Home / Educativ / Profesorul George Piscoci Dănescu către Alianța Familiilor: “Vă este frică să puneți punctul pe I, să acuzați Știința în general, medicina în cazul acesta, de rea credință!”

Profesorul George Piscoci Dănescu către Alianța Familiilor: “Vă este frică să puneți punctul pe I, să acuzați Știința în general, medicina în cazul acesta, de rea credință!”

Incorect Politic
Mai 30, 2020

 

Dragi prieteni din Alianța Familiilor,

Argumentele Domniilor voastre contra obligativității vaccinale par serioase, neștiutorilor, oamenilor de rând, care cunosc alfabetul, sunt alfabetizați, dar nu citesc nimic, trăind cu imaginile tembeliziunii. Pentru cei ce știu când, cum și în ce fel eroarea științifică, pungășia, frauda, înșelăciunea și crima au devenit procedee curente în medicina oficială contemporană, care a încetat de a fi o știință, argumentele Domniilor voastre sunt mai degrabă puerile. De la Hipocrate încoace, de-a lungul a douăzeci și cinci de secole, Medicina a fost deopotrivă știință și artă, cu o imensă empatie pentru bolnavi, o mare capacitate de sacrificiu pentru sănătatea tuturora.

Romania este furnizoare de cobai omenești pentru banditismul farmaceutico-financiar. Asta este o tristă realitate! Ministerul Sănătății, Colegiul Medicilor, diversele DSP-uri, majoritatea managerilor diverselor unități spitalicești sunt un fel de organizații mafiote, cu acoperire mai mult sau mai puțin guvernamentală — nu legală, constituțională și mai puțin. Statul Român din ultimii 30 de ani este o mafie. Că nu este singura mafie statală, nici din Europa, nici în lume, asta este o altă chestiune.

Nu suntem informati despre nocivitatea vaccinurilorlor. Cine să ne informeze? Nici medicii nu știu pentru că ori nu sunt medici mai deloc, ori sunt falși medici, adică un fel de marabuți africani ce acționează precum falșii preoți ai falselor idolatrii (ce-și zic creștine, dar n-au alt dumnezeu decât banul, ochiul dracului).

Riscăm pedepse exorbitante si neconstitutionale, în anumite cazuri. Când este vorba de viață și de moarte, amenda trece pe planul doi. Fiecare trebuie să-și apere familia prin toate mijloacele posibile, la nevoie cu toporul! Ăsta este prețul libertății. Presupun însă că și Domniile voastre sunteți pe jumătate sclavi, pe plan social, nu foarte documentați, pe plan științific, cu privire la nocivitatea intrinsecă a oricărui vaccin, reaua credință a Ministerului Sănătății și a oricăror DSP-uri din țară, criminalitatea medicală curentă (traficul de organe, sânge și plasmă sanguină, etc.) fiind la ordinea zilei. Poate că mă înșel, ceea ce ar fi de dorit.

Trusturile farmaceutice și cercetătorii demenți ce fabrică numeroase otrăvuri, numite medicamente, plus vaccinurile care, în principiu, nu pot fi bune (cel mult mai puțin rele decât un rău mai mare!) sunt de rea credință, iar Domniile voastre sunteți fricoși, nu îndrăzniți să spuneți medicilor că nu își fac datoria, că mulți dintre ei sunt incompetenți și de rea credință, că le pasă de sănătatea pacienților cât pasă preoților și predicatorilor, din bisericile afaceriste, de Cristos, care a fost trădat continuu, încă de pe Golgota. Dacă sunteți și voi fricoși, dacă habar nu aveți de banditismul farmaceutico-medical actual, dacă sunteți doar căldicei, dacă voi înșivă sunteți cumpărați de banditismul medical tip, OMS, în acest caz puteți arunca la gunoi prezentul mesaj. În acest caz, nu avem ce discuta, iar eu vă voi combate cu oarecare delicatețe, în ideea că dușmanii comuni (nu doar ai noștri ci ai întregii omeniri) vă vor forța fie să deschideți ochii și să vă luați inima în dinți, spunând întregul adevăr (tot adevărul, numai adevărul) fie să treceți, pe față, cu arme și bagaje, în furgoanele inamicului.

Presupun că documentația medicală a Domniilor voastre depășește nivelul fluturașilor de publicitate vaccinală.

Părerea mea este că trebuie să puneți accentul pe o dezbatere științifică cinstită, completă, pro și contra vaccinării! O astfel de dezbatere nu se poate limita la o simplă emisiune de câteva zeci de minute, nici la două sau trei. Dezbaterea științifică la care mă gândesc ar putea fi cvasi-permanentă, cel puțin una pe săptămână la fiecare canal de televiziune. Unele emisiuni durează de ani de zile (1,5 / 2 ore pe săptămână), de exemplu Adevăruri ascunse. De ce nu s-ar putea cere astfel de emisiuni pentru clarificarea chestiunii vaccinurilor? VACCINURILE SUNT BUNE SAU RELE? ELE SUNT BUNE SAU RELE ÎN BLOC, PENTRU MILIOANE DE OAMENI ODATĂ, SAU NUMAI PENTRU ANUMITE CATEGORII DE OAMENI SĂNĂTOȘI? (De ce de oameni sănătoși? Pentru că, de la bun început, ele se adresează celor sănătoși, pe care, de fapt, îi infectează, mai mult sau mai puțin grav. Așa a apărut AUTISMUL – a se vedea filmul american VAXXED pe You Tube.)

Probabil că, unii dintre Domniile voastre s-au specializat întrucâtva pe problema vaccinală. Între altele, de când cu nebunia botnițarilor, începută acum două luni și mai bine, unii adversari ai vaccinării obligatorii au prezentat trei cărți, dintre care două de același autor: LOUIS DE BROUWER, una dintre cărțilr acestea purtând titlul VACCINAREA, EROAREA MEDICALĂ A SECOLULUI. Cele două cărți ale lui DE BROUWER constituie o bună bază de discuție.

De ce? Pentru că nu putem vorbi despre multitudinea vaccinurilor trecute, prezente și viitoare, ci de îndreptățirea sau neîndreptățirea principiului vaccinal. Opinia mea și a savanților pe care i-am studiat, din pasiune ziaristică și scriitoricească, este că orice vaccin este rău. Vaccinul bun este o ficțiune. Totuși, în anumite situații (epidemie adevărată, nu o minciună gogonată ca pandemuia actuală), un anumit vaccin, pentru anumite persoane, ar putea fi nu benefic ci un rău mai mic decât un altul, care este de temut, cu sau fără justețe. Chiar și într-un astfel de caz însă, se impune necesitatea unui examen medical serios și complet, al celui ce ar putea fi vaccinat, evident cu acordul lui! Acordul luminat al vaccinatului, nu scutește însă medicul de răspunderea juridică, cu atât mai puțin de cea morală. Nu mai vorbesc de inexistenta urmărire post-vaccinală!

În a doua jumătate a secolului al XIX-lea, vreme de peste treizeci de ani, mai ales în Franța, a existat o faimoasă controversă între savantul medic Pierre-Antoine Bechamp și escrocul Louis Pasteur. (Cuvântul nu este exagerat, Pasteur și-a recunoscut mârșăviile, pe patul morții). Bechamp a fost medic, farmacist, chimist, profesor de Fiziologie la mai multe Facultăți de Medicină (Montpellier, Paris, Strasbourg, Lille), în care calitate a intreprins importante experiențe de laborator, pe ale căror rezultate s-a construit ulterior Genetica actuală, pe baze însă politico-ideologico-masonice, nu științifice. De fapt, Bechamp a descoperit principul vieții, ca să spun așa (termenul îmi aparține), pe care l-a numit MICROZYMĂ, particolă elementară nemuritoare, ce poate involua în sensul diverselor bacterii și viruși; nu mai puțin, microzimele (prezente pretutindeni, nu numai în materia vie, superior organizată, ci și în minerale) din organismele superior organizate și chiar din piatră seacă (de exemplu așa numita CRETĂ) pot evoula în sensul regenerării diverselor organe (nu numai codița pierdută a șopârlelor ci multe altele), ele fiind baza stării de echilibru, convenabil nouă, numit sănătate, dar și a unui echilibru superior individului, speciei, ecosistemului și chiar întregului univers, care deși pare mort, de fapt este viu, așa cum experiențele realizate atunci, de unii și de alții, au demonstrat-o cu prisosință. Cartea fundamentală a lui Bechamp a fost publicată în trei ediții (1883, 1889 și 1990), dar este de negăsit. Cunosc însă pe cineva care o traduce în limba română, și l-aș putea convinge să vă ajute cu ce știe el în chestiunea îndreptățirii sau neîndreptățirii științifice a vaccinurilor și a vaccinării.

Evident, problema obligativității vaccinale, a îndreptățirii sau neîndreptățirii Statelor să vaccineze, adică să trateze omenirea precum crescătorii de vite își tratează vacile și boii (cu fierul roșu, nu-i așa?) vine după eventuala justificare științifică.

Din păcate, mi se pare că vă jenați, că vă este frică să puneți punctul pe I, să acuzați Știința în general, medicina în cazul acesta, de rea credință! Vă rog să îndrăzniți. A spus-o și Cristos! Problema vaccinării se pune în termen de adevăr sau eroare științifică. Evident, ea se pune și în termeni de bună sau de rea credință, adică pe plan moral. Abia în al treilea rând, problema vaccinală se pune în termeni de lege, care, cel puțin în principiu, ar trebui respectată. Există însă și legi scelerate. Dreptul popoarelor la revoltă este sfânt!

Prea multe legi scelerate sunt votate de bandiții din fruntea mafiei ce a pus laba pe conducerea României. La ce ne-am putea aștepta din partea celor care, sub numele de educație sexuală, au legiferat pedofilia și porno-grafia în maternități, creșe, grădinițe, școli, licee, universități? Culmea: Neromânul ce a promulgat o astfel de lege nu a fost în stare să aibă propriul lui copil. Pe de altă parte, Biserica doarme. Prea mulți ierarhi sunt pre-cum Preasfântul (auzi vorbă!) Corneliu Bârlădeanu, episcop de Huși, prea mulți ierarhi BOR au fost și probabil încă sunt turnători la Unchiul SECU… Nu dau exemple, dar se pare că Sfântul Sinod riscă să devină un bordel.

Vă stau la dispoziție cu ce pot.

George Piscoci Dănescu

8 comments

 1. Interviu cu dr. Andrew Kaufman despre criza coronavirus, problemele testării covid, problemele vaccinurilor, vaccinul covid.

  https://bitchute.com/video/mHXQ22TOhlkg/

  de la 42:37

  – Cu privire la acest vaccin: în primul rând, trebuie să vă întreb dacă sunteți antivaccin. Aveți vreo formă de părtinire cu privire la vaccinuri ? A doua parte a întrebării: ce părere aveți despre acest vaccin nou, experimental, vaccin ADN/ARN care conține nanotehnologie. Unele din aceste proiecte au fost finanțate de Bill Gates (aproape toate proiectele) dar și de Ministerul Apărării și DARPA. Producătorii de vaccinuri se grăbesc mai repede decât oricând – ei recunosc acest lucru, se mândresc cu el – modificând legislația și renunțând la responsabilități. Pentru mine, asta sună a rețetă pentru dezastru.
  – Vaccinurile deja au un aranjament la nivel legal prin care producătorii nu pot fi trași la răspundere. Asta e parte dintr-o lege federală care a creat un Departament special pentru vaccinuri, care are o foarte mică posibilitate de a plăti daune. Această lege a luat toată răspunderea de pe producătorii de vaccinuri.
  Deci nu suntem surprinși. Din câte știu, nu există un alt domeniu de afaceri care să aibe răspundere zero. Practic, asta înseamnă că nu vor fi afectați cu nimic dacă cineva moare sau se îmbolnăvește de la produsul lor. Pentru că nu răspund pentru acest lucru. Ăsta nu e un mod corect de a face un produc terapeutic. Iar noi știm că toate tratamentele implică riscuri.
  Prin urmare, nu vreau să mă poziționez într-o categorie sau o etichetă cu privire la vaccinuri, pentru că acestea sunt distincții politice. Dar am făcut multă muncă de documentare și m-am uitat la subiectul vaccinurilor. Și trebuie să spun: dacă nu există un virus despre care să se fi demonstrat că produce o boală, atunci împotriva cărui pericol ne protejează acest vaccin covid ? Desigur, nu de pericolul unui virus. Chiar de la început – pe baza a ce v-am spus – vaccinurile nu ar putea să-și facă un efect, așa cum se pretinde.
  Dar am făcut mai mult de atât. M-am uitat la toate dovezile epidemiologice, care colectează informații despre cât de multe cazuri s-au manifestat de la an la an cu privire la cutare boală. Deși acele rapoarte conțin și erori, încă mai poți urmări foarte ușor tendințele. Vei vedea că pentru toate bolile despre care se pretinde că au fost eradicate datorită vaccinurilor, în realitate ele au dispărut înainte chiar ca vaccinul să fie disponibil. A fost făcută o înșelătorie asupra noastră, pentru a crede că vaccinul a realizat asta. Există așa multe dovezi pentru acest lucru, iar informațiile vin chiar de la agențiile guvernamentale. La fel ca toate celelalte informații pe care le-am prezentat.
  Mai mult decât atât: în cazul vaccinurilor, nu ai aproape nici un fel de metode aleatorii de control. Iar acesta e standardul de aur pentru orice tratament care ar trebui aprobat de FDA. În cazul vaccinurilor, ei au făcut o excepție de la acest lucru. Pentru ca un vaccin să fie aprobat, tot ce trebuie să faci este să-l injectezi în cineva și să arăți că organismul acelei persoane dezvoltă un anticorp. Lucru care – am explicat mai înainte – este foarte puțin specific, și nu-ți spune nimic despre imunitate.
  Prin urmare: vaccinurile au fost scutite de la daune, au fost scutite de la verificări aleatorii, și au fost scutite de la orice dovadă care să demonstreze că fac cu adevărat ceea ce se spune că fac. Din nou spun, trebuie că scopul acestor vaccinuri este altul.
  Acuma, dacă trecem discuția la vaccinurile care sunt dezvoltate împotriva covid … acestea nu sunt făcute cu aceeași tehnologie ca vaccinurile precedente. Cred că e un lucru destul de uimitor faptul că unele din aceste companii – precum Inovio – au pretins că au reușit dezvoltarea unui nou vaccin, la câteva ore după ce li s-a dat această secvență genetică falsă.
  Practic, ei vor să injecteze gene în noi toți. Folosesc această procedură numită ”electro-picurare”: aplică un curent electric prin două ace suplimentare ale vaccinului, care creează mici găuri în celulele noastre, lucru ce permite ADN-ul să intre în propriile noastre celule. Apoi, se presupune că aceste celule modificate ar trebui să producă proteine străine, care ”se presupune” că generează imunitate. Dar singurul mod în care pot descrie această procedură este că ei vor să ne transforme în organisme modificate genetic … Deoarece exact aceeași procedură se folosește pentru producerea oricărui organism modificat genetic. Nu știu ce schimbare vor să ne aducă în organism. Am ceva suspiciuni. Cred că un scop major al acestui program este infertilitatea. Acest lucru a fost spus destul de clar de Bill Gates, în câteva ocazii. Vor să ne transforme în organisme modificate genetic. În opinia mea, acesta-i scopul noului vaccin.

  • Specialistii spun ca vacinurile nu sint eficiente in epidemiile virusologice covid pentru ca acesti virusii sufera mutatii frecvente

 2. Poza cu Blue Box și clopotul de final e comunicare de înalt nivel. ATGOR înțeleg ce trebuie să înțeleagă…

 3. Excelent! Așteptăm și alte articole marca George Piscoi Danescu.Nu doar pe tema vaccinarii.

 4. Mesajul de pe clopot inseamna; ” toti pentru unul si unul pentru toti” sau altfel spus: ‘”unde merge unul mergem toti”. Referitor la articol trebuie spus ca pe langa cartea lui LOUIS DE BROUWER, in aceeasi masura de edificatoare este si cartea d-nei dr. GHISLAINE LANCTOT – “MAFIA MEDICALA”. Subiectul fierbinte al zilei este VACCINAREA OBLIGATORIE iar romanii trebuie sa fie constienti ca acest lucru trebuie privit cu foarte mare seriozitate, deoarece este vorba de viata noastra, dar si a copiilor . copiilor nostri sau altfel spus suntem oameni liberi sau sclavi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *