Home / Internațional / MIZA FINALĂ – Obiectiv al guvernului Netanyahu: Război între SUA și Iran

MIZA FINALĂ – Obiectiv al guvernului Netanyahu: Război între SUA și Iran

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iunie 8, 2024

MIZA FINALĂ – Obiectiv al guvernului Netanyahu: Război între SUA și Iran

În cea mai previzibilă mișcare din toate timpurile, Israelul se pregătește să treacă la a doua fază a planului său diabolic.

Așa cum analiștii independenți au spus de ceva vreme, Rafah este în mare parte irelevant, mai ales având în vedere că Hamas s-a mutat deja înapoi pe poziții în nordul Gaza, despre care Israelul spune că sunt „curățate”.

Orice atac asupra Rafah va crea o nouă serie de clipuri TikTok virale. Va duce la o și mai mare înstrăinare a Israelului pe scena mondială. În ciuda afirmațiilor lui Netanyahu care susțin contrariul, a fi complet izolat pe scena mondială, cu China și Rusia împotriva ta și, din ce în ce mai mult, cu națiunile vest-europene care iau măsuri împotriva ta, nu este o poziție bună pentru Israel.

Este mult mai logic pentru ei să treacă la următoarea fază a planului lor, care este un război cu Libanul.

Reuters:

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a vizitat miercuri granița de nord a țării cu Libanul și a declarat că Israelul este pregătit pentru acțiuni puternice în nordul țării.

“Cine crede că ne poate face rău și că vom sta cu mâinile în sân face o mare greșeală. Suntem pregătiți pentru o acțiune foarte puternică în nord. Într-un fel sau altul, vom restabili securitatea în nord”, a declarat Netanyahu.

Israelul ridică deja miza în sudul Libanului.

Pentru cei care nu au urmărit explicațiile mele despre ceea ce se întâmplă aici:

Permiterea zilei de 7 octombrie a oferit Israelului scuza de a ataca și măcelări Gaza.

Atacul din Gaza a determinat Hezbollah din Liban să reacționeze trimițând rachete în nordul Israelului.

Israelul spune acum că are dreptul să invadeze Libanul.

O invazie a Libanului va determina Iranul să ia măsuri.

Printr-o serie de acțiuni, Israelul va determina SUA să intre în război cu Iranul.

Acesta a fost întotdeauna planul, iar planul nu s-a schimbat.

Obiectivul guvernului Netanyahu a fost întotdeauna un război al SUA cu Iranul.

Tradus și adaptat de pe Daily Stormer.

10 comments

 1. Scarboasa si inumana natie! Au inventat religii care sa le sustina o pozitie superioara fata de celelalte popoare. Au conspirat la, si au coordonat razboaie mondiale. Si-au creat o imagine de victima atat in WWII cat si acum cu atacurile Hamas, cand chiar ei sunt agresorii, si chiar ei au creat Hamas pentru a dezbina palestinienii si pentru ca in urma atacului Hamas planificat si coordonat de Israel (unde era apararea israeliana? – primise ordin sa se retraga pentru ca atacul Hamasului sa aiba succes) sa aiba un motiv in fata lumii intregi ca sa atace Gaza. Acum acest element belicos, Israel, aceasta plaga a omenirii, incearca sa destabilizeze si mai mult zona conspirand la un razboi intre SUA si Iran, ei fiind constienti ca fara SUA nu pot face fata Iranului.

 2. Nu cred ca Israelul mai are curaj sa invadeze Libanul, asa cum a facut-o in anii 78 si 82. In 1982 a fost infiintat Hezbollah tocmai din cauza invaziei Libanului. In Liban, Israelul a comis masacrul de la Sabra si Shatila si altele, a sustinut “militiile crestine” si Armata Libanului de Sud pentru a distruge Libanul si Organizatia pentru Eliberarea Palestinei, care se afla in Liban la acea vreme. In 2006, Israelul a pierdut razboiul din Liban.

  Astazi, vremurile s-au schimbat. Hezbollah este mult mai puternic decat Hamas, are peste 100.000 de membri. Daca Israelul invadeaza Libanul, se va confronta cu Hezbollah, armata Libanului, Siria, luptatorii houthi din Yemen, soldati irakieni, Iran, Rusia… Cu alte cuvinte, Israelul se va confrunta cu o forta uriasa.

 3. Sper sa traiesc sa- i vad pe toti criminalii astia ( în frunte cu Satanayu ) spânzurati în fatza casei lor.
  Blestemati sa fie acesti criminali împreuna cu toti guvernantii care aproba acest razboi de exterminare a fratilor palestinieni.

  Tràiascä Palestina Libera !

 4. Am avut un coleg palestinian, la Montreal, prin 1993. L-am intrebat de ce se bat mereu cu israelienii? “Pai ei au plecat de acolo acum 2000 de ani si acum au venit si spun ca-i al lor”.

  Cred ca evreimea a dat in isterie, ceea ce nu e rau deloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *