Home / Actualitate / Referendumul NAZIȘTILOR Pentru Familia Tradițională și HOLOCAUSTUL Comunității LGBT

Referendumul NAZIȘTILOR Pentru Familia Tradițională și HOLOCAUSTUL Comunității LGBT

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorectPolitic
Octombrie 2, 2018

Referendumul NAZIȘTILOR Pentru Familia Tradițională și HOLOCAUSTUL Comunității LGBT

Dragi conaționali față de care în nici un caz nu am vreun interes ascuns,

Referendumul de pe 6-7 octombrie este o amenințare pentru democrația noastră.

Mulți cititori m-au rugat să comentez pe tema referendumului așa că am să încep prin textul unui ilustru coleg de breaslă de la una dintre cele mai vechi și profesioniste publicații de știri din România, Adevărul:

Cred că această problemă a interzicerii căsătoriilor gay şi legiferarea constituţională a deciziei rezultate în urma consultării populare este nu numai o problematică extrem de sensibilă, ci şi una care ar putea să fie folosită, de câte ori va fi nevoie, împotriva României.

Şi am certitudinea absolută că aşa se întâmpla în momentul în care, prost sau deloc argumentată înspre exterior, referendumul în favoarea familiei tradiţionale a fost semnalat deja către diverse cancelarii occidentale şi cu deosebire către instituţiile europene ca un fenomen semnificativ pentru un anume curent care pare să prindă din ce în ce mai multă forţă în zona central şi est-europeană, considerat, pe drept cuvânt sau nu, drept reîntoarcerea la o lume de obscurantism, superstiţii şi fanatism religios.

Referendumul lui Dragnea, considerat, pe drept cuvânt sau nu, reîntoarcerea la o lume de obscurantism, superstiții și fanatism religios, vine, ca orice lucru rău, de la ruși.

Faptul că este susținut de propaganda rusească în țările creștin ortodoxe pe ideologia pan-slavistă a Patriarhatului Moscovei și că are sprijinul mișcărilor de extremă dreaptă face din Referendum cel mai periculos cocktail pentru democrația europeană.

Referendumul NAZIȘTILOR Pentru Familia Tradițională și HOLOCAUSTUL Comunității LGBT

Referendumul, ca instrument de decizie politică, ar trebui abolit complet pentru că este profund vulnerabil la populisme.

Să nu mai vorbim de faptul că Biserica face cea mai gravă imixtiune politică din istoria postdecembrista, iar guvernul nu ia nici un fel de măsuri.

Geopolitica familiei tradiționale propagată prin axa răului Trump-Orban-Dragnea-Putin nu își are locul în civilizația europeană postmodernistă. Pur și simplu se află de partea greșită a istoriei.

Vă puteți imagina că tot mai multe abuzuri vor fi permise și comise împotriva drepturilor individuale ale comunității LGBT, garantate prin convenția drepturilor omului.

Activiștii bravi de la Declic au făcut un filmuleț care să ne ajute să ne imaginăm viitorul apropiat de după 6-7 Octombrie:

Mai mult sau mai puțin simbolică, arderea pe rug a “poponarilor” constituie viitorul Holocaust al populației LGBT și nu folosesc acest cuvânt cu ușurință.

Fratele stră-bunicului meu a murit ars de viu în cuptoarele naziste. Stră-bunicul meu a fost gazat de două ori în lagărele de la Auschwitz, știu bine despre ce vorbesc. A avut noroc că nu a murit, doar Yahweh l-a ajutat să scape din ghearele naziștilor. El a supraviețuit celui mai criminal regim și m-a învățat cât de importante sunt drepturile omului.

Planuiesc să părăsesc România în anul 2019 și încurajez pe orice persoană LGBT să facă la fel, pentru siguranța lor în primul rând, căci o țară care votează dupa cum dictează “valorile tradiționale” este o țară care se întoarce în timp, mai exact revine la perioada hitleristă când cizmele ofițerilor SS, în vânătoarea sângeroasă de evrei, doborau fără milă ușile căminelor.

 

Așa arată tabloul României la final de 2018, la 100 de ani de la unire mai fasciști ca niciodată, motivați de fanatism religios, ultranaționalism si propagandă rusească, pregătiți de marea vânătoare LGBT.

Referendumul naziștilor, organizat și finanțat din fonduri de la Kremlin, rupe România în două și o desparte permanent de valorile europene. Nu mai este cale de întoarcere, poporul a decis că nu vrea să fie civilizat. Tot ce ne rămâne e să plecăm înainte să aprindă rugul.

Totuși am să ies la Referendum, în cinstea stră-bunicului meu supraviețuitor al Holocaustului, ca măcar un vot de NU să fie exprimat ferm și cu curaj pentru apărarea drepturilor unei comunități persecutate. Să nu înregistreze istoria o unanimitate a urii pe 6-7 Octombrie.

Mai bine să lupți împotriva bigotismului decât să-i lași pe preoți și pe habotnici să voteze 100% DA și să devi sclav în lăgărele lor tradiționale de moarte a libertății.

A boicota înseamnă a nu face nimic în timp ce naziștii îți doboară ușa casei părintești și îți ard pe rug ultima brumă de libertate.

 

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg

11 comments

 1. Oy vey.

  Trebuie sa convingem pe toti liberalii sa iasa la Referendum ca sa voteze NU.

  Trebuie sa se implice si sa lupte impotriva bigotilor.

  Pasivitatea e letala. Datorita pasivitatii au ars nazistii 3 mii de evrei pe zi in 10 cuptoare.

  Sa nu ramanem pasivi.

  Cum spunea poemul: “Au venit dupa homosexuali, si nu am spus nimic.
  Cand au venit dupa mine, nu era cine sa ma apere.”

  Trebuie sa facem ceva, nu putem sta pasivi.

  Orice om de bine, trebuie sa voteze NU la Referendum. Daca va pasa, votati NU.

  E singura noastra salvare.

 2. Draga domnule She…kel…stinbl…whatever, va rog mult sa grabiti pregatirile de plecare de pe meleagurile alea de salbatici fiindca indiferent cine va castiga la Referendum, tot rau va fi de LGBT-isti si ai vostri ne-goy. Si fara modificarea asta in Constitutie, Romania tot va ajunge sa fie acuzata din exterior ca e o tara anti-democratica si criminala si s-ar putea sa fie lovita in moalele capului fix cand o sa se cocoate intr-o inalta functie la Bruxelles pentru ca prin masinatiunile alor vostri si prostia goimilor lor, a varat de-a valma otravuri de calitate jidaneasca (de le zice Aqua K-Otrine si K-Othrine) in plamanii prostilor de goy de vreo cativa ani incoace, de o sa fie in cativa ani in Romania, dupa ce o sa moara aia mai slabi la otrava, numai cancerosi, dementi si adormiti. Cred ca au mirosit goimii romanesti complotul si nu e sigur sa mai fiti pe-acolo cand o sa se trezeasca din efectul chimico-psihiatric si o sa inceapa sa-si inchida televizoarele si wi-fi-urile ca sa isi limpezeasca mintile inainte sa iasa pe strada cu masti de gaze pe fata, la jumulit tradatori si jidani. De data asta ati intins rau coarda, domnule Sch…whatever.

  • Suuper comentariu!!!Jegul asta chiar crede ca noi nu stim cine e!Sa-si ia catrafisele si mars in Israelul mamii lui,sa-l vad eu daca evreii aia ortodocsi il accepta cu mizeriile lui sioniste!

 3. >decât să-i lași pe preoți și pe habotnici să voteze 100% DA și să devi sclav în lăgărele lor tradiționale de moarte a libertății
  HAHAHAHAHAHA

 4. este un artícol IRONIC, despre felul cum gandesc kikes si slugile lor. nu va dati seama?

 5. Of, credeam ca cititorii nostri sunt mai inteligenti decat cititorul obisnuit.

  https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2018/09/42-1.jpeg

  Acel moment în care nivelul tău de sarcasm e atât de avansat
  Încât oamenii cred că ești prost pe bune.

 6. Acel moment cand incerci sa ii trolezi pe liberalii stupizi…

  Si ii trollezi in schimb pe cititorii tai, care se dovedesc si mai stupizi.

 7. Citiți și dați mai departe: https://www.incorectpolitic.com/termenul-homosexual-o-crasa-dezinformare/ .
  Mergeți la Referendum și votați DA!
  La fel, citiți și dați mai departe: https://www.incorectpolitic.com/sa-ne-americanizam/.
  Mai propun ca, așa cum există asociațiile de protecție a găozarilor și a anumnalelor, să se înființeze și asociații de protecție a ppăduchilor, care transmit tifosoful, a șoarecilor, care transmit ciuma, a țînțarilor care transmit malaria etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.