Home / Actualitate / “Libertatea nu se negociază. Este dar de la Dumnezeu” – 50.000 în stradă la cel mai mare protest pentru libertate de când au început restricțiile

“Libertatea nu se negociază. Este dar de la Dumnezeu” – 50.000 în stradă la cel mai mare protest pentru libertate de când au început restricțiile

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 4, 2021

"Libertatea nu se negociază. Este dar de la Dumnezeu" - 30.000 în stradă la cel mai mare protest pentru libertate de când au început restricțiile

 

“Libertatea nu se negociază. Este dar de la Dumnezeu” 

50.000 în stradă la cel mai mare protest pentru libertate

A fost un protest curat, fără vreun steag american sau U.E. prezent.

Momentul culminant a fost când mulțimea a scandat “ROEXIT”.

Iată câteva imagini:

 

 

Spre seară a avut loc un marș la Cotroceni, care nu ar fi fost inclus în traseul de pe autorizație și pentru care jandarmii au intrat în dispozitiv.

Jandarmii pregătiți să intervină asupra poporului dacă cumva devine prea revoluționar

Rețeaua de telefonie a fost profund încetinită, comunicarea fiind dificilă cu agenții noștri de pe teren. Unele voci spun că ar fi mâna sistemului, altele susțin că de regulă în aglomerații mari de oameni rețeaua merge mai greu.

Știrea de pe R3media

via R3Media:

ACTUALIZARE 19:20: Toți protestatarii au ajuns în Piața Victoriei, lângă Guvern. Aproximativ 30.000 de oameni protestează în fața Guvernului. Se cere demisia prim-ministrului Florin Cîțu. Deși se înserează, în continuare se adună oamenii pentru a-și cere drepturile.

Suporterii Echipei Naționale de Fotbal, ULTRAS, sunt alături de manifestanți și participă la protest.

ACTUALIZARE 19:10: Sunt prezenți români din toată Europa. Diaspora este alături de protestatari. Majoritatea dintre cei veniți din străinătate sunt din Italia.

ACTUALIZARE 18:50: Peste 20.000 de manifestanți au pornit spre Piața Victoriei unde se vor aduna cu toții pentru apogeul protestului, de lângă Guvern.

ACTUALIZARE 18:15: Aproximativ 3.000 de oameni se află în acest moment în Piața Victoriei, lângă Guvern, unde urmează să vină și manifestanții din Piața Universității.

ACTUALIZARE 18:05: Actorul Dan Puric a ținut, la rândul său un discurs despre românitate, despre identitatea națională. Acesta ne-a îndemnat „să nu ne fie frică să fim români, la înălțimea înaintașilor noștri”.

ACTUALIZARE 18:00: Fondatorul și liderul Mișcării „Pământul Strămoșesc”, Călin Georgescu, a ținut un discurs în care a precizat că „Guvernul trebuie să fie în slujba poporului, nu invers”.

ACTUALIZARE 17:50: Protestul a început și deja s-au adunat mii de oameni în Piața Universității. Liderul partidului AUR a spus că ar fi aproximativ 10.000 de oameni la protest până acum.

La ora 18:30 se pornește înspre Piața Victoriei, unde protestul va continua în fața Guvernului.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ: Sâmbătă, 2 octombrie 2021, va avea loc marele protest din Piața Universității (București) pentru libertate, împotriva actualului Guvern și împotriva obligativității vaccinării.

Între cei prezenți, vor fi și actorul Dan Puric, Călin Georgescu (președintele Mișcării „Pământul Strămoșesc”), avocatul Gheorghe Piperea și alții. Iată anunțul făcut de partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

„Azi vor fi prezenți în Piața Universității, începând cu ora 17,15, co-președinții AUR George Simion și Claudiu Târziu, actorul Dan Puric, activistul civic Daniel Bodnar, Marius Ionescu – liderul sindicatului polițiștilor, avocatul Gheorghe Piperea, Cristian Iștoc – TermoMintia, președinte „Hunedoara suntem Noi”, Călin Georgescu – președintele Asociației „Pământul Strămoșesc”. Vor fi, de asemenea, prezenți deputați, senatori, antreprenori, membri de sindicat.

Reamintim că pentru solicitări vă așteptăm la colțul dedicat presei, situat în stânga scenei.”, scrie AUR, în comunicatul de presă trimis redacției R3media.

Analiza  lui Dan Diaconu

via Trenduri:

Și a fost ziua Z, 2 octombrie. Pot spune că a fost singura manifestație de până acum care a contat. În sfârșit au venit suficienți oameni pe stradă, iar gradul de alertă al jandarmilor a fost, în premieră, unul ridicat. Manifestația a fost suficient de masivă pentru a trezi atenția celor din spatele birourilor, iar când afirm asta, credeți-mă că știu ce spun. Faptul că au fost bruiate comunicațiile în Piața Victoriei a fost un semn. Dar mai sunt și multe altele, ceva mai discrete!

Există însă mai multe gânduri amare care mă încearcă. În primul și-n primul rând faptul că au fost foarte puțini oameni raportat la tembelismele actualului guvern. Trebuie să ținem cont și de faptul că AUR a adus o groază de manifestanți. Nu-mi dau seama câți, dar părerea mea este că au adus suficient cât să se facă diferența dintre un eveniment ratat și unul demn de luat în seamă. Faptul în sine nu-i negativ însă, dacă în situația de față tot mai e nevoie ca cineva să vină și să te ducă la manifestație, asta înseamnă că e grav.

Românul e în continuare o mămăligă. Nu-s de acord cu cei care spun că mămăliga e pe cale să explodeze. Se înșală! Românul rămâne să fiarbă în cazan precum broasca  din trainingurile corporatiștilor. Nu contează că face foamea, că rabdă de frig sau că urmează să fie omorât. Stă așa, precum boul, așteptând senin ca destinul să-i explodeze în față. E o indolență strigătoare la cer. Efectiv nu înțeleg cum oamenii ăștia nu au un minim instinct de conservare. Mi-e greu să pricep, dar trebuie să luăm lucrurile așa cum sunt.

Din păcate, începând de azi nevaccinații devin oficial oi negre ale societății. A fi nevaccinat echivalează cu a fi lepros. Știam că va veni nebunia asta și mai știu că e prima dintr-un lung șir de tembelisme și abuzuri care se vor abate asupra noastră. Iar vina pentru tot ceea ce se va întâmpla ne va aparține.

În România un spital luase foc, iar Plăvanul a dat fuga în Germania pentru a lua  o tinichea și pentru a ne zâmbi bovin din fotografiile evenimentului. Nu știu dacă ați urmărit decernarea. A fost ceva de un prost gust teribil, o butaforie de doi bani în care niște prostovani se jucau de-a medaliile. Puțea a proști în toată încăperea aia, mirosurile pestilențiale li se amestecau, însă ei, grobienii neciopliți, se simțeau bine între ei. În timpul ăsta familiile din Constanța își plângeau cu disperare morții, oameni care fuseseră trimiși la spital ca să se facă bine, nu ca să fie „rezolvați” de către sistem.

În incendiile de spitale din România sunt mai mulți morți și răniți decât la Colectiv, însă imbecilul care-i responsabil cu această trecere prin foc a țării se mulțumește să decreteze din Germania mă-si că România e stat eșuat. Eșuat oi fi tu, dobitocule! Dacă după șapte ani de când niște cretini te-au pus să păstorești destinul acestei țări nu ești capabil decât să ne spui că suntem eșuați, părerea mea e că ești numai bun de întins pe zidul de la Târgoviște!

Iată doar un singur exemplu care ar fi trebuit să scoată lumea în stradă. Însă oamenii preferă lașitatea fotoliului, preferă să se ascundă prin spatele ușilor, fără să conștientizeze că lașitatea se va întoarce împotriva lor. Nu Plăvanul va face frigul la iarnă, dragii mei! Voi veți lua în bot cuburile de gheață pe care vi le va trimite Mukușor pe conductă! Voi sunteți cei care zi de zi vă bateți cu legiunea de șobolani a Clotildei! Voi sunteți cei care veți face foamea în iarna asta! Voi sunteți cei care nu veți mai avea parte de tratament în spital din cauza incompetenței cretinilor lui Cîțu. Vă culcați pe-o ureche că v-ați vaccinat? Vedeți că nu scăpați! Și dacă, Doamne ferește!, aveți nevoie de spitalizare din cauza COVID-ului, să nu uitați că măsurile pe care le cer nevaccinații v-ar fi salvat! În timp ce voi vă iluzionați cu „eficacitatea” vaccinului, nu uitați că existența unui tratament este crucială.

De ce nu există tratament? Pentru că nu se vrea! Când s-a scos pe piață Remdesivir-ul, jigodiile au dat iama în lista de comenzi. De ce? Pentru că era „soluția” Big Pharma, soluție de la care se câștigă comisioane! Pentru chestiile mai ieftine nu se înghesuie nimeni să comande, ba, mai mult, le interzic. Nu de alta, dar să nu care cumva să le ia cineva „pâinea de la gură”! Se spune – citându-se studii încă incomplete și insuficiente! – că Remdesivir-ul salvează 40% dintre pacienți. Se uită însă că același medicament este cauza directă a 20% dintre morți și, dintre cei „scăpați”, 40% fac complicații din cauza lui. În ceea ce privește Ivermectina, efectele adverse sunt insignifiante, iar eficacitatea sa e demonstrată de o groază de studii științifice adevărate care însă nu sunt luate în considerare. Mă rog, n-o mai lungesc. Mă gândesc doar că Favipiravir-ul care e inclus în protocolul de tratament nu e disponibil în farmacii. Asta în condițiile în care cei de la Terapia au avertizat încă din primăvară că va fi nevoie de el și că sunt gata să-l aducă! Trebuie să fii retardat ca Plăvanul ca să nu înțelegi de ce.

Revenind la manifestația de ieri, gustul amar pe care-l am este că, iată, în loc să iasă toți românii în stradă, ne-am trezit doar cu foarte puțini. Iată și motivul pentru care ne calcă jigodiile în picioare: pentru că noi îi lăsăm și nu ne împotrivim.

Florin Cîțu încearcă să-i dezbine pe Români

Sistemul ticăloșit, prin exponentul său Florin Cîțu, vrea să-i întoarcă pe Românii care s-au vaccinat și au stat acasă  împotriva celor prezenți în stradă pentru drepturile lor, prin afirmația “Ceilalți români cheltuie mai mulți bani pentru că unii sunt iresponsabili și ajung în spital.”

“Ceilalți români cheltuie mai mulți bani pentru că unii sunt iresponsabili și ajung în spital”

Via Antena3:

„Obiectivul respectiv (de 10 milioane de persoane vaccinate până în septembrie – n.r.) era legat de numărul de doze pe care puteam să îl avem pentru a vaccina persoanele. Implicit spuneam că vom avea în România dozele respectivele. Ne uităm acum și m-am uitat și la protestul de ieri (sâmbătă – n.r.), protest cinic, în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate și vedem că avem multe explicații. Unul dintre ele este că avem un partid în România și avem o mișcare susținută și de partide care ar fi fost oarecum pro-europene care au un mesaj antivaccinare”, spune Florin Cîțu, întrebat de ce obiectivul pe care l-a anunțat în primăvară nu a fost atins”, a declarat Florin Cîțu.

El spune că mesajul anti-vacciniștilor este preluat de anumite televiziuni „și dus mai departe”.

„E un mesaj cu care trebuie să ne luptăm. Campania noastră a fost preluată la televiziuni, dar nu cred că a fost prezentată la fel de mult”, spune Cîțu.

Premierul mai spune că este folosită și în țări europene metoda potrivit căreia restricțiile vizează mai mult persoanele nevaccinate.

“Iresponsabilitatea unor oameni pică pe umerii celorlalți români”

Ceilalți români cheltuie mai mulți bani pentru că unii sunt iresponsabili și ajung în spital. Vom aloca resursele necesare pentru ca toți cei care, din păcate, vor avea nevoie îngrijiri medicale să beneficieze de condiții cât mai bune. Sunt din ce în ce mai multi oameni care sunt vaccinați, care respectă regulile se uită la ceilalți și spun de ce să plătească ei”, adaugă Cîțu.

El le cere liderilor politici să se dezică de campaniile anti-vaccinare.

Florin Cîțu a primit a treia doză de vaccin (booster) împotriva Covid-19, duminică, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

AUR pe cai mari

După protest, a apărut următorul montaj video făcut de cei de la AUR.

Alte reacții

Un aspect negativ de semnalat este confuzia și haosul din Piața Victoriei după ce Diana Șoșoacă și-a instalat o scenă cu sonorizare la mică distantă de scena lui Diplan unde vorbeau reprezentanții a 8 asociații participante. Nu știu detaliile pe baza cărora s-a ajuns la două scene, dar rezultatul a fost o cacofonie de zgomot prin care abia înțelegeai ceva.

Reacțiile presei sunt motiv de bucurie pentru noi, întrucât există o mare panică referitoare la faptul că s-a strigat “ROEXIT” din mulțime. Presa cataloghează acest mesaj ca fiind “Cel mai periculos mesaj urlat în stradă”. Pe sistemul “De ce le e frică, nu scapă” haideți să ne asigurăm că acest mesaj va mai fi strigat și la alte manifestații.

Felicitări tuturor celor care au avut conștiința vie și au participat la protestul pentru libertate!

O idee pe viitor, pe lângă pancarte să fie funii cu ștreangul făcut, fluturând prin aer, după modelul #rezistacilor care fluturau cătușe.

12 comments

 1. Regretam că Mihai Tirnoveanu nu este amintit ca organizator al mitingului din Piata Victoriei ,că nu apreciat pentru toate acțiunile sale patriotice desfășurate în Ardeal și la București ,în schimb este prezentat publicului Calin Georgescu ,membru al Clubului de la Roma.Acest articol este manipulator și loveste în interesele poporului roman

  • S-a postat clipul lui Tirnoveanu intr-un articol de sine statator inainte de miting. Daca va referiti la alt clip, postati-l dumneavoastra aici. .

 2. Cât de cinică e denumirea „Pământul Strămoșesc”(de asemenea, numele primului periodic legionar la 1927), când în România sate locuite continuu de 7000 de ani se golesc și veneticii ne iau locul(mai ales cei 2 mil. de jidani colonizați din Israel după 1989).

  Nu sunt steaguri SUA și UE, dar e prezent Clubul de la Roma(jidanii masoni Georgescu și Puric), care prin discursuri eufemistice și goale de conținut promovează Agenda 2030. „Sustenabilitatea” de care vorbesc perciunații ăștia înseamnă deportarea populației în marile orașe(lagăre pentru control total, sclavie și exterminare), iar producția să fie realizată 100% de către multinaționale cu ajutorul roboticii. Dacă azi agricultorii nu mai pot produce semințe fertile și animale de prăsilă(pentru că speciile sunt marcă înregistrată de mafia globalistă), mâine „useless eaters” din megalopolisuri nici un ghiveci cu flori nu vor putea deține, își vor primi rația zilnică(și vaccinul periodic) de la stăpâni.

  • NU sustin pe C Georgescu insa nu se poate exprima dezacordul cu ce spune acum.
   Intr-un interviu acordat inainte de se re-stabili in Romania a dezvoltat o noua atitudine in caare “politica” Clubului de la Roma nu se mai regaseste.
   Posibil s fi venit sa-si repare “ratacirile tineretii”, posibil – cu “foaie de parcurs”. CINE STIE???
   Deocamdata, sa ascultam SI ce zice el … ca nu ne pregatim de votare…
   Orice om are posibilitatea indreptarii, sa nu fim atat de siguri ca doar reaua intentie trebuie prezumata.

 3. Si Libertatea si Tara se apara cu arma in mana!

  La arme

  Ajunge văicăreala, popor român la arme
  Ajunge rugăciunea şi jalbele la poartă,
  Nu aştepta pomană când stâncile se sfarmă,
  Nu ai de-ales române, tu eşti stăpân pe soartă!

  De ce suporţi minciuna şi vorbele deşarte
  Când clasa hrăpăreaţă te-a-ngenuchiat cu sila,
  Ia sapa şi securea şi singur fă-ţi dreptate,
  Nu te sfii să spânzuri în piaţă camarila.

  Nu te-amăgi cu vorbe oculte din scriptură,
  Biserica şi popa îţi predică de moarte,
  Ridică eşafoduri, condamnă impostura,
  Ea te ţine de veacuri în neguri fără carte.

  Cu rugăciuni la ceruri ei zilnic te îmbată,
  Cu vorbe globaliste, cu-o lume fără ţară,
  Nu te lăsa sedus de-o vorbă idolatră,
  Renunţă să mai duci o viaţă băjenară.

  La arme fraţi români cu inima vitează.
  Amanetând o ţară la hoarde migratoare
  Mai toţi parlamentarii te vând şi te trădează,
  Şi pentru tine casa acum e o-nchisoare!

  Când ţara e condusă de hoţi şi haimanale,
  Când guşti pâinea amară de grâu din altă ţară,
  Fă-ţi tancuri din tractoare, din seceră pistoale,
  Nu vezi că ne vândură şi Roşia Montană!

  Cum justiţia e oarbă vândută pe arginţi,
  Cu-armata fără arme plină de generali
  Cu preşedinţi de ţară ce par ieşiţi din minţi,
  Visteria e goală plină cu şobolani!

  La arme fraţi români se ne-rolăm sub arme,
  Din optzecinoua- ncoace suntem o colonie,
  Ţara-i secătuită, copii ne mor în spasme,
  Părem o ţărişoară numai pe o hârtie!

  La arme rupeţi lanţuri, spânzuraţi camarila
  Nu aşteptaţi zadarnic pe Dumnezeu cu mila!

  Virgil Ciucă, New York,
  august 30, 2010

 4. Fratilor, pentru noile colonii globalismul a inventat o nou forma de defulare a frustrarilor: protestele de dragul protestelor. Se poate deduce implicarea “societatatii civile” securisto-masonice din obiectivele declarate ale unor astfel de proteste: “să se revizuiască […] dar să nu se schimbe nimica”.
  Mai tineti minte cum in 2017, valurile de nemultumire populara au fost abil dirijate spre nicaieri de carnatarii Rezist in frunte cu gunoiele de la G4Media, Hotnews, USR si plavanul Joiannus?
  Sub sloganul “Psd trebuie lasat sa guverneze” (adica sa faca praf si bruma de reforme din Justitie implementate pana in 2016 si sa duca la bun sfarsit restauratia) miilor de demonstranti care au iesit in strada li s-a repetat mereu ca trebuie “respectata ordinea constitutionala”.
  La fel si acum, se pare ca a venit randul toapelor de mahala si “nationalistilor” pidosnici iesiti din laboratoare securisto-masonice sa ceara “respectarea ordinii constitutionale”.
  Sa spui in ziua protestului ca tu nu ai nicio revendicare politica, in conditiile in care, intr-o democratie, tocmai clasa politica este cea aleasa in mod direct de popor? Multi au inteles mesajul: “stati ba acasa, ca nu avem chef de probleme. Ne lasa Joiannus si Inaltele Porti sa ne jucam un pic, dar seara plecam regulamentar la culcare, fara scandal”.
  Sa spui ca actuala clasa politica este nereprezentativa dar sa nu incerci schimbarea ei acum, prin anticipate, prin presiunea strazii si chiar prin violenta populara asta denota manipulare securistica. Iar sa ceri ca slugile ocupantilor “sa respecte Constitutia” denota, in cel mai bun caz, prostie crasa.
  De ce nu reusesc asadar protestele? Pentru ca nu au obiective (fiecare urla pe vocea lui) si nu au lideri (in afara mascotelor impinse in fata de SRI), pentru ca elitele sunt tradatoare si vanzatoare de tara si refuza sa formuleze obiective si sa se puna in fruntea nemultumirii populare, pentru ca nu avem alta societate civila decat cea platita de Soros, nu avem sindicate si organizatii muncitoresti decat cele cu lideri imbuibati si platiti de sistem.
  Nu avem organizatii si partide patriotice decat cele mosite de SRI pe modelul Vadim-Becali. Intr-o tara jefuita si exploatata salbatic, intr-o tara in care valorile, istoria si credinta majoritatii sunt batjocorite si reprimate ca intr-un lagar, “nationalistii” si “patriotii” se lupta 24 de ore din 24 cu covidu’ si cu leghebeteu’ lu’ mm lor, adica cu nimicuri.
  Neocolonialismul se infaptuieste asadar impreuna cu elitele, nu impotriva lor. E mai usor si mai eficient sa cumperi elitele decat sa le extermini. Iar elitele romanesti vorbesc poporului despre ce le cere Big Brother sa vorbeasca, niciun cuvant in plus.
  Avem aici si explicatia aparentei inertii nationale in fata agresiunii si ocupatiei straine: cine sa mobilizeze masele daca elitele au tradat demult interesele acestui popor?
  Au parasit oare elitele Romania? Sau sunt tot aici, dar au abdicat de la rolul lor si au degenerat?
  Intelectualii si jurnalistii au acum afaceri prospere, sunt cu burta plina si nu dau un ban pe suferinta si lipsurile fratilor lor. Le-a facut Soros ONG-uri si edituri si le-a dat doctorate. Acum ne invata ca suntem niste nimeni, ca nu am avut niciodata valori, ca istoria noastra e doar un mit, ca am fost mai antisemiti decat Hitler, ca suntem intoleranti si xenofobi, carcotasi, vesnic nemultumiti de viata si situatia noastra, hoti si “neproductivi” (adica puturosi si lenesi). Suntem regulat acuzati de primitivism pentru ca inca mai credem in Hristos, fiind niste crestini de cea mai joasa speta, adica ortodocsi. Cand ne permitem sa ne cerem un trai decent, de cetateni ai mileniului trei, elitele nu ezita sa ne ameninte cu plecarea investitorilor, cu iesirea din UE, cu ruperea teritoriala sau cu ocupatia ruseasca.
  Pe altii ii gasesti cocotati prin multinationale. Pentru o masina de fite bagata sub cur si pentru salarii babane (raportat la prostime), si-au vandut constiintele si s-au transformat in satrapi zelosi peste fratii lor.
  Pe multi i-au imbracat tot felul de organizatii oculte evreiesti in sortulete, facandu-i sa se creada mari cunoscatori in tainele lumii spirituale si stapani peste lumea aceasta. Apoi, pentru servilismul dovedit, i-au propulsat pe pozitii cheie, in care pot duce o tihnita viata de paraziti, numai sa arate supunere deplina fata de Stapani. Si acestia, dupa cum se vede, au un cuvant greu de spus in discursul public din Romania.
  La final va intreb: care este viitorul unei natiuni pe care propriile elite o tin in somn si bezna? Cum credeti ca pot reusi protestele fara obiective realiste si cu lideri de tinichea? Cum pot fi cerute si obtinute drepturile natiunii romane cand aceasta nu este reprezentata in propriul Parlament si in conducerea statului?
  Nu mai asteptati nimic de la “nationalistii” securisti, masoni, vanduti strainilor! Reinviati spiritul Legiunii (incepeti cu Eminescu si cititi-i macar pe Zelea Codreanu, Nae Ionescu sau Eliade) si poate mai avem o sansa….

  • Nu zici rau da te rog precizeaza:
   – “cele mosite de SRI pe modelul Vadim-Becali” – CARE SINT DOVEZILE? Ce au spus gresit, de fapt?
   – “Reinviati spiritul Legiunii ” – in afara de citit… CE ACTIUNI PROPUI?

   • ”…– “cele mosite de SRI pe modelul Vadim-Becali” – CARE SINT DOVEZILE? Ce au spus gresit, de fapt?
    – “Reinviati spiritul Legiunii ” – in afara de citit… CE ACTIUNI PROPUI?„

    ”PROTOCOALELE…” și ”MUNCILE„…cunoașterea lor.

    Succes

   • Pai, dupa citit, uite ce am mai putea face: crearea unor detasamente de partizani si a unor tribunale populare, luarea cu asalt a Parlamentului, precum si a palatelor Victoria si Cotroceni, blocarea granitelor si aeroporturilor pentru a impiedica fuga criminalilor, prinderea tuturor calailor Romaniei postrevolutionare si deferirea lor tribunalelor.
    Acestia trebuie judecati pentru:
    1. Genocid (exterminarea sistematica a natiunii romane prin: reprimarea violenta a tuturor miscarilor populare incepand cu 1989 pana in prezent, instrainarea resurselor nationale, distrugerea fabricilor, agriculturii nationale si mijloacelor de trai; saracire deliberata a populatiei – de ex. prin mentinerea unui salariu minim la o valoare ridicola, prin scumpiri abuzive si nejustificate, prin tolerarea unor monopoluri private etc. – cu scopul de a determina emigrarea unor valuri succesive de sclavi si carne vie pentru plantatiile si bordelurile Occidentului; blocarea deliberata a accesului la actul medical; masuri totalitare care vizeaza, pe model ucrainian si chinezesc, infometarea populatiei autohtone si abolirea unor drepturi fundamentale);
    2. Subminarea puterii de stat prin punerea institutiilor fundamentale ale statului roman in slujba unor guverne si interese straine (asta incepand deja cu 1989);
    3. Subminarea economiei naționale prin instrainarea sistematica a activelor vreme de 30 de ani, prin accesarea irationala a unor imprumuturi nejustificate si inrobirea tarii in fata capitalului bancar, prin insturarea dictatoriala a starii de urgenta si inchiderea unor intregi ramuri economice in 2020;
    4. “Încercarea de a fugi din țară pe baza unor fonduri de peste un miliard de dolari depuse la bănci în străinătate.” (capat de acuzare doar pentru cei care vor incerca).

    Dupa ce le vom citi rechizitoriul pe care i l-au citit si ei lui Ceausescu putem adauga: holocaustul culturii romanesti (un sclav bun si eficient este unul fara mandrie, fara trecut si fara atasament fata de valori nationale); distrugerea deliberata a invatamantului, educatiei si cercetarii pentru a ne asigura bezna si subdezvoltarea perpetua; umilirea sistematica a romanilor (vezi cum vorbesc despre noi plavanul eunuc, minoritarii si veneticii care ne conduc); imbogatire frauduloasa si nesimtita prin coruptie, crima organizata si jefuirea banului public.
    Dupa ce scapam de cei de care trebuia sa scapam in urma cu 30 de ani, putem trece la reforma constitutionala, a justitiei, sanatatii si infrastructurii, la oprirea hemoragiei de capital inspre vest. Veti vedea, si covidu’ va disparea ca prin minune.

 5. Daca vrei sa te aperi impotriva dictaturii care e pe cale sa se impuna, intra aici: https://pentrulibertate.info . Site-ul te ghideaza cum sa lupti pentru libertatea ta, in cativa pasi simplu de urmat pentru oricine. Va fi actualizat in functie de legile actuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *