Home / Actualitate / REACȚIE DELIRANTĂ a presei miluite după mesajul unui deputat AUR

REACȚIE DELIRANTĂ a presei miluite după mesajul unui deputat AUR

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 29, 2020

Ringo Dămureanu, deputat AUR

Avem o știre de pe Ziare.com, portal USRist care titrează “Deputat AUR, mesaj delirant despre campania de vaccinare”.

Hai să vedem cât de “delirant” e mesajul deputatului AUR.

Ziare.com:

Ringo Damureanu, deputat al Aliantei pentru Unirea Romanilor (AUR), a postat pe pagina de Facebook duminica, 27 decembrie, chiar in ziua in care Romania a demarat campania de vaccinare anti-Covid, un fake-news distribuit de publicatia OrtodoxInfo, care sustine ca doar cei vaccinati ar fi murit in timpul “Gripei Spaniole”.

Anterior, Damureanu sustinea ca exista o legatura intre demararea acestei campanii de vaccinare chiar de ziua de Sfantul Stefan, urmand sa inceapa astfel Zilele Apocalipsei.

Oricine nu ridică osanale dictaturii politico-medicale promovează fake news, nu-i așa?

Totuși deputatul AUR, Ringo Dămureanu (alb), are dreptate, a promovat un adevăr pe care nu mulți îl cunosc, informații pe care le-am publicat și noi pe Incorect Politic încă din 20 Martie, anume faptul că forma gravă a gripei “spaniole” a apărut doar după vaccinul experimental Rockefeller.

Gripa Spaniolă și Vaccinul Experimental Rockefeller

Amintim faptul că Ortodoxinfo, portalul pe care îl distribuie domnul deputat, a fost printre site-urile închise de ANCOM pe timpul stării de urgență, semn că deranjează sistemul și că ar trebui să ne intereseze ce au de spus.

Ringo a vorbit despre Apocalipsă, zilele din urmă și Iisus Hristos. În Apocalipsă se spune, despre semnul fiarei, că fără el nu vei mai putea să cumperi sau să vinzi. Pentru început, fără vaccin, nu vei mai putea călători cu avionul. Cât durează până nu vei mai putea fi angajat sau nu vei mai avea access în magazin? Cred că domnul Ringo spune ceva esențial când face paralela cu Zilele din Urmă.

“Ziua Sf. Stefan – Ziua “V” a Vaccinarii. Coincidenta sau nu? Incep astfel Zilele Apocalipsei?

Crestinii serbeaza azi, in a treia zi de Craciun, Ziua Sf. Arhidiacon Stefan, primul martir crestin care a platit cu viata sa credinta in Hristos. Asadar, jertfa deplina este legata de Nastere. O mare jertfa pentru o noua Nastere. Celor care poarta acest nume de martir le spun La multi ani.

Ni se cere si noua in aceste zile o noua jertfa pentru o noua “Nastere”? Un sacrificiu pentru a se crea o lume noua, fara suferinta, dar si fara Dumnezeu?!
De ce incepe Marea Vaccinare chiar azi, intr-o zi simbolica? Este sau nu o coincidenta?

Campania de vaccinare nu imi inspira personal nici cea mai mica incredere. Sunt prea multi bani investiti in campanii media care nu trateaza in mod echilibrat problema vaccinarii, din contra, sensul acestor mesaje este unidirectional, strict in sensul vaccinarii”, a scris acesta pe Facebook.

Acesta a subliniat si faptul ca nu are incredere deloc in aceste vaccinuri sustinand ca la mijloc sunt doar interese economice.

Trebuie să fii un soi special de retardat să ai încredere într-un vaccin făcut pe picior, în 10 luni, ce conține un ser-mister promovat de jidanii de la Pfizer și Moderna, de Bill Gates care vrea să reducă populația globală și de politrucii interlopi de la conducerea guvernului de ocupație. Mai ales că au apărut deja informații despre efectele adverse pe care unii vacciniști entuziaști au început să le simtă.

“Personal, nu am nici cea mai mica incredere in aceste vaccinuri aparute peste noapte, in eficienta si eficacitatea lor, suspectez mai degraba un interes economic si unul de conformare a populatiei la “noua ordine”, iar modul in care sunt duse campaniile media pentru vaccinare imi alimenteaza indoiala”, a mai scris deputatul AUR.

E firesc, normal, sănătos să n-ai încredere în vaccinuri apărute peste noapte și promovate intens de Big Pharma, companii pe care nu le poți da în judecată pentru daune în caz că apar efecte adverse. Pe când ziare.com descrie această reacție ca fiind “delirantă”, realitatea e fix pe dos.

Măcar au decența să includă link la articolul de pe Ortodoxinfo.

Pentru cei curiosi, aici este link-ul de pe OrtodoxInfo distribuit de deputatul AUR in care este sustinuta ipoteza ca vaccinurile au cauzat decesele celor din timpul pandemmiei din 1918.

Concluziile? Presa miluită face ce a fost plătită să faca, să mintă. Iar deputatul Ringo Dămureanu, din partea AUR, face ceea ce trebuie pentru interesul național, să demaște minciuna.

3 comments

 1. si Biontech sunt tot jidani turci, si in general toate firmele de pe burse sunt gestionate de evrei ca reprezentanti ai investitorilor evrei…
  si un student putea sa faca un vaccin pe tehnologia crispr pt ca se face pe soft nu pe cercetare fundamentala.
  practic aia au lucrat doar la birou cu niste matematicieni(domeniul evreilor), n-au avit nicio treaba cu virusul, apoi formula se da la departamentul de productie unde se face asamblarea vaccinului.

  10 corporatii independente au gasit vaccin si in acelasi timp???? ce gluma!
  in spatele tuturor sta taticul corporatiilor eugenice, o alta corporatie ghici masina ce-i?

  • titlu:
   BioNTech CEO Ugur Sahin: “Our vaccine will likely work for mutated coronavirus variants” | DW News
   47,578 views•Dec 22, 2020
   link:
   https://www.youtube.com/watch?v=TOT8ElNBbo4

   VEDETI AICI SPECIMENUL – jidov turc – ASTA DECLARAND CA EL SI NEVASTA-SA, NU SE VOR VACCINA CU VACCINUL PE CARE NI-L BAGA NOUA PE GAT, PANA NU MAI TRECE CEVA VREME CA CICA NU-I LEGAL !!!

   CA SI BILL GATES CARE NU SI-A VACCINAT COPIII NICIODATA .

 2. DEJA NUMEROASE VICTIME GRAVE – neaparat pasati acest excelent document avocatilor si medicilor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DRAGA STERIE, PREZINTA-I DOAMNEI AVOCATE SOSOACA ACEST DOCUMENT CU VICTIMELE – E DOCUMENT GUVERNAMENTAL USA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  La min 2:30 aveti tabelul cu victimele proaspete ale vaccinului:
  3% ( in total 3150 victime ale vaccinarii) dintre cei testati au ramas inapti de munca si au avut nevoie de sprijin fizic spre a functiona , dintr-un numar de 112.807 probanti testati in Anglia pana pe 18 decembrie – date oferite de catre acest institut guvernamental USA : 6. Folie der CDC-Auswertung) https://www.cdc.gov/vaccines/acip/mee.
  titlul video german:
  CORONA: Erste CDC-Auswertung ist alarmierend
  link:
  https://www.youtube.com/watch?v=YzW5gG7aNdI&feature=youtu.be

  259,043 views
  •Dec 27, 2020
  23K367Share
  Save
  PI Politik Spezial – Stimme der Vernunft
  144K subscribers
  #Corona #Impfung #CDC #MRNA #Nebenwirkungen In Deutschland gehen heute mit enormem Mediengetrommel die Impfungen los. In den USA hat die CDC kurz zuvor eine höchst alarmierende Zahl über Nebenwirkungen vorgelegt. Sie wird hierzulande einfach ignoriert … Hier noch die Quelle (Das Schaubild im Video mit den Zahlen stammt aus der 6. Folie der CDC-Auswertung) https://www.cdc.gov/vaccines/acip/mee…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *