Home / Actualitate / Vor privilegii, nu drepturi! Tranilău musulman dă în judecată Primăria din Cluj-Napoca pentru că refuză să îi emită acte conform identității sale de gen

Vor privilegii, nu drepturi! Tranilău musulman dă în judecată Primăria din Cluj-Napoca pentru că refuză să îi emită acte conform identității sale de gen

Vlad Voicu
Incorect Politic
Martie 4, 2023

Vor privilegii nu drepturi! Un tranilău musulman dă în judecată Primăria din Cluj-Napoca pentru că refuză să îi emită acte cum vrea el

Vor privilegii, nu drepturi! Tranilău musulman dă în judecată Primăria din Cluj-Napoca pentru că refuză să îi emită acte conform identității sale de gen

 

Știrile titrează “un bărbat transgender”, ceea ce e înșelător, întrucât din ce aflăm mai jos, persoana din poză este femeie biologică ce se crede bărbat. O musulmancă care și-a pierdut menirea și credința în Coran ajunge în occident unde comite acte de chutzpah împotriva țării care o găzduiește, dând in judecată Primăria Cluj-Napoca pentru că instituția nu vrea să-i emită buletin de bărbat.

NapocaNews:

 • Primăria din Cluj-Napoca, dată în judecată de o persoană transgender pentru că instituția refuză să îi emită acte conform noii înfățișări, scrie adevărul.ro.

„Arian Mirzarafie-Ahi, un bărbat transgender cu dublă cetățenie, română și britanică, a înaintat o acțiune fără precedent împotriva autorităților române. Arian acuză instituțiile statului de refuzul lor de a-i recunoaște identitatea masculină printr-o procedură administrativă simplă, în baza unei decizii luate de Marea Britanie, care i-a emis deja acte în conformitate cu identitatea lui de gen. Documentele au fost eliberate în perioada în care Marea Britanie era încă tratată echivalent cu un stat membru UE. Procesul, care ridică problema încălcării tratatelor, a fost înaintat Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) din Luxemburg”, se arată într-un comunicat de presă al Asociației ACCEPT.

În acest moment, Arian trăiește cu două identități și două seturi de acte diferite și nu își poate exercita drepturile de cetățean european.

 

Premisa

Nu vor drepturi, vor privilegii.

Argument:

Au început cu marșuri “pride” unde poponarii erau toți îmbrăcați la costum, de parcă tocmai s-au întors de la birou. Prezentabili, ca oameni normali care merită tolerați pentru că nu sunt cu nimic diferiți. Au continuat cu parade colorate, au abandonat costumul și au ales rochii, lenjerie imtimă sau costumul lui Adam, cu flocii pe afară în fața copiilor. Apoi au pătruns în școli, profesorii acum otrăvesc mințile tineretului. Apoi au trecut la “drag queen story hour” unde invită travestiți să le citească povești copiilor.  Au vrut parteneriat civil la început, apoi au pretins să fie cununați în biserică. Au făcut în așa fel încât de la o anumită vârstă copiii își pot schimba sexul fără acordul părinților. În cazurile în care se aprobă adopțiile de copii pentru cuplurile de homalăi, copiii respectivi ajung să fie abuzați sexual și traficați. Adolescenți ajung să se mutileze iremediabil și apoi să se sinucidă când își dau seama de greșeala ireparabilă făcută. Parcursul acestui curent se sfârșește în fundătură și în moarte.

Concluzia

Cu cât tolerăm mai mult practicile sodomite și tot curentul lor descris pompos ca “LGBTQ”, cu atât mai otrăvite vor fi generatiile viitoare, mai slab va fi fondul genetic și mai vulnerabilă va fi societatea noastră.

 

4 comments

 1. Seserman Dorin Vasile

  Cei din Sodoma , Gomora și cetățile din jur au fost pedepsiți năpraznic drept pildă pentru generațiile viitoare , ca Omul să nu mai săvârșească astfel de urâciunil niciodată și cele asemănătoare lor❗
  Ce urgie credeți că va venii din nou peste fii neascultării ❗❓
  E valid pentru toată lumea , pământul s-a împuțit de atâtea nenumărate păcate❗
  🙋‍♂️🙏🙏🙏🙏🙏🇷🇴✝️.

 2. De acord cu exceptia pozei rusnacului cu steaua bolsevica.
  Nu cadeti in capcana dihotomiei Rusia vs. Occident! Ati uitat sa fiti “români şi punctum” ???

 3. “trans” este o boala psihică (similară cu aia de se cred “napoleon” sau “ramses” sau pisici sau câini, etc) iar medicii care mutilează pe viață persoanele astea nefericite/indracite (in loc de tratament psihiatric) îs niste criminali.

 4. “ …cu atât mai otrăvite vor fi generatiile viitoare, mai slab va fi fondul genetic și mai vulnerabilă va fi societatea noastră.”

  Păi nu asta vor jidanii?!!!… și le mai și iese!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *