Home / Educativ / “Pandemia” și teama vor fi prelungite de către guverne la nesfârșit

“Pandemia” și teama vor fi prelungite de către guverne la nesfârșit

Ioan Sperling
Incorect Politic
Octombrie 4, 2021

"Pandemia” și teama vor fi prelungite de către guverne la nesfârșit

via Vrăbiuțe:

Faptul că „pandemia” și teama, vor fi prelungite, de către guverne, la nesfârșit, cred că a devenit un lucru limpede, pentru toată lumea!

Cum altfel poți să explici, de ce „vaccinații” nu trebuie să fie testați și sunt liberi să se întâlnească oriunde, oricâți și fără mască, cu toate că, pot să fie purtători și transmițători de covid?
Cum altfel poți să explici, că un depistat pozitiv stă în carantină, în timp ce casnicii lui, sunt liberi să facă ce vor?

Cum altfel poți să explici, de ce se insistă pe „vaccinare„, care nu imunizează și nici nu ferește de forma gravă a bolii ( mai grav decat să fi internat cu covid deși „vaccinat” nu este decât să fi dus direct la morgă!)?

Cum altfel poți să explici, de ce tratamente vindecătoare ca ivermectina sunt ignorate și altele, cu rezultate modeste, dar scumpe, sunt folosite în toată lumea?

Cum altfel poți să explici, toate măsurile contradictorii și lipsite logică, sau bază știintifică, luate în acești doi ani de toate guvernele lumii?

Dar și mai greu de explicat, este ce se întâmplă cu „mecanismele” de apărare ale lumii?

Toate serviciile de securitate din lume, presa, toți judecătorii, procurorii, armata, poliția, medicii, clerul, organizațiile de aparare a drepturilor și libertăților...toți par să fie de acord, ba mai mult să participe, unii activ, alții prin inactivitate, la acest genocid planetar!

Exagerez?
Cine e de vină de apariția acestui virus „nou”?

Cine a fost acuzat? Cine a fost pedepsit? Se chiar ocupă cineva să afle? Ce a realizat in ultimii doi ani?

Cum e posibil să fie desființată democrația (câtă era) pas cu pas, să se calce constituțiile în picioare, să dispară drepturi și libertăți, pentru care s-a murit și în locul lor să apară cenzura, discriminările și nici o organizație, nici un judecător, procuror să nu se auto-sezizeze?

Cum este posibil ca armata și poliția să fie de partea celor care înlocuiesc democrațiile naționale, printr-o dictatură mondială? Ba chiar să-i ajute prin intimidarea celor puțini, care se împotrivesc?

Cum este posibil ca toată presa, cu extrem de putine excepții, să fie mâna dreaptă a celor care distrug lumea?

Cum este posibil ca într-o boală „nouă” medicii să accepte să nu facă necropsi, să accepte scheme de tratament impuse, să accepte să dezinformeze, să refuze să trateze bolnavii, să se implice într-o campanie de „vaccinare” in care riscurile cunoscute sunt mai mari decât efectul dorit? ( plus că vor mai urma alte efecte grave cu siguranță!)

Cum este posibil ca clerul să accepte închiderea bisericilor, părăsirea turmei, impunerea de condiții de catre dușmanii lui Hristos?

Cum este posibil ca noi toți să rămânem așa inerți, de parcă nu ar fi vorba de viața noastră și a celor dragi nouă?

Și dacă multe la început se datorau șocului, noutatii, acum după doi ani cred că am putea începe să ne „trezim” din „hipnoză” începând mai ales cu cei care s-au crezut de partea”puterii” și acum observă că sunt tratați ca plebea: funcționarii de stat, militarii, politiștii, medicii!

Poate ce au făcut au făcut pentru bani, pentru mulți bani, dar la ce o să le folosească dacă mor din vaccin, sau dacă mor ca sclavi?

Noi toți, am fost tratați, cu ajutorul lor, ca niște gunoaie, iar acum când treaba este aproape gata sunt și ei (cum era de așteptat) aruncați precum un gunoi, urât mirositor!

Bună dimineața fraierilor!

Treceți de partea noastră rapid, până mai existăm și sigur împreună reușim să-i închidem noi pe ei, să avem noi grije de viața și sănătatea lor!

7 comments

 1. s-au re-umplut strazile de auto-mascatzi,
  nu credem ca “teama” este substantivata,
  nu este iminenta ce sperie vita ci doar naravul:
  uite vitele naravite, in asta consta “noul normal”.

 2. vitele nu au mai fost pastorite demult.

 3. “Cum poti sa explici? Cum este posibil?” …
  Gradul de prostie ii categoriseste pe oameni. Intr-un comentariu la un articol mai vechi de pe acest site -“Rabdarea noastra are limite” incercam sa raspund la intrebarile dvs. Bineinteles ca securistoizi cu cap spalat si patrat de teapa lui Vasilica “militianu”, Aiurel, un Gheorghe mi-au sarit la beregata asa cum i-au invatat pe ei la “inaltele” scoli pe care le-au facut (Stefan Gheorghiu, UM Baneasa s.a.). Apropos, de ce “asociatia” pe care cu cinste o conduci d-le Vasilica Militianu, nu a participat la marsul si meetingul din 2 octombrie? Stii doar sa mananci kkt pe siteurile de socializare si pe forumuri?
  Vedeti d-le “vrabiuta” acestia sunt oamenii care pot raspunde la intrebarile dvs.

  • Eu nu șțiu cine ești, dar nu încerca să mă pui pe mine în aceeasi oală cu Vasilică. Eu am fost la toate protestele, și nici nu susțin vreuna dintre ideile lui. Dacă te deranjează ce spune, întreabă echipa site-ului de ce l-a inclus printre contribuitori.

  • Nu ma simt vizat – cred ca nu va amintiti bine… am revazut articolul (asupra caruia NU AM COMENTAT, deci nu poate fi vorba ca (eu, singurul gheorghe admis la postare) as fi “sarit la beregata”.
   Am precizat falsitatea asocierii lui Joseph Goebbels cu specificatia alaturata ei; el citase “tactica” lui Churchill si i s-a atribuit fals lui.
   Nu e alt “gheorghe” sau “Un Gheorghe” printre cei care au postat.
   De altfel, luand apararea extraoprdinarului lider german, National (patriot) – Socialist (crestin NE-marxist) nu vad cum as fi putut fi scolit la Stefan Gheorghiu… cu care nu am absolut nici o legatura, e o presupunere tafnosa, infantila si paradoxala, parand a se referi la mine – “g” si nu “G”; o fi altul, nepermis la publicare!?

   In mod normal as astepta sa vad o precizare, o revenire … corectie, nicidecum scuze dar am observat ca prea putini “repara” dupa ce “dau cu bata-n balta”.
   Scoliti, autori de articole, chiar proprietari de site-uri, bloguri…

 4. Pentru ca toate “trebuiau sa poarte un nume”, … asta este dublu:
  DIALECTICA TALMUDICA.
  Cum de – atat ce spun cat si cele ce le ce fac NU AU LOGICA, nici aparenta, nici formala… si nu este ANTINOMIE.

  PS: dialectica talmudica este cunoscuta si de copii:
  – spune un numar
  – 5
  – ai pierdut
  – de ce?
  – eu spun 7 si e mai mare!!!!
  … apoi
  0- spune alt numar
  – 8
  ai pierdut
  de ce?
  – eu spun 3 si e mai mic!

  Daca nu ati inteles care e logica… e normal: “logica este o arta greceasca care nu ne intereseaza” zic talmudistii.
  Cand le dai “puterea” lor sau slugilor lor – in prima linie fiind Franc-Masonii (!), masurile lor/Hotarari de Guvern… nu sint logice sint doar ordine dupa cum ii intereseseaza.
  De aceea, ca sa nu “raspunda” = PLATEASCA, la “Judecata”, se orienteaza spre punere in functie a celor jidaniti (deja), corupti, santajabili (cu manevrarea “serviciilor”) personaje a-morale si imorale care sa inventeze interpretari (a la Zegrean, Vasilica si altii) care sa-i protejeze (cum face si FBI in SUA, de asta e infiintata).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *