Home / Actualitate / Copiii de liceu au fost scoși la Marșul Anal din Iași – parada gay a avut 100 de participanți

Copiii de liceu au fost scoși la Marșul Anal din Iași – parada gay a avut 100 de participanți

Vlad Voicu
Incorect Politic
Octombrie 2, 2021

Via R3Media:

Vineri, 1 octombrie, a avut loc primul marș sodomit din istoria Iașiului, majoritatea celor participanți fiind copii de liceu, relevă B1 TV.

Comunitatea de devianți sexuali a făcut scandal la eveniment, pentru că primarul Mihai Chirica nu a semnat aprobarea marșului. Astfel, organizatorii, Asociația Rise OUT și Asociația ACCEPT au anunțat că au depus vineri plângere penală împotriva edilului local, pentru abuz în serviciu, motivat de discriminare pe criteriul orientării sexuale.


De cealaltă parte, în stradă au ieșit persoane cu cruci și icoane în mâini, care au huiduit marșul și au strigat „Rușine să vă fie” și “Iașiul nu-i Sodoma!”. La un moment dat, o femeie a aruncat cu agheasmă în direcția manifestanților „curcubeu”.

One comment

  1. ala daca era primar cu 00 le trimitea politia sa-i amendeze ca promoveaza sodomia si pedofilia public, fapte penale. E f. clar, astea nu sunt dezbateri tematice cu steaguri si vibratoare, sunt defilari ale indracitilor ca trebuie sa justifice mai sus cum au cheltuit banii.
    Si lui activenews sa-i fie rusine ca cenzureaza tot ce e contra prelatilor care se fac ca ploua. Diavolul finantea si colo si dincolo la catedrale, d-ai nu ies preotii sa dea cu tamaie si sa faca molifte actualizate in centrul orasului

Leave a Reply

Your email address will not be published.