Home / Actualitate / PENTRU LIBERTATE! Protest împotriva limitarea numerarului – 11 noiembrie București

PENTRU LIBERTATE! Protest împotriva limitarea numerarului – 11 noiembrie București

Incorect Politic
Noiembrie 9, 2023

 

PENTRU LIBERTATE! Protest împotriva limitarea numerarului – 11 noiembrie București

Via LegitimăApărare:

Distribuiți și ieșiți în stradă, 11 noiembrie 2023, pentru dreptul la viață liberă, dar de drept Divin!

Mihaela Evelina Burlan

”Toti specialistii si afaceristii buchisesc acum literele legii nr.296/2023, pentru a se lamuri cum se aplica. Cu totii publica articole, discuta, cugeta pentru a gasi rezolvari pentru supravietuirea lor in urmatoarea perioda, care se anunta foarte tulbure. Toti vor sa se conformeze.

Foarte putini sunt cei care indraznesc sa puna public sub semnul intrebarii masurile introduse prin aceasta lege, dintre care cea mai controversata este limitarea operatiunilor cu numerar.
Conformarea inseamna, mai devreme sau mai tarziu, moartea ultimelor afaceri mici si mijlocii romanesti si saracirea noastra. Nu va veni dintr-o data, ci treptat si ne va lua pe toti pe rand.
Tranzactiile in numerar erau deja limitate inainte de aceasta lege: intre persoanele fizice la 50.000 lei, intre cele juridice la 5000 lei, iar intre persoanele juridice si cele fizice la 10.000 lei (limite pe zi si tranzactie). Acum aceste limitari devin drastice: pana la 31.12.2024 intre persoanele fizice 10.000 lei, intre cele juridice la 1000 lei, iar intre persoanele juridice si cele fizice la 5.000 lei; iar incepand cu 01.01.2025 intre persoanele fizice 5.000 lei, intre cele juridice la 1000 lei, iar intre persoanele juridice si cele fizice la 2.500 lei.

Este evident ca interzicerea graduala a folosirii numerarului pentru plati si incasari va conduce la disparitia banilor fizici si la controlul digital al tuturor tranzactiilor. Se va sti cu certitudine despre fiecare totul: ce preferinte are, ce nevoi, ce boli, ce slabiciuni, ce planuri!

A fost odata ca niciodata …. un stat romanesc in care niste barbati de stat cu mult curaj si discernamant si-au dat seama ca toate aceste informatii fac obiectul securitatii nationale, iar protejarea lor trebuie sa fie primordiala. Dar acestia au fost odata …

Acum toate bancile apartin unor bancheri globalisti straini. Statul cu tot aparatul legislativ tot lor le apartine – dovada legile antiromanesti pe care le produce pe banda rulanta. Pentru ei nu conteaza imbogatirea, pentru ca ei detin puterea de a emite moneda, adica practic ei tiparesc banii. Pentru ei conteaza producerea de crize. Pentru ca oamenii pot fi condusi numai daca sunt ocupati cu o criza care sa le indrepte atentia si toate eforturile spre supravietuire … sa nu mai aiba timp de nimic altceva: nici de familie, viata spirituala, traditii, cultura, nici pentru semeni, sa nu fie preocupati nici de cine conduce si nici de cum ar putea fi indreptate lucrurile … sa nu mai aiba timp sa-i preocupe constiinta si dreptatea, credinta, libertatea!

Noul cod civil la art. 2173 prevede ca “prin contractul de cont curent, proprietatea remiterilor se transferă primitorului, prin înregistrarea acestora în cont”, cu alte cuvinte in momentul in care banii sunt depusi in cont ei devin proprietatea bancii. Prin urmare, obligarea firmelor si persoanelor fizice sa depuna banii in cont si sa deruleze majoritatea tranzactiilor prin conturi echivaleaza cu confiscarea banilor.

Citeam de curand un articol care spunea ca, potrivit aprecierilor BNR, romanii au la saltea in acest moment cea mai mare masa monetara de la lovitura de stat din ’89 pana in prezent. Avem de cateva zile o lege care practic ne confisca banii si ne obliga sa-i dam bancilor. Un moment propice apoi pentru niste falimente bancare pe fondul crizelor internationale, nu credeti? S-a mai intamplat dupa ’89: bancorex, fni, banca romano-turca, banca religiilor, confiscarea valutara.

Acceptarea limitarii operatiunilor cu numerar este in fond o problema de principiu si nu de procedura, este acceptarea confiscarii proprietatii. Ei spun ca infractorii folosesc banii numerar pentru a face evaziune si spalare de bani. Dupa logica asta – infractorii folosesc si telefoane, masini, trotuare, mancare, pe acestea de ce nu le limitam? Dar cu totii folosim banii numerar, iar aceasta lege ne transforma pe toti in infractori prezumtivi . In aceasta economie de monopol globalist, nicidecum economie libera de piata, micile noastre afaceri sunt doar un mijloc de supravietuire. Iar cele mai mari infractiuni se fac dintotdeauna prin conturi si sub umbrela legii. Controleaza cineva modul de folosire a banului public?

Bugetul tarii este ca o galeata fara fund care se varsa in buzunarele globalistilor.”

Sursa: https://www.facebook.com/photo/?fbid=7452874521408245&set=a.352735151422253

Suntem în stare de Legitimă Apărare
Bratu Luis
Bratu Pavel Luis
Pentru cei care vreți să luăm atitudine în viața reală, pentru a ne pune în mișcare și a arăta că încă suntem vii, mă puteți contacta (doar pe WhatsApp) la numărul de telefon 0765474138.

Naționalistul Mihai Tîrnoveanu susține demersul și îndeamnă patrioții să vină alături de protestatari:

4 comments

 1. În plus ( articolul fiind foarte bun și aproape complet ), aș vrea să fac o precizare care îl va completa. Doresc să atrag atenția asupra confuziei create intenționat bănuiesc de cei ce ne manipulează limba strămoșească, dintre ” persoana fizică ” – cea creată prin lege în urma autorizării de către ministerul de finanțe a desfășurării unei activități comerciale oarecare, de mici proporții – și oamenii în carne și oase care sunt denumiți intenționat și fără nici o precizare specială , tot ” persoane fizice” . În acest fel, este foarte adevărat ce se spune în articol, se face limitarea de transfer monetar real, concret, nu doar între ” persoane legale ” de tipul PF, SRL sau S.A, ci și între noi, oamenii vii , și între noi și acestea.
  Nuanța este extrem de dificil de sesizat pentru cei ce nu au aprofundat subiectul Omului de Paie ( Strawman ).

 2. PREZENT!

 3. @ana – este FARAUDA DE LIMBAJ, asa functioneaza TOATE LEGILE! solutia e una singura: cat mai putzine legi!
  -scarbele mai baga si “in intelesul PREZENTEI legi avem urmatoarele definitii”, se dau definitziile CARE SE APLICA ORICAREI ALTE LEGI!!!!!!!! -cu 1 singura noua lege le modifica pe toate celelalte !!!!!!!!!!

 4. Ah, de ce n-am știut, aș fi venit și eu. N-am mai citt site-ul câteva zile.

  În altă ordine de idei, am căutat pe internet și am găsit textul Codului. “Prin contractul de cont curent, proprietatea remiterilor se transferă primitorului, prin înregistrarea acestora în cont. Obligaţiile născute din remiterile anterioare se novează şi creanţele reciproce se compensează până la concurenţa debitului şi creditului, sub rezerva plăţii soldului creditor. Dobânzile curg pentru fiecare sumă de la data înscrierii în cont până la încheierea contului şi se socotesc pe zile, dacă părţile nu convin altfel.

  Problema e că eu înțeleg mai degrabă că acolo e vorba de sumele plătite dntr-un cont într-altul devin proprietatea primitorului. Dar la cât de neclară e fraza, ar putea foarte bine interpretată în sensul în care banii depuși la bancă devin proprietatea băncii. E ceva foarte… jidănesc în ambiguitatea asta. Sau poate e doar incompetență (se știe ce iese din școli în ultimii ani).

  Jidanca Lagarde de la Banca Centrală Europeană anunță că Euro digital va avea “control” pentru orice sume mai mari de 3-400 (sute) de Euro.

  https://gab.com/TheOffcialTPTB/posts/111421148873016007
  Cred că e suficient de important ca să fie postat pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *