Home / Internațional / Polițiștii demonstrează în Olanda împotriva terorismului Covid-19

Polițiștii demonstrează în Olanda împotriva terorismului Covid-19

Caroline Gunderode
Incorect Politic
Aprilie 18, 2021

Polițiștii demonstrează în Olanda împotriva terorismului Covid-19

Via nos.nl

Pentru prima dată există o rezistență oficială, organizată într-o țară a UE, mișcare fondată de veterani ai forțelor de securitate, și anume din rândurile poliției și armatei – dar cu tineri ofițeri de poliție activi pe front.

Mișcarea vrea să sfideze războiul terorist Covid împotriva omenirii. Această plandemie are un singur scop-  să stabilească un ordin mondial de dezumanizare – cu eliminarea simultană a 90% din toți oamenii de pe pământ. În Olanda a protestat mișcarea „Poliția pentru libertate” ( Politie voor vrijheid). Sute de oameni au mărșăluit prin Baarn (districtul Utrecht) pe 10 aprilie 2021. A fost primul protest public, organizat de forțele de securitate ale statului, împotriva măsurilor coercitive Corona din Olanda. După cum am spus, mișcarea este alcătuită din polițiști activi și personal militar, precum și veterani. Mulți au mărșăluit în uniformă militară. Interzicerea oficială a marșului de protest nu a putut fi aplicată.

Potrivit radiodifuzorului TV RTV-Utrecht, manifestanții plănuiseră anterior să meargă la Hilversum sau Apeldoorn, dar acțiunea de protest a fost interzisă în Hilversum și o ordonanță de urgență a fost impusă lui Apeldoorn pentru întregul weekend cu scopul de a preveni manifestările. Autoritățile se temeau că mulți dintre polițiștii din Apeldoorn vor alerga la manifestanți. (Sursa1 , sursa2 )

3 comments

  1. Sa i lumineze Domnul si pe politistii si militarii romani ca sa se ridice impotriva faradelegii din lege! Amin.

  2. Pai @NAE conform legilor si constitutiei din Romania Pandemia nu exista si masurile luate nu au sustinere legala din acest motiv nici macar nu au fost trimise la Monitorul oficial deci practic nu exista, orice contestatie in justitie trebuie sa fie castigata fara batai de cap si apoi celebra lege 55\2020 e lipsita de sens si e neconstitutionala si apoi amendata si completata prin ordine si hotarari de guvern inferioare ca putere de decizie. De stiut cu vaccinul si pandemia si amenzile si tarasenia stiu si ei, ca de ceva timp au inteles ca si ei vor fi eliminati fizic si distrusi financiar ca si restul populatiei. Poate asteapta momentul pentru un puci militar caci de revolta armata a populatiei nici nu poate fi vorba din cauza fricii si a spalarii pe creier. Oricum ar fi cand vad ca doar 1 milion de romani sau vaxinat incep sa am sperante ca nu e batalia pierduta ca oaia care nu e in stare sa-si poarte blana o merita cu desavarsire. Culmea e ca si o gramada de tineri se vaccineaza nu ca “sanatatea” cat sa poata calatori in afara tarii. De parca mort mai poti sa calatoresti undeva asta e tragic dar revenim la blana oii. Apropo stiati ca pana si prostituatele pot refuza clienti din orsicare motiv? Asta sper sa va dea de gandit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *