Home / Actualitate / Partidul curiștilor (USR) susține pervertirea elevilor prin propagandă anală

Partidul curiștilor (USR) susține pervertirea elevilor prin propagandă anală

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iunie 12, 2021

Partidul curiștilor (USR) susține pervertirea elevilor prin propagandă analăDin vremea civilizată când sodomia era pedepsită cu arderea în piața publică pentru a menține igiena socială

Suntem în luna pe care sodomiții vor s-o confiște. Se vorbește despre “educație sexuală”, în realitate este vorba despre pervertirea minorilor.

Se vehiculează și teza conform căreia dacă nu facem “educație sexuală” în școli, “aruncăm 14.000 de fete la marginea societății”, cum spune sociologul țigan Gelu Duminică.

Realitatea este fix pe dos, cu cât pervertești mai mult copiii, cu atât mai devreme vei vedea acte sexuale, comportamente sexuale deviante și chiar sarcini nedorite.

Educația sexuală se face acasă, de către părinți, la vârsta potrivită. Nu de către stat în școli, nu de către medici sau profesori.

Via R3Media:

În iunie 2020, Parlamentul a adoptat o lege prin care se prevedea educația sanitară a elevilor, doar cu acordul părinților.

Proiectul inițial prevedea educația sexuală explicită, fără acord parental. Klaus Iohannis a atacat actul normativ la CCR, spunând că, prin modul în care a fost adoptat, precum și prin conținutul normativ, încalcă Constituția.

CCR a decis că legea este constituțională, însă în 4 noiembrie 2020 președintele a trimis-o în parlament pentru reexaminare.

Legea s-a întors în Parlament în noua legislatură și a fost dezbătută în Comisii. Mai precis, senatorii au discutat modificările cerute de președintele Iohannis, pe care le-au respins.

Cei de la USR PLUS au venit și ei cu amendamente:

– eliminarea articolului de lege care schimbă sintagma „educație sexuală” în „educație sanitară” și care condiționează participarea la aceste ore de acordul părinților

introducerea orelor de educație sexuală din clasa a V-a

– predarea orelor de către cadre medicale

– posibilitatea ca părinții să-și retragă copiii de la aceste ore, la clasele V-VIII.

Reamintim că pentru menținerea acordului parental pentru educația sexuală din școli există o petiție publică, la care au semnat până acum aproape 30.000 de oameni.

De asemenea, cunoscuta organizație Alianța Părinților din România a trimis spre Parlament o cerere asemănătoare.

Părintele Dan Damaschin, unul dintre cei mai buni cunoscători ai mediilor defavorizate din România, ajutând zeci de mii de familii sărace, a spus că educația sexuală sau lipsa ei, n-are nicio legătură cu numărul mamelor minore. El afirmă că acest fenomen este încurajat de autorități și de traficanții de carne vie.

Pr. Damaschin susține că programele de educație sexuală au legătură doar cu promovarea agendei LGBT.

Senatorul PSD de Alba, Călin Gheorghe Matieș, a scris că pericolul propunerilor președintelui Iohannis era acela ca tinerii să fie ghidați spre homosexualitate.

„Din fericire, în comisia de muncă am reușit să respingem cererea lui Iohannis. Omul ăsta chiar vrea ca în școli copiilor să se predea de fragezi practica masturbării (după cum o cere OMS), dar pericolul din spate este altul, mult mai grav. Se vede deja în țări ca și Canada sau SUA: COPIII SĂ FIE GHIDAȚI SPRE HOMOSEXUALITATE! USR lasă impresia uneori că este plătit de ONG-urile LGBT. Altfel nu îmi explic…

USR-ul a sărit de fund în sus (nicio trimitere la sodomia clamată la rang de doctrină de piticii lui Barna) că asta ne cere Europa!

ATENȚIE: accept pe oricine în jurul meu și nu voi discrimina pe nimeni după niciun criteriu, fie el și sexual. DAR SĂ ÎI SPUI COPILULUI de 6-7 ani al acestei țări cum să se masturbeze și să îi insufli în mod voit și conștient să își schimbe traiectoria sexuală…NICIODATĂ USR-IȘTILOR!!!

Nu mă credeți, uitați-vă la Canada!!! Asta vrem?? EU NU!!

USR-ul a vrut ca orele de sexualitate să fie ținute de ONG-uri și să nu facă parte din curricula Ministerului Educației!! Adică să vină oricine și să predea ce o vrea… Iar Ministerul Educației să nu aibă nimic de spus…

USR-ul și Iohannis au vrut astăzi ca elevii să fie obligați să participe la orele de educație sexuală. Adică să elimine acordul părinților!!! INACCEPTABIL!”, a scris el.

„NU voi accepta ca poveștile copiilor de 5-6 ani să li se citească povești cu un rege și un rege care alcătuiesc o familie și au și un copil și au trăit fericiți pentru că asta este NOUA NORMALITATE!

Cu orice risc, politic, electoral, uman: nu am nimic cu absolut nimeni și îi accept și chiar am apropiați cu orientări sexuale diferite de a mea! Sub plapuma voastră, faceți ce vreți! Dar nu încercați să mă obligați să transformăm toți copiii acestei țări în ceea ce nu sunt!!

Totul sub paravanul orei de educație sexuală”, a mai scris senatorul.

6 comments

 1. Initiativa cetateneasca de anulare a legii care ratifica mizeria – Conventia de la Istanbul.
  Semnata de khazara/jidoafca Rovana Plumb, “insarcinata” de franc-masonul/satabistul Teodor Melescanu.
  ….
  Pana nu e scoasa din legislatie, fecalistii, muistii, poponarii si alti degenerati conduc Romania.
  Nu va faceti iluzii – asta este masura satanista cea mai importanta, obligatie facuta lege pentru a distruge (in serie, ca la domino) – individul, familia, grupul, societatea/neamul!
  Lectie talmudica pentru goym.

 2. Mineriada, vaccinarea
  Sa stinga toata suflarea
  Românului obidit
  Umilit, zdrobit, strivit

  Pai suntem civilizati
  Si ne lasam vaccinati
  Fost’am ieri crunt mineriti
  Astazi suntem sfredeliti

  PCR ul monolit
  A creat un nou partid
  Mai criminal, mai bandit
  Plin de asasini ce vor
  Sa’ntepe bravul popor
  Cu al lor vaccin-topor
  Prin izolete, alerte
  Prin urgente si demente
  Legi ce ne intemniteaza
  De nu mai iesim din casa
  Au inchis Biserica
  S’amuteasca predica
  Sa’L mascheze pe Iisus
  Care vede tot de sus
  Si rasplata fiecare
  Va primi, de’i mic sau mare
  Un presedinte plavan
  Sau un jandarm grosolan
  Un premier aiurit
  De Big Farma aurit
  Cu guwernu’i de netoti
  Sa ne rada cam pe toti
  Ne vad ca viermi si nerozi
  C’am ales niste irozi
  Satanizati si despoti

 3. Este inadmisibila o astfel de educație pr copii. Se stie ca prin educație se pot insufla tot felul de comportamente atât bune cât și rele. Apropo am postat acest articol pe Facebook si contul meu a fost restricționat pt 24 de ore pe motiv că postarea nu respectă politică facebook si incita la discriminare si ura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.