Home / Actualitate / Prostituata lesbiană din presă Ioana Ene Dogioiu cere “lockdown total” timp de două săptămâni cu asistența Uniunii Europene

Prostituata lesbiană din presă Ioana Ene Dogioiu cere “lockdown total” timp de două săptămâni cu asistența Uniunii Europene

Vlad Voicu
Incorect Politic
Octombrie 2, 2021

Prostituata lesbiană din presă Ioana Ene Dogioiu cere “lockdown total” două săptămâni cu asistența Uniunii Europene

Ca majoritatea jurnaliștilor care s-au pus capră pentru sistemul de control, “ziarista” cu aspect de lesbiană Ioana Ene Dogioiu cere, într-un editorial publicat pe spotmedia,  un „lock-down total care să oprească spirala tragică măcar două săptămâni”.

Mai mult, ea cere și asistența Uniunii Europene.

„Și cred cu tărie că acum, abia acum, chiar este momentul unui lock-down total, care să oprească spirala tragică, măcar două săptămâni. Sistemul sanitar are nevoie să își tragă respirația. Dacă asaltul asupra lui va continua, vom ajunge la tragedii a căror gravitate va depăși cu mult costul unei închideri. Și nu în ultimul rând, ar trebui activat Mecanismul de Protecție Civilă al UE pentru că suntem cu apa la gură”, a scris ea.

Mai știu oameni care spuneau anul trecut că după închiderea de 2 săptămâni vom scăpa de pandemie. Naivi sau puși să spună, nu contează, până astăzi ne-am dat seama că pandemia este aici să rămână, prelungită ad infinitum până când vom fi destui și destul de nervoși.

Și ne-am mai dat seama de un lucru. Jurnaliștii fac parte din problemă.

5 comments

 1. Dacă asaltul asupra lui va continua, vom ajunge la tragedii a căror gravitate va depăși cu mult costul unei închideri.
  – cum ai calculat activisto? ochiometric da invers

 2. e tarfa babylonului.

 3. Relevant: Dan Andrews: “If you haven’t had a Vaccine by 15th of October, You Will Starve”

  https://www.bitchute.com/video/dZKWTa1ozdPY/

  Premierul regiunii Victoria din Australia: “Dacă până pe 15 octombrie nu v-ați vaccinat, veți muri de foame”. Ia zi tu (((Vasilică))) să nu mai “hulim” despre Australia…

 4. Ne pregatesc mental pt “rețeta” Australia, numai ca vor avea treaba multa cu Romania, care, desi are o gramada de pulime covidizata, suntem mult mai destepti decat australienii supusi experimentului social covid. Tot ce se intampla in Australia se va intampla la nivel mondial. Cel putin asta le e planul, te uiti la Australia si stii ce va urma.

  Mare atentie, o data ce vine un lockdown pt “doar” 2 saptamani, va urma lockdown pt totdeauna!!!

  Am spus-o mereu inca din martie 2020 si repet: atata timp cat suntem mai prosti decat o gaina si punem botul la existenta virusilor, NU vom scapa de tavalugul marea resetare si NWO!

  Asadar, nu numai ca nu exista nicin covid si ca totul este manipulare/indoctrinare/operatiune psihologica/genocid mascat, virusii nu sunt ceea ce zice secta satanista a medicinei oficiale, totul e o frauda medicala care este sience fiction hollywoodiana prezentata ca realitate. Virusii nu se dau si nu se iau, virusii sunt exozomi, adica secretii de proteine moarte de dupa detoxifiere.

  Adevarul, chiar daca ajunge sa nu il mai creada/stie nimeni, el ramane acelasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.