Home / Articole Promovate / Polonez Bazat Îi Pune Kipa-n Cap la Politician Vândut în Timpul Dezbaterii

Polonez Bazat Îi Pune Kipa-n Cap la Politician Vândut în Timpul Dezbaterii

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
May 23, 2019

Polonez Bazat

Oof.

Nu-și va mai putea reveni.

Fiind numită shabbos goy e o lovitură de grație. Nu și în vest, desigur. Dar în Polonia înseamnă că ar trebui să renunți la politică.

Times of Israel:

An election debate in the Polish city of Kielce on Saturday descended into a display of anti-Semitism and skullcap-throwing, as candidates sparred over restitution to Jewish Holocaust victims.

During the debate, Dawid Lewicki, a candidate for the far-right Confederation political alliance, stuck a kippah in front of a candidate from the ruling Law and Justice party and said, “This is the symbol of Law and Justice. They kneel before the Jews, they sell the country for $300 billion,” according to Polish press reports.

The Law and Justice candidate, Anne Krupka, then threw the skullcap off the table. 

Chiar si un candidat cumpărat de centru-dreapta a simțit dezgust față de kippa și a respins-o în mod violent pentru că conștiința vinovată s-a revoltat împotriva faptului de necontestat, că partidul ei, este defapt o organizație shabbos.

În America, întreaga națiune îndoaie genunchiul și ține o zi de doliu național dacă vreo kipă cade pe jos.

Soldat american în doliu pentru Ziua Kipei Căzute – ca să nu uităm niciodată.

 

În comparație cu America, chiar și cu România, stabilimentul polonez pare foarte bazat. Dar din păcate și ei s-au îngrămădit să-și ceară scuze.

Poland’s Ambassador to Israel Marek Magierowski condemned the incident in a tweet on Sunday, saying that “all expressions of racially motivated hatred are unacceptable.”

Foreign Ministry spokesman Emmanuel Nahshon, however, said it was not worthy of comment.

“This a fringe racist party that isn’t even worthy of responding to,” he said. 

Partidul candidatului care a făcut faza cu kipa are puține locuri în parlament, din păcate.

Polonez Bazat

Mă întreb dacă acum stabilimentul politic va concluziona că au o justificare morală să se-nchine la jidan pe chestiunea reparațiilor.

Dar…

At a Saturday campaign rally in Lodz, Morawiecki doubled down on his insistence that his Law & Justice party “would not consent” to claims of Holocaust restitution, telling voters “We will defend Poland.”

Morawiecki said paying restitution “violates international law and would also be a posthumous victory for Hitler, which is why we will never allow it.”

Last year, Warsaw passed a law that made it illegal to accuse the Polish nation or state of complicity in Nazi German war crimes.

The move sparked an outcry from Israel, which saw it as an attempt to ban testimonials on Polish crimes against Jews.

Momentan rămân puternici.

Vin alegerile și vom vedea dacă retorica aceasta naționalistă se traduce în mai multe voturi din partea polonezilor.

Adaptat după Daily Stormer

9 comments

 1. Dracu a mai vazut zebra ca asta!

  Ce mai tura-vura, veniti oameni buni sa vedeti ce n-ati vazut: romgleza zebrata – limba neaosa, curata !

  Seamana cu frangleza de bucuresti, romanizata in caz de forta majora, ca aici: http://www.youtube.com/watch?v=A24ZY91C_OI

  • Incorect Politic

   Multumim pentru interes, apreciem fiecare contribuție pentru îmbunătățirea calității textelor.
   Aplicatiile pentru traducator din limba engleză în limba română neaoșă, curată, se depun pe incorectpolitic@protonmail.com
   Vă așteptăm!

 2. Da’ ce rasa sint talmudistii babiloniei care au dat lese ca sint si se fac evrei (noi!) ca sa nu le zica lumea jidani!??

 3. Chiar aşa ! Dacă faci educaţie în limba cotropitorului, cât de liber mai eşti ?

  • Limba cotropitorilor? Esti cretin?

   Engleza e o limba universala pe care o foloseste tot mapamondul pentru a comunica.

 4. Ai vrut nationalism sentimental ieftin, Sterie, te-ai trezit cu niste cretini care te critica daca folosesti un neologism din engleza pentru care nu ai termen in romana.

  Suntem un popor de sclavi si lasi.. intotdeauna am plecat fruntea si am supt pula strainilor…

  In continuare sugem pula strainilor fiindca romanii viseaza sa spele cururi de babe in UE. De aceea nu avem nici macar un partid nationalist de 5% din electorat.

  Singurii romani care au avut demnitate si au luptat, ii poti numara pe degete… un Vlad Tepes, un Stefan, un Corneliu Zelea Codreanu…

  Iar acesti romani bravi — DE FIECARE DATA au fost tradati, vanduti de un tradator.

  Suntem un popor jalnic de lasi… de aceea nu sunt patriot si nu sunt nationalist… nu avem cu ce ne mandri.

  Ne iubim tara fiindca e a noastra…. asta e, asa cum e.

  Dar mandria de a fi roman e o minciuna mare, si doar idiotii pot crede sincer in ea.

  • Sterie Ciumetti

   Mihaile, avem și noi destule uscaturi in padure si pe langa ele pomi care cresc numa cum stie Dumnezeu, trebuie sa irigam ce putem din livada romaneasca, apoi cand vedem roadele sa grupam cele mai bune pentru anumite rosturi, cele mediocre pentru alte rosturi, etc. O aristocratie se formeaza in timp, intre cei ce au “high agency”, ca sa atrag alte comentarii despre limba cotropitorilor, cei care sunt lipsiti de dogmatism, uniti de un tel comun in cautarea Adevarului, capabili sa actioneze pe termen lung pentru a zidi o lucrare.

  • Din păcate, exact de reacția asta mă temeam… Deși citesc acest site de mai bine de 1 an, ajungănd să fie primul pe care îl deschid zilnic dintr-o listă de aproximativ 20 şi 10 internaţionale, constat că nu se vede nici o schimbare în linia principală. De ce oare stagnaţi la nivelul acesta, de acţiune minimă, în care vă limitaţi la a scrie frecvent despre inamicii interni sau externi – toţi publici şi arhicunoscuţi (îmi spunea cineva nişte ştiri pe care le luase din Cotidianul.ro şi care nu se deosebeau prea mult de cele de aici).
   Dar, să revin la reacţia de mai sus, la proştii şi cretinii (eu fiind primul) care poate aşteaptă următorul pas în drumul spre libertate. Din păcate, după o perioadă de timp în care speranţa se subţiază şi dezamăgirile cresc odată cu vârsta, singura certitudine este dată de salariul amărât pe care îl iau lunar, “s#gând p#la” şi visând la “cururi de babe”.
   Faptul ca @Mihail înşiră câteva nume de Români, nu îl califică pentru a intra in acea listă. După cum observ, este doar un brotac cu gura mai mare pe întinderea acestui iaz, pe care nu îl ştiu mulţi… Iar un asemenea brotac înfierbântat, bun numai să arunce jigniri înspre cei care îşi fac curaj să citească (ce să mai zic de comentarii ! – zero ) este primul care închide uşa în nasurile curioşilor.
   Totodată, vă spun că nu m-a supărat cu întebarea “Eşti cretin?”, fiindcă am citit acel comentariu la pachet cu următorul, în care a dovedit din plin cât de prost este el. PRobabil că e şcolit de “poietul oficial”, care anul trecut vedea la grămadă colaci, lumânări, colive boi, homosexuali, etc, şi se întredea cu “ode” la adresa unor javre. Ce să fac, eu fiind doar un cretin (primul) nu pot să văd altceva, deşi s-a explicat cum că ar fi “ironii” !!!.

   Gata.
   M-am plitisit. Mai vroiam să scris câte ceva, dar îmi dau seama că nu e nevoie de părerile mele, sau ale altora. Autosuficienţa unora, revelată în cazuri similare, ne ţine pe toţi dezbinaţi şi duce la descurajare.

 5. Care ar fi urmatorul pas dupa tine si ce actiuni ar putea face?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *