Home / Actualitate / PRIMUL spital social din România zilelor noastre, construit de preotul Dan Damaschin. Se vor oferi servicii medicale GRATUITE tuturor oamenilor sărmani care nu sunt asigurați și nu se pot îngriji

4 comments

 1. Felicitări vrednicului părinte Dan Damaschin pentru bunele intenții și efortul făcut. Problema spitalelor actuale, din lumea întreagă, este că acolo oamenii sunt uciși, personalul medical fiind plătit pentru a ucide. Bineînțeles, nu întreg personalul medical. Prudența și înțelepciunea ne îndeamnă să generalizăm și să suspectăm întregul personal medical. Până când? Până când apele se vor separa. Personalul medical adevărat, adică integru moralicește, de o parte, ciubucarii, hoții, criminalii, de cealaltă parte.
  În afară de asta, alături de alte arte, științe și diverse îndeletniciri omenești, Medicina a devenit idolatria falsului medical, știința diabolică a uciderii în masă, după cum lumea întreagă și-a dat seama de-a lungul celor aproape trei ani de pungășie și escrocherie ”medicală”, sub acoperire covidică. Fără complicitatea activă a ucigașilor în halate albe, a medicilor și asistenților ce legau bolnavii și sănătoșii de paturi, pentru a-i ucide mai ușor sau la ordin, fără această falsă și criminală medicină a izoletelor și sacilor negri, de plastic, fără interzicerea autopsiilor nu s-ar fi putut comite otrăvirea ”vaccinală” a aproximativ 35-40% dintre cetățenii României.
  Cei mai mulți medici, nu numai medicii ucigași relativ cunoscuți, ci majoritatea proprietarilor de diplome medicale, achiziționate cinstit sau necinstit, continuă să creadă că vaccinul și vaccinarea sunt un lucru bun, slujesc viața și au servit, chipurile, pentru eradicarea unor boli infecțioase. Afirm cu toată răspunderea și cu suficientă competență medicală: NU EXISTĂ, N-A EXISTAT ȘI NU VA EXISTA NICIODATĂ UN VACCIN, ADICĂ REMEDIU PREVENTIV PENTRU TOȚI OAMENII (femei, bărbați, copii, tineri, bătrâni, sănătoși, bolnavi, femei gravide ori care alăptează, etc). Introducerea unei substanțe străine în corpul omenesc este o chestiune foarte delicată, fără să mai vorbim că marile firme producătoare de astfel de substanțe toxice sunt de fapt intreprinderi banditești.
  A fost nevoie de evenimentele din decembrie 1989 pentru ca milioanele de robi ceaușiști să înțeleagă că socialismul științific, materialismul dialectic și istoric, alte și alte pretinse științe au fost și rămân banditisme de o culoare sau alta.
  Pretinsa ”Academie Ștefan Gheorghiu” a fost desființată târziu, după ce otrăvise mințile și viața a milioane și milioane de cetățeni ai acestei țări. La fel trebuie făcut și cu actualele ”Facultăți de Medicină” din țară. În ciuda performanțelor chirurgicale, care sunt un fel de ”tinichigerie” omenească, Medicina actuală a devenit știința satanică a morții. Pe această temă este nevoie de o dezbatere adevărată. Nu însă exclusiv între așa numiții medici, care sunt, aproape toți, discipoli și complici ai unor mari ucigași ai omenirii, precum licheaua Anthony Fauci din Statele Unite Demențiale ale Americii, precum pungașul Louis Pasteur de acum un secol și jumătate, precum arahații din jurul cunoscutului bandit, care s-au îmbogățit pe seama celor uciși de ei, în mod deliberat. Ne trebuie și spitale, este adevărat. Dar spitalele fără medici adevărați, spitale cu medici ai morții, nu ai vieții, nu ne sunt de niciun folos. De altfel, medicii înșiși incendiază, când pot, spitalele pe care le conduc, pentru a pune astfel batista pe țambal.
  Aș dori ca părintele Dan Damaschin să inițieze, de exemplu, traducerea în limba română a tuturor textelor atribuite lui Hipocrate și unora dintre descendenții acestui PĂRINTE AL MEDICINII. Selecția acestor texte au făcut-o medicii adevărați, din diverse țări, în urmă cu un secol, două și chiar mai mult. În acest sens, mai ales, vă doresc succes, cuvioase părinte Dan Damaschin.

 2. Presimțirea mea este că etnia română nu va fi decît 10-20% din toate cazurile. Cred că ne creștem singuri dușmanii Există un proverb care explică situația. ”Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești. Atenție părinte…

 3. Mila aparține doar lui Dumnezeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *