Home / Știrea zilei / Emisiune INCENDIARĂ: “Români, ne trezim și acționăm sau ne stingem în lanțuri?”

Emisiune INCENDIARĂ: “Români, ne trezim și acționăm sau ne stingem în lanțuri?”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic

Noiembrie 9, 2023

Emisiune INCENDIARĂ: “Români, ne trezim și acționăm sau ne stingem în lanțuri?”

Omul acesta, Marvin Atudorei, este un uragan neobosit care scoate pe bandă rulantă emisiuni de mare valoare. Putem spune că încalcă embargoul intelectual din jurul mai multor subiecte controversate, iar acest lucru aerisește spațiul public și ne permite să începem discuțiile care contează cu adevărat.

Via Odysee:

Emisiune INCENDIARĂ: “Români ne trezim și acționăm sau ne stingem în lanțuri?”

Colonizarea României a atins un nivel la care riscăm dispariția ca stat național al românilor. Cei care ne-au invadat ne exploatează de peste 200 de ani, dar măcar înainte rezistența intelectualilor, a clasei politice și a poporului era clar asumată, știam cu cine ne confruntam. Astăzi, în urma deteriorării grave a fibrei naționale, mulți români nici măcar nu mai sunt conștienți că țara ne este invadată, că valorile proprii de cultură, economie, resurse, diplomație, etc… ne-au fost și sunt în continuare furate.

Urmăriți o prezentare foarte tranșantă a unor adevăruri interzise care totuși străbat ca un fir roșu de sânge și suferință istoria noastră din ultimele două secole. Înțelegerea acestor date este mult facilitată de un instrument informatic numit FRESCA, ce se constituie deopotrivă ca o revelație, dar și ca o veritabilă „armă” în războiul cognitiv pe care suntem nevoiți să îl purtăm dacă vrem, ca neam, să mai avem o țară și să mai existăm.

Invitat special: Ioan Roșca, cercetător interdisciplinar, doctor în matematică.

Realizator: dr. Calistrat Atudorei.

Emisiunea a fost difuzată în direct de televiziunea DIS TV în data de 31 octombrie 2023.

6 comments

  1. Exceptionala emisiune, mai ales daca se urmareste cu atentie pana la capat! Felicitari si respect realizatorilor! De astfel de oameni avem nevoie, ca sa iesim din gaura in care ne aflam!

  2. Pentru o trezire a conștiinței naționale fereastra de timp nu e prea mare. Elitele noastre sunt oportuniste, își dau seama că nu dă bine să fii contra “LGBT”, a vaccinării obligatorii, în chestiunea cu evreii îi percep ca victime, dar în acest caz lucrurile nu sunt chiar evidente acum, după emigrarea lor. Pe când veaticii, chiar dacă în plan profesional sunt niște mașini perfect funcționale și chiar performante și manifestă creativitate, în plan intelectual sunt niște legume. Oameni care acceptă ca fiind firești toate bazaconiile, care nu sesizează niciun pericol în certificatul de vaccinare și chiar ar accepta să li se implanteze un microcip pe motiv că așa e mai comod să plătești la casă sau că se combate astfel evaziunea fiscală. Dacă li s-ar spune să poarte de mâine o zgardă cu lanț ar discuta sobru despre avantaje și dezavantaje, în mod civilizat, ca niște tâmpiți. Orice spontaneitate a dispărut, chiar și revolta este teatrală, e la modă să fii rebel în mod emfatic și pentru asta poți să-ți pui și un cercel într-o ureche. Ne despart de ei 45 de ani de democrație jidovnică, nu e mult, o generație și jumătate Ei au pornit de la un nivel ce ne era superior, în afară de târguri, unde mai trăiau nemți, ovrei, greci, noi am învățat să citim de la ei, care aveau o cultură superioară, noi eram cu oile.

  3. Vesticii, scuze

  4. Pentru salvarea vestului poate ar trebui dezvăluite crimele comunismului, ca să știe și ei ce urmează, dar într-un mod care să nu-i pericliteze pe evreii obișnuiți că le-ar sări lumea în cap odată ce aceste lucruri sensibile ar fi cunoscute. Ucrainienii de ce sunt antisemiți, “naziști”, cum le zic rușii? În loc de asta se încearcă, așa cum s-a spus aici, nu doar acoperirea subiectului ci și culpabilizarea victimelor .

  5. Un fisier PDF cu Fresca d-lui Ioan Rosca, ar fi f.util : Cuprinsul cu indicele de autori, in ordine alfabetica, iar citatele din matricea ( “fresca”) , la paginile specificate in Cuprins. Desigur, si link-urile spre Bibliografie

    • PS. (am omis) – Desigur, Cuprinsul ar trebui sa aiba si cu un Index Tematic ( de elaborat cum s-ar putea face -o metoda f.simpla si clara ar fi duplicarea textelor, la secțiunea Index Tematic , cu citatele din Autori, in prdinea alfabetica a autorilor, la fiecare Tema )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *