Home / Evenimente / PETIȚIE: Spune NU Legii Educației Sexuale!

PETIȚIE: Spune NU Legii Educației Sexuale!

Incorect Politic
Mai 12, 2020

Clip video realizat in perioada premergatoare Referendumului pentru Familie care avertiza asupra pericolului reeducarii copiilor in scoli!

Preluat de pe Buciumul:

SEMNEAZĂ și tu Petiția către Avocatul Poporului! Orice semnătură contează. Durează câteva clipe. Distribuie apoi pe rețelele sociale.


De ce este important

Orice părinte cunoaște că nu poți să îi spui unui copil de 4-10 ani ce este masturbarea, să îi spui despre auto-satisfacere, despre relațiile cu persoane de același sex, despre contracepție și avort, nu poți să îi explici mai mult sau mai puțin amănunțit despre organele sexuale la o vârstă atât de fragedă etc. În plină Pandemie, pe data de 3 aprilie 2020, Parlamentul României votează legea 45/2020 cu 266 de voturi.

Au votat împotrivă deputaţii: Matei Adrian Dobrovie şi Andrei Daniel Gheorghe, iar 4 s-au abținut. Președintele României, la aceeași dată decretează această lege, iar ea intră în vigoare. Menționăm trei puncte care ne-au atras atenția în mod deosebit și ne-au făcut să ne ridicăm mai multe semne de întrebare. Aceste puncte sunt cele care ar trebui să ne revolte:

1) Obligativitatea predării educației sexuale pentru „toți elevii înscriși în învățământul preuniversitar”, ceea ce va face ca ai noștri copii cuprinși între 4 și 18 ani, adică preșcolari, școlari, liceeni, în special cei de grupă mică, mijlocie și mare să audă lucruri pe care orice părinte cu capul pe umeri nu le-ar spune copiilor săi;
2) „Derularea sistematică în unitățile școlare” a acestor programe. Și acum, imaginați-vă cum copiii noștri vor învăța, în mod sistematic, noțiuni ce mai mult le-ar afecta dezvoltarea psiho-socială normală. Școala trebuie să formeze caractere, nu să deformeze!
3) Legea însăși. Această lege este una abuzivă, votată și decretată în momentele dificile trăite de românii care se luptă cu virusul nou apărut (COVID 19). Și se pare că tot avem parte de vești-bombă…

Trebuie să ne unim și să atacăm această lege la Curtea Constituțională a României. Poți face acest lucru semnând petiția, iar Avocatul Poporului se va ocupa de acest lucru.

Țin să menționez că nu am numit această lege: „lege abuzivă”, fără a avea vreun motiv. Cu decretarea acestei stări de urgență, politicienii profită și încalcă drepturile cetățenilor.

Această lege, legea 45/2020, încalcă două drepturi constituționale: dreptul ca părinţii sau tutorii să asigure, „potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine” (art. 29, alin. 6) și dreptul la libertatea opiniilor, a gândirii și a credinței religioase: „Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale” (art. 29, alin. 1).

Totodată, în Legea nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului se arată: „părinţii copilului au cu prioritate dreptul de a alege felul educaţiei care urmează să fie dată copiilor lor” (art. 51, alin. 2).

Semnează aici

După ce ai semnat, te rog să confirmi semnătura accesând linkul din email.

Nu fi indiferent, implică-te!

#te_va_costa_indiferența!
#semnează_și_tu #distribuie_acum

Legea 45/03 Apr 2020 din Monitorul Oficial al României nr. 287 din 06 Apr 2020 pg. 7; Decretul 233/03 Apr 2020 din același nr. al Monitorului Oficial al României pg. 7 – http://www.monitoruloficial.ro/article–e-Monitor–339.html

8 comments

 1. Vokuntariat si daruire!
  Strans semnaturi:
  – la blocuri, cate un voluntar “pe scara” sa stranga semnaturi de la TOTI adultii
  – la case, mers din casa in casa
  … CA LA RECENSAMANT!
  Tabel cu toate adresele si – daca se poate numele si mentionat “REFUZA” pentru poponari si limbistii lor.
  De folosit si pentru anularea legii care ratifica perversiunea marxista numita “Conventia de la Istambul” demnata de ROVANA PLUMB, PSD unde s-a dat drumul la turbarea “genului”, ideologie criminala si instigatoare implicita la sinucidere sociala.
  =============
  La partide sa se vada astfel de masuri in programul de guvernare:
  – scoaterea in afara legii a unor masuri marxiste
  – pedepsirea actiunilor si propagandei anti-romanesti
  – desfiintarea Inst Wiesel
  – imterdictia poluarii radiante cu tehnologii “fara fir”, wireless
  – si altele ASEMENEA de perverse si anti-umane.

 2. Această petiție este o DIVERSIUNE. De ce nu spuneți în titlul articolului că petiția este împotriva aplicării acestei legi aberante NUMAI la preșcolari?? Ca și cum ea este OK pentru clasele 1-12.

  De ce această petiție a fost inițiată pe 4 mai a.c. când legea este promulgată din 3 aprilie ?

  De ce nu sprijiniți public petiția împotriva vaccinării obligatorii inițiate pe 28 aprilie și care vrea să împiedice legiferarea, tot pe șest, a vaccinării forțate ?

  Sau TOCMAI de aceea ați venit cu încă o petiție? ‘Gheorghe’ implică-te! Dacă tot aduni semnături, spune oamenilor și despre petiția împotriva mult clocitei legi a vaccinării forțate.

  P.S. Să vedem dacă aveți curajul și onestitatea să-mi publicați comentariul.

  • Mihnea Codrescu

   Adria, dacă citiți I.P. cu atenție, bănuim că nu v-a scăpat miriada de articole pe care le-am scris împotriva obligativității vaccinale, împotriva lui Bill Gates și a legăturilor GAVI – ID2020 – Gilead – Covid-19, finanțarea secretă a guvernului pentru teledonul U.E. Covid-19, etc., etc. Nu cred că I.P. poate fi acuzat de neimplicare în agresiunea constantă împotriva României. Vă amintim că ANCOM a folosit ca justificare oficială pentru închiderea unor site-uri din România, articole originale ale redacției I.P., preluate și difuzate pe zeci de site-uri din țară. Cât despre “curajul de a publica un comentariu”, ați greșit adresa ori nu ați înțeles onestitatea și dăruirea care compune filozofia și corpul demersului nostru: țara reală – dincolo de cenzură. Numai bine!

  • Incorect Politic

   Pregătim articol pentru promovarea petiției împotriva vaccinării.

 3. Semnat si dat mai departe !

  Nu ii uitam pe cei care sustin si implementeaza aceste mizerii: USR/PLUS, Accept Romania, MozaiQ, Asociatia Front feminist Romania, Remus Cernea, Recorder, Declic, Asociațiile Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Active Watch, Centrul de Resurse Juridice, CeRe – Centrul de Resurse pentru participare publică, Civica, E-Romnja, PRIDE România, Prisma Cluj, SWC Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale.

  Lista ramane deschisa

 4. Nu este o diversiune, este doar o parte de adevar. Este adevarat ca in presa (nu mainstream) s-a semnalat mai demult aceasta stire, dar unii s-au “trezit” sa protesteze cand au auzit de ea, adica dupa ce a fost promulgata.
  Articole exista, dar faceti si voi o alta petitie impotriva oricarei forme de educatie sexuala si o vom semna.
  La fel cum am semnat-o si pe cea impotriva vaccinarii obligatorii (AICI SE MAI POATE LUCRA, CACI INCA NU ESTE VREO LEGE IN ACEST SENS !)

 5. sic semper tyrannis

  Ma intreb totusi, ce fac parlamentarii nostri? ce face avocatul poporului? nimeni nu a citit aceasta lege inainte? cum de a trecut asa? NU INTELEG CE FAC OAMENII PE CARE NOI II PLATIM PENTRU COPIII NOSTRI?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *