Home / Actualitate / Povestea nesfârșită (?) a unui slogan legionar furat

Povestea nesfârșită (?) a unui slogan legionar furat

Incorect Politic
Iunie 8, 2024

Povestea nesfârșită (?) a unui slogan legionar furat

Povestea nesfârșită (?) a unui slogan legionar furat

Via LuptaNS:

 În anul 2012 Naționaliștii Autonomi Timișoara (NAT) au luat decizia de a participa la alegerile locale din Timișoara cu doi candidați pentru Consiliul Local. În acest sens am încheiat o înțelegere electorală cu partidul legionar „Totul Pentru Țară”, candidații noștri urmând a participa la alegeri pe lista partidului „Totul Pentru Țară”. În urma acelei alianțe, deviza sub care am așezat candidatura camarazilor noștri a venit foarte ușor și firesc: TOTUL PENTRU TIMIȘOARA! Bineînțeles, era o formulă derivată din denumirea partidului aliaților noștri de la acea vreme, „Totul Pentru Țară”. Am tipărit afișele, pliantele și alte materiale electorale ale candidaților noștri cu sloganul-deviză TOTUL PENTRU ȚIMIȘOARA și le-am răspândit în oraș și în mediul online. La câteva zile distanță, candidatul USL (PSD+PNL), Nicolae Robu a furat deviza noastră TOTUL PENTRU TIMIȘOARA, transformând-o în propriul său slogan electoral. Trebuie să recunoaștem că nu ne-am așteptat ca o alianță de stânga să fure tocmai o deviză de inspirație legionară evidentă, pe care să o transforme în capital electoral propriu… Am semnalat public, la acea dată, furtul.
Iată că, după 12 ani, aceeași alianță stângistă se înjgheabă din nou și mai fura încă o dată deviza noastră „Totul Pentru Timișoara!”, de aceasă dată, deviza tronează pe partea pesedistă a comasaților, care i-au croit și derivatele: „Totul pentru Timiș”, „Totul pentru Săcălaz” ș.a.m.d.

Cum ar putea cineva să spere că “politicienii” care își încep campania electorală furând sloganul electoral al adversarilor politici vor munci după alegeri pentru binele public, vor sluji interesul național, vor construi un proiect de țară și nu vor mai cădea în genunchi în fața intereselor antiromânești  ale INSHR/AIPAC?…

Cu gândul la cuvintele lui Jonathan Bowden, vă îndemnăm ca în ziua alegerilor să nu dați doar un vot împotriva lor, ci să dați un vot pozitiv.  Votați pentru ceea ce sunteți. Votați pentru comuna, orașul și țara

noastră. Votați pentru acest pământ.

Votează pentru ceea ce au luptat înaintașii tăi; tatăl, bunicul, stră-bunicul tău! Votează pentru ei, pentru tine și generațiile viitoare. Votează pentru o Românie a românilor și o Europa a europenilor. Votează pentru oprirea migrației care va distruge iremediabil statul național, Patria noastră și continentul nostru. Să votați  pentru redobândirea libertăților pierdute în ultimii 25 de ani.

Nu contează sondajele. Ești doar tu și cu convingerile tale în fața buletinului de vot.

România românilor, Europa europenilor!

Victor Brădescu

Se fură orice: sloganul meu electoral, „Uniţi pentru Timişoara”, a fost furat! Deviza mea este: „TOTUL PENTRU TIMIŞOARA!”

 

 

3 comments

 1. Ăștia nu am mamă, nu au tată… când vine vorba de furat, sunt capabili să își fure și scaunul de sub bucile lor unsuroase

 2. Injecția finală

  IN DUMINICA ORBULUI DIN NAȘTERE, DOMNUL SĂ NE CĂLĂUZEASCĂ PAȘII SPRE URNELE ELECTORALE ȘI SA NE DESCHIDĂ OCHII MINȚII ȘI AI SUFLETULUI PENTRU VOTUL FOLOSITOR BISERICII, NEAMULUI SI ȚARII, PENTRU NOI, BINECUVANTATII LUI DUMNEZEU CARE NE’A DĂRUIT VIAȚĂ IN SPATIUL SACRU AL ROMÂNIEI ETERNE SI PENTRU COPIII NOSTRI, NĂSCUȚI ȘI NENĂSCUȚI, CARE VOR DUCE MAI DEPARTE VALORILE SUPREME CRESTINE SI NATIONALE.

  HRISTOS A ÎNVIAT !

  +++

  MATURAȚI PE DEGENERATI,
  PE TRADATORI, CORUPȚI, ȘANTAJAȚI
  PE CRIMINALI, CONDAMNAȚI
  LA MOARTE CIVICĂ PE IOHANAȚI SI ARAFAȚI ȘI AI LOR FRAȚI, IN LOJI INFERNALE JURAȚI SĂ NIMICEASCĂ POPORUL ROMÂN, POPORUL LUI DUMNEZEU!

  AMIN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *