Home / Actualitate / RĂZBOIUL A ÎNCEPUT: 80 de AMERICANI MORȚI în Irak

RĂZBOIUL A ÎNCEPUT: 80 de AMERICANI MORȚI în Irak

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 8, 2020

Razboiul a inceput

BREAKING NEWS: Războiul a început. Nu mai există nici o îndoială. După asasinarea generalului Soleimani de către americani, la ordinul lui Trump, în timp ce acesta se afla în misiune diplomatică, Iran a arborat steagul roșu, ulterior bombardând baze militare americane din Irak. Fără să fie nevoie de o declarație publică și oficială de război, acesta a început și se desfășoară în timp ce citești aceste rânduri.

Razboiul a inceput

Cine crede că ambele părți se vor liniști și vor aplana conflictul este naiv.

Războiul modern nu se dă doar cu bombe și gloanțe, ci se desfășoară pe plan propagandistic, un război informațional al dezinformării.

Trusturile media raportează diferit această știre.

CNN a raportat că nu a fost nici un mort în bombardamentul iranian, soldații americani evacuând bazele înainte să cadă bombele

CNN:

A US official told CNN that there were no initial reports of any US casualties from the attack, but an assessment of the impact of the strikes is underway. Iraq’s joint military command said there were no casualties among Iraqi military forces.

Apoi Reuters raportează că televiziunea iraniană a anunțat moartea a 80 de teroriști americani:

Reuters:

DUBAI (Reuters) – Iranian state television said on Wednesday that at least 80 “American terrorists” were killed in attacks involving 15 missiles Tehran launched on U.S. targets in Iraq, adding that none of the missiles were intercepted.

State TV, citing a senior Revolutionary Guards source, also said Iran had 100 other targets in the region in its sights if Washington took any retaliatory measures. It also said U.S. helicopters and military equipment were “severely damaged”.

Iran launched missile attacks on U.S.-led forces in Iraq in the early hours of Wednesday in retaliation for the U.S. drone strike on an Iranian commander whose killing has raised fears of a wider war in the Middle East.

Pe cine credeți?

5 comments

 1. Pai, americanii au negat ca exista victime in randurile lor si cand au atacat Irakul. Dar pe de alta parte, cum am zis (parerea mea, deci), iranienii nu sunt 100% capabili sa faca fata unui razboi si poate ca vor sa para ca “raspund” fara sa raspunda, si de aici nevoia de a sustine ca atacul cu rachete a dus la ceva). Au cam dat dovada de bravada cu putin timp inainte sa fie omorat Soleimani cand le spuneau americanilor ca “nu pot sa faca nimic”. Cum era mema aia: “challenge accepted”. Problema e de cine a fost acceptata provocarea, cu alte cuvinte cine a dat ordinul sa fie omorat Soleimani. A fost Trump, pacalit de Netanyahu, ca pana acuma parea sa fie mai mult invers, Netanyahu care acum se spala pe maini, si zice “amerigoys e problema voastra”, sau a fost cineva care a profitat de aparenta propunere de discutii a lui Trump ca sa-l omoare pe Soleimani facand oalele sa se sparga in capul lui Trump?

 2. Eu unul cred ca CNN minte/a fost dezinformat. Ca si atunci cand au zis ca Sam Hyde a tras intr-o scoala.

 3. Basescu pe care incep sa-l suspectez ca e si el jidan (nu vad cum altfel si-ar da fiica-sa nepotul la gradinita jidaneasca) a inceput sa bage gogosi la Manastire in emisiune, ca “Romania era in pericol din cauza Iranului, dar asta doar pana s-a creat scutul de la Deveselu”.) Acuma se va vedea cat de inteligenti sunt romanii medii (adica deloc). Oricum cred ca ideea ca Trump n-a stiut ce face a zburat de mult pe fereastra. Cel mai probabil santajat cu chestii de pe insula lui Epstein, e dispus sa faca orice acum. N-am mai citit de mult Activenews, parca-i vad ca au pivotat si aia spre “Iranul e stat terorist” si kkturi din astea.

 4. cred ca auvcazut la mica intelegere..
  anerikanii le au ucis “vedeta” mult prea populara sa fie pe gustul mullahilor ce conduc Iranul.
  iranienii au anuntat pe americani ca i bombardeaza (asap)
  americanii au evacuat bazele atacate de iranieni.
  iranienii si-au “reperat” onoarea.
  americanii au zero victime si oarece distrugeri.
  (Tramp iese si balmajeste despre cat de “rau” a fost Soleimani, puterea armatei yankee si noi sanctiuni)..au iesit sifonati (ca imagine) si unii si altii..

 5. ps
  e prima data dupa Pearl Harbour cand un stat ataca o baza americana exterioara, si e prima data cand yankeii nu reactioneaza1
  2. se facu praf si pulbere mitul “apararii antiracheta ” americane prezente in numar mare in zona, (Thaad, Aegis,Patriot) incapabile sa doboare niste rachete vechi lipite cu banda adeziva pe la fisuri (de vechi ce erau)…
  3. cred ca faimosul “deep state” la “lucrat” pe Orange man la mare arta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *