Home / Educativ / Primitivii și Extratereștrii

Primitivii și Extratereștrii

Cosmin
Incorect Politic
Martie 6, 2018

După cum se poate observa astăzi există două tipuri de oameni și aici nu mă refer la bărbați și femei (țeapă LGBT-iștilor) sau la tineri și bătrâni.

Mă refer la cei parcă aduși cu mașina timpului din Evul Mediu și la cei aduși cu OZN-ul la cât de ,, descuiați” sunt ei.

Prima categorie este cea a oamenilor normali, chiar dacă sunt numiți ei de către extratereștrii din a doua categorie, primitivi, trebuie să știți că ăștia sunt singurii cu care ar trebui să umblați pe stradă, având în vedere că sunt singura speranță a umanității.

Primitivii și Extratereștrii

Primitivii ăștia așa cum sunt numiți de ONG-urile și media deținută de extratereștrii sunt încuiați, islamofobi, homofobi, rasiști, naziști și sexiști. Cam multe isme și fobii, așa-i? Dar haideți să vedem de ce sunt ei așa!

Păi în primul rând ei nu sunt încuiați, dacă la prima vedere par încuiați ei nu sunt, ci doar văd peste gard spre deosebire de extratereștrii care sunt mulți, dar nu pot să bată peste gard să vadă ce este dincolo de el deoarece moda ochelarilor de cal nu le permite.

În al doilea rând fobiile astea nu există, ei îi numesc pe săracii oameni normali așa deoarece vor să îi facă să pară că au nevoie de ajutor să își înfrunte așa zisele temeri, care nu sunt altceva decât reacția la un adevăr care poate fi văzut doar dacă ochelarii de cai sunt lăsați pentru cai și oamenii îi dau jos.

Dacă vezi cum musulmanii vor să te asimileze și să te facă să dispari, iar tu nu vrei asta înseamnă că îți e frică de ei sau că ești sănătos la cap? Dacă nu vrei să vezi Sodoma și Gomora pe străzile orașelor înseamnă că îți e frică de băieții rozalii și fetițele fâs sau că vrei să protejezi valorile morale?

Exemplele pot continua, așa că din nou, cine e încuiat?

Extratereștrii care văd doar cât le este permis sau primitivii conștienți de situație?

Așa că bunule cititor, dacă tot ai ajuns până aici, încearcă să vezi dincolo de aparențe deoarece realitatea e dură. Tocmai descoperi că ăl’ mai prost e de fapt deștept și deșteptu’ e ori prost ori chior.

Te vor aștepta multe ,,aventuri” pe măsură ce dai ochelarii jos și mai citești câte ceva, așa că ține-te bine, căruța dă în gropi, dar te trezește, dacă te plimbai cu OZN-ul te adormeau de tot.

Puțin umor nu strică, mai ales când toată ziua gustăm din amarul actualității, măcar din când în când să ne mai și îndulcim.

Până la următorul articol… toate cele bune!

 

2 comments

  1. Bărbatul alb heterosexual

    Frumos articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *