii acestei rețele virtuale nu veți putea niciodată controla propriile resurse de luptă.

  9. Niciodată nu veți putea garanta că mesajul vostru ajunge la camarazii voștri de luptă.

  10. Cu fiecare postare hrăniți chiar voi monstrul progresist împotriva căruia luptați.

  • Foarte interesante sfaturi ! Ar trebui sa apara permanent pe prima pagina, ca sa le citeasca toti care intra aici.
   Asa se face educatie pentru prosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *