Home / Știrea zilei / Parodie Downfall despre Flavia Groșan

Parodie Downfall despre Flavia Groșan

Incorect Politic
Martie 25, 2021

6 comments

 1. Aaaabsolut genial !
  Felicitari!
  Ati troznit reptilienii in moalele capului!
  Am ras de era sa cad sub scaun!

 2. O imbecilitate mai mare decât acest video ce se vrea(culmea) umoristic, rar am văzut.

 3. Excelenta parodie! De mult n-am mai ras atat! Felicitari! Staline, pe ce lume traiesti?

 4. Ce anume este atât de genial aici, madam Gunderode?În primul rând restricțiile și interdicțiile generate de așa zisa pandemie împreună cu legile de îngrădire a libertății de exprimare și protecție a minorităților în detrimentul majorității populației, toate acestea, nu au legătură cu nazismul ci sunt de inspirație ideologică bolsevică.
  Să afirmi contrariu înseamnă să dai dovadă de ignoranță în materie de cunoștințe istorice.
  În Germania lui Hitler medicina alternativă, naturistă, era încurajată.Asistența medicală pentru cetățenii germani era deasemenea ireproșabilă. În ceea ce privește vaccinarea obligatorie, în perioada 1933-1945 în Germania NU AU FOST VACCINĂRI OBLIGATORII.
  Dacă e să ne referim la libertatea de exprimare, în Germania acelor ani existau mai puține subiecte tabu decât în Germania de azi.Da,parodia asta este o imbecilitate și se adresează minților înguste, neinformat, fără cunoștințe istorice. Credeți voi naționaliștii obtuzi că într-o Europă supusă asimilării elementului de rasă albă, noi vom reuși să rămânem un spațiu neatins de metisare? de dispariție, în fond. Dacă Europa va fi dizolvată dpvd etnic, și noi vom pieri împreună cu ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *