Home / Actualitate / Presa Internațională Confirmă : Dovezi că virusul corona este făcut în laborator

Presa Internațională Confirmă : Dovezi că virusul corona este făcut în laborator

Vlad Voicu & Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Mai 3, 2020

ANCOM vs Pompeo & NY-Times

 

Când a apărut acest virus la începutul anului, au fost voci care au susținut că virusul este o creație de laborator. Au fost numiți de Mass-Media “teoreticieni ai conspirației”, au fost discreditați și cenzurați pe rețele de socializare. Presa internațională a zis că nu e făcut în laborator. Apoi au zis că nu se știe dacă e. Acum spun că e prin vocea lui Mike Pompeo (link).

Capul lui Bill Gates sau OMS, sponsorizările celui mai mare donator sau organizația toată să cadă? Eu cred că asasinul de copii o să fie aruncat peste bord.

Se pare că Bill Gates are dosarul scos pe piață de NY-Times (link) încă din Octombrie 2019. Cum se face că nu am aflat nimic, există o barieră informațională în România, menită să filtreze știrile în funcție de interese economico-politice?

Parcă nu ar fi destul, coborârea în infern se anunță foarts cruntă: NY-Times spune că Bill Gates a fost și el pasajer în Lolita-express spre insulele plăcerilor pedo-criminale, unde își avea cameră rezervată Bill Clinton.

ANCOM poate să-și ceară scuze oficial pentru câte site-uri au închis…sau pot să încerce să-l închidă pe Mike Pompeo și, de ce nu, NY-Times…

‘We’ve said from the beginning that this was a virus that originated in Wuhan, China,’ Pompeo said. ‘We took a lot of grief for that from the outset. Remember, China has a history of infecting the world, and they have a history of running substandard laboratories,’ he added

Dacă tot se face lumină în acest caz, întrebăm: câte zeci de milioane $ *șpagă primește guvernul de la Gilead ca să introducă vaccinarea obligatorie în  România?

2 comments

 1. Pompeo? Voi sunteți serioși? Daily Mail a promovat toate minciunile, în rând cu restul presei, de la “Assad gazează copii” la “armele de distrugere în masă din Irak”. Pompeo un slugoi zionist, Există un clip cu el în care spune cum erau antrenați la CIA să mintă și să fure. Sigur, și cei mai patrioți agenți secreți din orice țară sunt învățați să mintă (doar n-o să te sinucizi spunând adevărul la întrebarea “ești agent secret?”) Dar, Pompeo e omul pentru care minciuna e literalmente un mod de viață.
  The Evangelicals Who Pray for War With Iran
  Mike Pence and Mike Pompeo, who urged Trump to kill Qassem Soleimani, are ardent proponents of Christian Zionism.
  “Creștinii” Evanghelici care se roagă pentru război cu Iranul.
  Mike Pence și Mike Pompeo, care l-au îndemnat pe Triump să-l asasineze pe Qassem Soleimani, sunt promotori fervenți ai Zionismului “Creștin” (ghilimelele îmi aparțin).
  “I was the CIA director, we lied, we cheated, we stole. That’s, it was like, we had entire training courses.” “Am fost directorul CIA, [noi] mințeam, înșelam/trișam, furam. Aveam cursuri întregi despre asta”.
  Penalii de la Snopes sunt atât de penibili îmcât singurul mod în care au “demontat” afirmația a fost că “n-a zis-o într-un interviu cu RT, a zis-o când era la o universitate din Texas”.
  Daily Mail a promovat intens toată escrocheria cu “pandemia” și acum scrie articole despre cum “nu va exista nici un vaccin și va trebuie să acceptăm carantine frecvente”pentru că desigur “virusul va apărea din nou”. Sau cum “coronavirusul este noua poliomielită si că un mare număr de pacienți vor avea probleme fizice, cognitive, și psihologice care vor trebui tratate pe termen lung”.Sigur că uneori fac opoziție de complezență, dar per ansamblu sunt parte din establishment la fel de mult ca și Fox sau Breitbart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *