Home / Actualitate / Propagandă anală în școli – Profesoarele afișează filme gay la Colegiul Național din Iași

Propagandă anală în școli – Profesoarele afișează filme gay la Colegiul Național din Iași

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iunie 6, 2021

Știrea este din 4 iunie, de la ora de istorie la Colegiul Național, Iași. Norme de morală și comportament!

Un text circulă pe Facebook alături de poza de mai sus:

Asistăm la renașterea Sodomei și Gomorei, după un efort de peste doua mii de ani. Într-o ţară cu o populaţie majoritar ortodoxă, păcatul homosexualităţii a ajuns prilej de sărbătoare şi dezbateri publice, şi nu oriunde, ci în şcoli şi licee, sub ochii copiilor noștri.

Solicităm interzicerea imediată a susţinerii acestor activităţi în spaţiile publice, mai cu seamă în unităţile de învăţământ care sunt destinate formării caracterelor morale şi nu experimentelor de pervertire satanică a tinerilor!

Ar trebui să ne opunem, căci suntem țară ortodoxă.

Ce spun asociațiile părinților despre asta?

Ceea ce se întâmplă în Occident de ceva vreme, ore de homosexualitate obligatorie în școli, a ajuns și în România, momentan varianta soft. Să nu facem aceeași greșeală pe care au făcut-o ei, tolerând pedofilii, lăsându-i să se apropie de copiii noștri sub pretextul că fac ‘educație sexuală’.

Satanismul gay e ca o ciumă, un virus infecțios și mortal ce se răspândește ca un roi de lăcuste în zona euroatlantică, mai nou punând în pericol și creștinii din țările răsăritene.

21 comments

 1. Daca ajung la copii, totul este pierdut….

 2. Bravo Vlad Voicu pt articol! Ce ne facem cu degeneratii care ne conduc si nu au copii si nu stiu ce inseamna sa aduci pe lume un copil si sa-l cresti si educi?

  • Omule, am fost crescut si tot parte din acea comunitate am ajuns. Nu te supara da ma-ti confuzat pentru atata timp voi cu religia voastra pana am inebunit acuma m-am acceptat pe mine in locu Dumnezeului vostru la care nici nu-i stiti numele

 3. S-a ajuns la acest fapt pentru ca intr-o tara majoritar ortodoxa, Campreafericitul patriarh mason satanist Daniel Trafalet a participat in 2015 in Creta, impreuna cu alti cativa inalti prelati ortodocsi, la TRDAREA ORTODOXIEI, unde s-a discutat si s-a aprobat ceea ce acum se pune in practica in scoli.

 4. Ca tot vorbim de propaganda, unul din taticii ei:

  https://www.youtube.com/watch?v=3Asnt2ISZJs

 5. Sminteala ,,cur…ată încur… ajată și aprobată de cretini diabolici! Cine sunt mai vinovați? Cei care promovează asemenea deviații sau cei care le acceptă tacit? Profesorii, părinții, sau chiar elevii ce fac??? Asistă ca niște marionete fără creiere la această propagandă imbecilă?
  Canibalismul mai lipsește din școli, pentru că el este prezent deja în așa zisa lume,, evoluata “de azi.
  Doamne!!! Ajută să ne trezim din aceste orori și să avem curajul de a ne opune oricărui rău din Univers.

  • Mai e si incestul, si necrofilia, si uniunea omunitara cu barbati si femei care se reg-leaza la intamplare si la comun, si …
   Nu stii ca Rovana Plumb a semnat Conventia de la Istanbul?
   Nu stii ca Parlamentul a aprobat in unanimitate si in urgenta legea de “insusire” a genderismului? – ca asta a fost si este principalul tel, sminintirea crestinilor!

   Ai tembelizat individul, i-ai anulat morala, ai distrus familia, ai “terminat” populatia …
   Pentru ca nu vor sa repare acest rau, PARUL, BATA, CARAMIDA … ca nu are cine sa foloseasca GLONTUL SI STREANGUL – singurele medicamentge de insanatosire.

 6. De ce dăm vina tot timpul pe Patriarh și pe Biserică? Ce-ar fi să ne mai uităm și prin ograda proprie? Eu știu câți creștini am auzit care dacă le zici că nu e normal să accepte propaganda homosexuală îți vin cu răspunsuri gen “și ce vrei să faci, să-i omori cum fac musulmanii cu ei”? De “liber cugetători” care sunt majoritatea, nu vă îmbătați cu apă rece, ce să mai zic. Ăia n-or să zică nimic din lașitate sau din dorința de a părea moderni.

 7. Buna ziua! aș vrea sa explic pedofilia in comunitatea lgbt. Acum cateva luni in urma, un grup de pedofili de pe internet au incercat sa își forțeze un loc in comunitate, sub numele de MAP (minor atracted person). Din secunda in care toata lumea s-a prins ce inseama MAP, comunitatea lgbt a refuzat sa ii accepte. Pedofili nu au fost niciodată parte din lgbt, si nu vor fi nici in viitor. Sper ca v-am informat 🙂

  • Lasa minciunile – daca nu corupi minorul nu ai cu cine sa “homosexualizezi”!
   De unul singur e masturbare – lasitatea proprie nu distruge pe altul, da’ va place sa-i pacaliti pe tineri cu alcool, bani, droguri – ca nu ar fi nici o chestie, ci o joaca, …. o cunoastere a proriului corp…
   De parca linsul de fecale ar fi normal – asta faceti voi practicand perversiunile cu mandrie draceasca.
   Tratament de recuperare sau izolare sociala – tot ce faceti poarta samanta distrugerii si sinuciderii.

  • Sper ca in viitor sa vina niste oameni luminati la minte si lucizi .Si sa dea lege sa scoata in afara legii ,mizeriile astea de poponari de la LGBT care a imbacsit lumea .

 8. Imi este scarba de tara asta, de conceptiile si gandirile inapoiate pe care toti adultii si nu numai, le au. Felul in care batjcoriti oamenii astia care nu v-au facut nimic arata defapt nivelul vostru de gandire, care a ramas undeva prin preistorie. De cand pedofilia face parte din comunitatea LGBTQ+? Numai aberatii vorbiti, fara sa va fi informat inainte. Asta e Romania, orice barfa auzita e comunicata mai departe fara sa o trecem putin si prin filtrul gandirii noastre de oameni cu “educatie”. Ortodoxia aceasta dusa la extrem va fi sfarsitul nostru. Nu cred ca aceasta religie sustine batjocura lucrurilor pe care nu le intelegem sau a aspectelor ce nu ne privesc. Cel mai bine ar fi ca fiecare sa-si vada de treaba lui.

  • Lasa minciunile – daca nu corupi minorul nu ai cu cine sa “homosexualizezi”!
   De unul singur e masturbare – lasitatea proprie nu distruge pe altul, da’ va place sa-i pacaliti pe tineri cu alcool, bani, droguri – ca nu ar fi nici o chestie, ci o joaca, …. o cunoastere a proriului corp…
   De parca linsul de fecale ar fi normal – asta faceti voi practicand perversiunile cu mandrie draceasca.
   Tratament de recuperare sau izolare sociala – tot ce faceti poarta samanta distrugerii si sinuciderii.

   • Face parte de-acuma: tot distrugatori de vieti prin raportarea la sex fac si ei ca si voi.
    Asta, ca sa intelegi de ce scarba e aceeasi, indiferent de cum o ambalezi.

  • DE CE NU NE LASATI IN PACE SA TRAIM NOI ASTIA ORTODOCXI SI NORMALII CUM VREM ??? DE CE TREBUIE SA ACCEPTAM MIZERIILE VOASTRE ADICA POPONARISMUL SI LESBIANISMUL DE LA LGBT ?? NU VREM LGBT SI POPONARI CI NORMALITATE . JOS CU LGBT SI POPONARII IN ROMANIA .

 9. JOS CU MIZERIILE ASTEA DE LA LGBT ADICA POPONARII .NU VREM ASEMENEA MIZERII IN ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *