Home / Internațional / Partidul Democrat al lui Joe Biden se pregătește să-i ia pe copii de lângă părinții care resping ideologia LGBT!

Partidul Democrat al lui Joe Biden se pregătește să-i ia pe copii de lângă părinții care resping ideologia LGBT!

Incorect Politic
Octombrie 14, 2022

Partidul Democrat al lui Joe Biden se pregătește să-i ia pe copii de lângă părinții care resping ideologia LGBT!

Ultima găselniță în America: Partidul Democrat al lui Joe Biden se pregătește să-i ia pe copii de lângă părinții care resping ideologia LGBT!

 

Democrata Abigail Spanberger, din Camera Reprezentanților, vrea ca autoritățile să analizeze posibilitatea de a lua copiii de la părinții care nu afirmă identitatea de gen a minorilor, relatează Daily Caller, preluat de thepostmillennial.com.

Declarații în acest sens au fost făcute la o ședință a Consiliului Școlar din comitatul Prince William (PWC), statul Virginia, când o persoană l-a întrebat pe supervizorul democrat PWC Kenny Boddye despre un anunț recent al grupului Pride Liberation Project legat de dorința de a înființa „gospodării de afirmare”.

Ce și-a propus Pride Liberation Project
Mai exact, acesta a fost întrebat dacă e de părere că este justificată îndepărtarea unui copil dintr-o gospodărie dacă părinții nu afirmă identitatea de gen a copilului lor.

„Mi-ar plăcea dacă fiecare părinte și-ar afirma copilul (la nivel de identitate de gen -n.red), dar cred că există o diferență între a-și afirma copilul și neglijare și abuz. Dacă neglijarea și abuzul – și abuzul emoțional – au loc ca urmare a acestei lipse de afirmare, atunci există o situație care cred că trebuie să fie analizată cu adevărat”, a spus acesta.

Interlocutorul se referea la o inițiativă a Pride Liberation Project pentru a ajuta tinerii „confuzi de gen” să scape de familiile lor „neafirmatoare”, pentru a fi apoi adăpostiți cu noi tutori „queer-friendly”, potrivit The Daily Wire.

One comment

 1. Abigail Spanberger și Joe Biden să se ducă undeva și să-și bage ideologia undeva, pentru că America are niște probleme oribile cu abuzurile asupra copiilor, pe care nici măcar nu le-au scos în afara legii și despre asta nu zice nimeni nimic:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Corporal_punishment_of_minors_in_the_United_States

  “the infliction of physical pain or discomfort by PARENTS or other adult GUARDIANS
  […]
  exceptions usually establish that no crime has been committed when certain actions are applied to a minor by that child’s PARENT or legal CAREGIVER.”

  Respectiv încă o situație în care se potrivește ceea ce a zis Corneliu Zelea Codreanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.