Home / Actualitate / Petiție Împotriva Legii lui Vexler

Petiție Împotriva Legii lui Vexler

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 29, 2018

UPDATE: Textul legii a reapărut pe site-ul Senatului, sub o altă adresă:  https://www.senat.ro/Legis/lista.aspx?nr_cls=L300&an_cls=2018

Articolul original:

 

 

Acum o lună, deputatul Silviu Vexler, reprezentantul minorității iudaice, a depus un proiect de lege împotriva antisemitismului.

Astăzi a apărut o petiție publică împotriva legii B135/29.03.2018, un text realmente istoric și cea mai importantă expresie democratică post-decembristă a poporului român.

Textul demontează în mod științific conceptul de antisemitism în România,  chiar solicită o lege prin care se cere combaterea antiromânismului!

Legea lui Vexler, pe lângă stipulațiile tipice împotriva limbajului de ură adresat grupurilor sau indivizilor iudei, are un caracter special prin faptul că încearcă sa ilegalizeze însuși creștinismul!

Conform proiectului de lege, cine acuză pe iudei că l-au ucis pe Iisus Hristos va putea face pușcărie de la 3 luni la 3 ani.

Proiectul de lege are o sumedenie de contradicții: “prin antisemitism se înțelege manifestările verbale sau fizice, motivate de ură, îndreptate împotriva evreilor sau ne-evreilor ori a proprietăților acestora (…)”

Trecând peste faptul că ura nu este o probă juridică, termenul de “ură” exprimând un sentiment subiectiv, greu de definit și de încadrat în anumiți parametri pentru ca legea să fie clară, legea spune că dacă manifestările verbale sau fizice sunt îndreptate fie împotriva evreilor, fie împotriva ne-evreilor, tot antisemite sunt!

 

Textul petiției, argumentat și documentat, prezintă legea lui Vexler ca făcând parte dintr-o serie de directive europene coordonate și impuse prin așa-numitele G.O.P.E, emise de comisari care nu au fost aleși democratic.

Pe de altă parte, însă, în impunerea proiectului său, Vexler & Co. se prevalează de o mulțime de directive europene, citate pe larg în Expunerea de motive, care dau prioritate pretențiilor sioniste, deși Israelul nu se află în Europa! Dar „nenorocirea noastră“ – că să folosim lamentația unui celebru politolog – este că organismele europene în care ne-am înfundat au ajuns la cheremul așa-numitelor G.O.P.E. Prin manevre oculte, aceste G.O.P.E. au impus statelor membre ale U.E. ca opinia antisemită să fie catalogată crimă! În U.E. legea o fac aceste G.O.P.E. – Grandes orientations des politiques économiques . Marile directive de politici economice – G.O.P.E. – sunt emise de comisarii ne-a-leși din U.E. și reprezintă cel mai bine păstrat secret al acestei structuri birocratice dictatoriale. Uniunea Europeană este un penitenciar politic dirijat, iar partidele, toate!, sunt doar de paradă și întrețin comedia „democrației“!

 Menționăm că la protejarea „poporului ales“ s-a obligat și europarlamentara Viorica Dăncilă, act prin care și-a obținut, ulterior, postul de premier al României !

La sfârșitul petiției se intuiește viitorul României dacă legea va intra în vigoare. Colonia se va închide în spatele gratiilor tiraniei.

Prin indiferență și neimplicare, ne condamnăm singuri la viitorul Gulag românesc, cedând, fără luptă, libertatea opiniei, înainte să ne pierdem chiar și libertatea fizică.

Puținii anticorpi rămași activi, jurnaliștii și intelectualii onești și independenți care denunță acest viraj istoric, această tragică întoarcere la timpurile iudeo-bolșevice, vor fi primii sacrificați pe altarul corectitudinii politice impuse cu forța prin legea stalinistă B135/29.03.2018.

Organizațiile financiare internaționale jidănești, ca F.M.I., B.I.R.D. etc. (adică pătura superpusă a acestei comunități agresive, parazitare, „de pradă“, cum o numea Nicolae Iorga) s-au extins ca o caracatiță la nivel global – inclusiv prin teoria globalizării – și au acaparat în mare parte puterea economico-financiară, iar pe plan intern, pe lângă dimensiunea economico-financiară, și-au subjugat și puterea politică, inclusiv mass media din România.

Astfel, Oculta internațională are la dispoziție toate mijloacele politico-economice să treacă, mai ales prin impunerea „proiectului Vexler“, la următoarea etapă de colonizare/tiranie, în care recunoașterea și apărarea publică a valorilor naționale românești, de orice fel, să fie incriminate ca manifestări „antisemite“ în mult mai mare măsură decît o face acum criminala O.U.G. nr. 31/2002, fățuită prin legile nr. 107/2006 și nr. 217/2015 – care, deși sunt anticonstituționale, sunt, totuși, în vigoare !

Să ne amintim că, în baza acestor legi care încalcă grav libertatea persoanei, organizațiile antiromânești conduse de Aurel Vainer, Alexandru Florian, Maximilian Marco Katz, Radu Ioanid, Liviu Beriș au provocat mari scandaluri, implicând Ambasada Israelului, a S.U.A. etc. atunci când s-a difuzat un colind de către TVR-Cluj-Napoca despre care un anume Sergiu Klein a făcut niște „documentare“ pe cât de patetice, pe atât de tendențioase , sau cu prilejul emiterii unor monede-efigii ale Patriarhilor României de către Banca Națională, când au cerut scoaterea din Dicționarul Explicativ al Limbii Române (DEX) a cuvântului „jidan“, străvechi, științific și istoric , pentru a-l înlocui cu unul „corect politic“ , sau când s-au celebrat mari personalități ale culturii și istoriei țării, ca mareșalul Ion Antonescu, Mircea Eliade, Nicolae Paulescu, Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu, Radu Gyr ș.a.!

La fel, când autoritățile Slovaciei au decis botezarea unui pod cu numele ofițerului român Ioan Șugariu , care-și dăduse viața pentru eliberarea țării, iudele interne s-au opus, bazându-se pe Legea 217/2015!

Asemenea fapte antiromânești comise de așkenazi sunt suficiente pentru a înțelege că proiectul lui Vexler va fi cel mai periculos: va marca apogeul supremației jidănești supra noastră! De ce le permitem acestor indivizi să ne falsifice limba, istoria, cultura, să ne interzică practicarea religiei ortodoxe?!

Dacă „Legea lui Vexler“ – susținută de iudele  autohtone – va fi adoptată de un Parlament trădător, dincolo de obturarea completă a libertății cuvântului și a opiniei, în pericol se află chiar libertatea viitoare a cetățenilor țării, care, din disperare, vor încerca să denunțe și să se opună agresiunilor materiale, fizice, axiologice și spirituale comise contra României.

Dacă românii nu reacționează și nu semnează Petiția de față ca să respingem proiectul lui Vexler și, în genere, nu se revoltă radical și prompt contra acestor legi liberticide, trebuie să înțeleagă că se închid singuri în viitorul Gulag românesc – se bagă singuri și inconștient la gherlă!

Practic, dacă rămân  la fel de indiferenți cum sunt acum – de parcă ar fi drogați −, atunci riscăm ca în România să poruncească din nou principiile viclene ale iudeo-stalinismului.+

Românii trebuie să înțeleagă că proiectul înaintat de Vexler et Co. nu se bazează pe o realitate actuală, proprie și națională – căci nu există antisemitism în România! –, ci face parte dintr-un premeditat și vast proiect politico-polițienesc paneuropean și transatlantic  de preîntâmpinare și reprimare promptă și totală a viitoarelor nemulțumiri din partea contestatarilor, îndeosebi a jurnaliștilor și intelectualilor onești și independenți, care vor încerca să denunțe acest viraj istoric, această tragică reîntoarcere la timpurile judeo-bolșevice, din anii 1945-1964, reîntoarcere înlesnită de nefasta retrovoluție din decembrie 1989!

Este imperativ necesar să avem o REACȚIE fermă și susținută, prin semnarea acestei petiții, distribuirea ei în masă, și dacă va fi nevoie, organizarea de proteste în stradă!

Faptul că au șters textul legii de pe site-ul Senatului ne arată că le este teamă de reacția românilor.

Însă nu este de ajuns ca acest atentat la securitatea națională să fie denunțat de câțiva jurnaliști independenți, ci este nevoie de acțiune UNITĂ din partea tuturor celor care ne urmăresc!

Ne-am obișnuit să fim atât de comozi încât și un click ni se pare un efort, dar în situația în care libertatea ne este direct amenințată, ni se cere să depunem efort serios întru apărarea ei!

Fac un apel la românii cu conștiința vie, să acționeze ca niște soli neobosiți, ducând textul petiției din casă în casă, adunând semnături și punându-și toți cunoscuții în temă cu dimensiunea nenorocirii care ne paște dacă legea va intra în vigoare.

Petiția poate fi semnată aici.

Dacă tăcem azi, mâine vom fi în celule!

7 comments

 1. Semnat!

  • Incorect Politic

   Să trăiți! Românii vii se adună în spatele afirmării naționale și demonstrează că încă există o conștiință vie, românească, nebiruită de decadența epocii actuale.

 2. Vasile Zarnescu

  S-a strecurt o eroare de interpretare a autorului, unde menționează că „de frică” au șters textul de pe linkul Senatului, unde fusese plasat în 29 mariie a.c. De altfel, la update, se precizează că textul a fost mutat pe alt link. Deci, nu a fost vorba de „frică”, deoarece jidanii sunt acum pe cai mari, cam ca pe vremea Anei Pauker, cu Gabriela Firea, Viorica Dăncilă-Gafeora și Liviu Dragnea-Jidănitu la conducere. Explicația se găsește în introducerea petiției: „…între timp, s-a schimbat clasificarea textului: din proiectul de lege ferenda nr. B135/29.03.2018 a devenit L300/23.04.2018, propunere avizată cu nr. 320/23.04.2018, calificată ca lege organică și postată pe acest link[2]”. Deci, proiectul acestui ticălos Silviu Vaxler a fost avansat rapid ca lege organică. Prin acest procedeu hoțesc, e posibil ca, după 45 de zile de ținere în sertar, legea să intre în vigoare automat în baza art. 75 din Constituție – articol introdus și acesta tot hoțește prin revizuirea ilegală din 2003, a Constituției -, al „aprobării tacite”. Adică parlamentarii merg pe tăcute, pe „șest”, cum zic țiganii, și legea intră în vigoare! Cred că, pentru apărarea țării, trebuie mai mut decît o petiție. Dar trebuie început și așa, ca să nu se spună că încălcăm „democrația” – care, oricum, nu există! Trebuie să ne pregătim pentru ce-i mai rău! Trebuie să ne pregătim pentru o intifadă, dar nu cu pietre, ca paletinienii, ci cu „pastile mov”!

 3. Vasile Zarnescu

  Textul petiției propriu-zise îl puteți citi și semna aici:
  https://www.petitieonline.com/petiie_contra_legii_propuse_de_silviu_vexler

Leave a Reply

Your email address will not be published.