Home / Actualitate / Protest al părinților după ce o școală din capitală i-a pus pe elevi să vizioneze un film cu homosexuali

Protest al părinților după ce o școală din capitală i-a pus pe elevi să vizioneze un film cu homosexuali

Vlad Voicu
Incorect Politic
Martie 4, 2023

 

Protest al părinților după ce o școală din capitală i-a pus pe elevi să vizioneze un film cu homosexuali

 

Oare ce ONG-uri au “inspirat” profesorii să difuzeze așa ceva?

Mai mulți părinți s-au revoltat și s-au adunat în fața școlii în semn de protest față de acțiunile iresponsabile ale dascălilor, care au pus mai multe clase să vizioneze un film cu băieți homosexuali. Iată trailerul:

Mai grav, deznodământul peliculei e stupefiant în contextul dat: Din cauza bolii mentale descrise ca “iubire neconvențională”, unul dintre ei se sinucide. Părinții au fost mobilizați de Alianța Părinților din România.

Redăm articolul de pe NapocaNews:

Mulți părinți revoltați s-au adunat la un manifest în fața Școlii Centrale din București în această dimineață. Aceștia protestează față de acțiunile dascălilor care au pus mai multe clase să vizioneze un film cu băieți homosexuali. Și mai grav, deznodământul peliculei e stupefiant în contextul dat: din cauza iubirii neconvenționale, unul dintre ei se sinucide.

Șirul evenimentelor descrise de mamele și tații copiilor sunt departe de a avea legătură cu educația, iar conducerea are o singură apărare, neasumată oficial momentan, ci doar popularizată prin intermediul Whatsapp: „Pelicula a fost premiată la Cannes”.

Protestul din fața Colegiului Național „Școala Centrală” din această dimineață, organizat de Alianța Părinților din România, vine în urma unui șir de evenimente care ridică mari semne de întrebare. Părinții sunt revoltați de politica instituției de învățământ care îi expune pe elevi la tot mai multe materiale din zona orientărilor sexuale LGBT.

Unii dintre copii au refuzat să participe la aceste „activități de educare” și au fost tratați dur de către profesori, acuză părinții, scrie evz.ro.

Mai multe acte de acest gen au fost reclamate, inclusiv faptul că elevii mai mari au fost puși să facă un eseu dintr-o carte de lectură erotică.

Tot mai mulți părinți și elevi nu înțeleg noua toleranță europeană?

Obiectivul lor cu difuzarea acestor filme și normalizarea sodomiei este satanizarea totală a tineretului, să ajungem cum a ajuns occidentul “civilizat” și demoncrăcit, după cum se vede în clipul de mai jos.

Ei nu se vor opri până nu vor obține asta:

4 comments

 1. Cititi comentariile de la filmuletul de pe youtube si infiorati-va….

  • Sterie Ciumetti

   Comentariile negative au fost șterse, de aceea e înfiorător, căci apar doar comentariile pozitive.
   În mod normal, dacă ar fi lăsat liberă secțiunea de comentarii, mai multe ar fi fost negative, îndreptate împotriva propagandei LGBT.
   Nu vă lăsați demoralizați, la firul ierbii sunt mai mulți români care gândesc ca noi decât ca ei.

 2. Seserman Dorin Vasile

  Cadrele didactice din București și din toată țara s-au debilizat cu totul , nu mai au rațiune , nu mai au rușine , nu sunt părinți și ei la rândul lor din Tată și Mamă , au uitat complet de PĂRINTELE CERESC și de poruncile LUI ❗❓
  Uitați-vă în oglindă cei care v-ați dezbrăcat de valorile creștine ale neamului românesc și dați-vă singuri răspunsul , dacă mai aveți ceva în interior însămânțat de BUNUL DUMNEZEU ❗
  🙋‍♂️🙏🙏🙏🙏🙏🇷🇴✝️.

 3. Acum tradeaza profesorii pentru bani si functii, la fel cum ultima oara, in pandemie, ne-a tradat tagma medicilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *