Home / Actualitate / Parada sodomiților în București pe 9-14 august 2021

Parada sodomiților în București pe 9-14 august 2021

Incorect Politic
Iunie 10, 2021

Parada sodomiților în București pe 9-14 august 2021

Via R3Media:

Asociația Accept, ONG care promovează sodomia, a anunțat că festivalul „Pride” (Mândriei) dedicat acestor persoane (sodomite), va avea loc în acest în intervalul 9-14 august.

După cum se știe, acea perioadă coincide cu postul Adormirii Maicii Domnului sau al Sfintei Marii, pe 15 august fiind marea sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului.

Decizia activiștilor LGBT vine în contextul în care, în 2019, același festival a avut loc între 14-24 iunie, iar cu un an înainte între 2 și 8 iunie.

Teologul Valentin Guia consideră că mutarea acestei manifestări în plin post și cu o zi înainte de marea sărbătoare este o provocare.

„După părerea mea, clar că este o provocare. Haideți să fim onești, scopul lor acesta este, să-i întărâte pe creștini, să provoace tot felul de reacții virulente, astfel încât ei să se victimizeze și în cele din urmă, să câștige ‘electorat’.

Poporul acesta, din data de 1 august până pe 15 august și mai ales pentru că suntem acum într-o perioadă critică, vreau să vă spun că am ‘pulsul’ și știu câți oameni merg în perioada aceasta la biserică. Oamenii au nevoie de credință, pentru că guvernanții și toată lumea ne avertizează că va veni un val 4 și cu siguranță. La fel ca la Paști, a fost o afluență de creștini, pentru că acesta este adevărul. În momentul în care creștinul dă de greutate, se întoarce la biserică”, a declarat teologul pentru B1.ro.

De aceeași părere s-a situat, oarecum surprinzător, și sociologul Alfred Bulai, care nu este cunoscut drept un prieten al Bisericii.

„În general, grupurile active civic pentru anumite tipuri de drepturi, ca să atragă atenția, fac tot posibilul să se creeze scandal. Oamenii au învățat un lucru: nu exiști în media, dacă nu există scandal. Cele două grupuri, credincioșii, respectiv LGBT, se ‘ajută’ reciproc. Se dorește conflictul”, a declarat Bulai pentru B1.ro.

*

Surse apropiate redacției Incorect Politic anunță organizarea unui Miting pentru Familie ca răspuns la provocarea sodomită.

6 comments

 1. In Belgia demonstreaza astia stil carnavalesc, de foarte multi ani .
  Odata, cand traversam strada in Bruxelles , m-am trezit intre ei,
  Era o animatie total scrantita , la care mi-a venit inspiratia si le-am aratat degetul mijlociu ( adica up your ass!), pe care il invatasem de la barbata-miu, cand era la volan si-l deranjea vreun sofer nedisciplinat .
  Ce credeti ?
  Toata halimaua era de fapt inconjurata de batausi de-ai lor, in civil, CARE MI-AU “DAT LA GIOALE”!
  Bineinteles ca atacatorul a primit de la mine o injuratura universala, foarte suculenta, in lingua franca .
  Nu se astepta, asa se simt ei de puternici si de siguri de ei !

 2. Tocmai pentru ca noi, crestinii, intelegem ca este o provocare, cred ca trebuie sa ne vedem de viata noastra intru Hristos, asa cum ne-a fost noua predata de Parintii Bisericii, si SA O RUGAM FIERBINTE PE MAICA DOMNULUI sa se lupte Ea cu ei spre Biruinta Adevarului. Maica Domnului ii va invinge negresit. Al nostru este doar a ne ruga si a starui in Invatatura CEA BUNA. MAICA DOMNULUI, NU NE LASA!

 3. Nu e prea inspirata denumirea de “miting” (avem cuvantul nostru romanesc , nu ne trebuie neologismul asta) pentru familie. Cred ca e bine sa facem PROCESIUNI PENTRU FAMILIE, CU MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL in fruntea procesiunilor. Domnul cu noi si noi cu El. Iertati!

 4. „Iata care a fost nelegiuirea surorii tale Sodoma: era ingamfata, traia in belsug si intr-o liniste nepasatoare, ea si fiicele ei, si nu sprijinea mana celui nenorocit si celui lipsit.” (Ezechiel 16:49). Deci atunci când apostolul Pavel se referă la “sodomiți” (1 Corinteni 6:9), cel mai probabil e vorba despre oameni îngâmfați, îmbelșugați, nepăsători, care nu-i sprijină pe cei nenorociți și lipsiți.

  Detalii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *