Home / Educativ / Pandemia Planificată: Controlul prin Mass-media

Pandemia Planificată: Controlul prin Mass-media

Mihai T.
Incorect Politic
Noiembrie 21, 2020

https://brighteon.com/35ea5be8-94da-4388-9508-565fa39beaa4

Pandemia planificată: controlul prin mass-media

03:30-08:45

Ritmul vieții moderne face aproape imposibil pentru omul cu servici să investigheze evenimentele și politicile care se desfășoară pe glob. Când caută răspuns la probleme arzătoare, unde merg unii dintre ei ? Pe Google. Scrieți termenul, dați ”căutare”, și vedeți cu ochii voștri. Vedeți numai ceea ce vor ei să vedeți.

În cultura modernă – a jurnalismului copy-paste – este un lucru obișnuit ca sute de site-uri să promoveze exact aceeași știre. Asta nu e din cauza lenei. Acest lucru este intenționat.

Când vedem titluri identice pe site-uri care, aparent, n-au legătură între ele … mintea logică trage concluzia: ”Tre să fie adevărat !”. Avem iluzia că multe surse au ajuns la aceeași concluzie, iar asta ne dă încrederea de a răspândi varianta oficială. În acest fel, fără să conștientizăm, răspândim propaganda sistemului.

Motoarele de căutare sunt foarte prețioase pentru cei care vor să stabilească varianta oficială.

”În ce privește controlul asupra vieții oamenilor, Google deja este mai puternic decât majoritatea guvernelor de pe glob”.

Ca cel mai influent motor de căutare din lume, Google are mai multă putere să influențeze alegerile din SUA decât oricare altă națiune străină.

(Înregistrare de la investigația privind Google)
” – Ați depus mărturie în fața acestei comisii. Ați spus: în viitoarele alegeri, Google, Facebook, Twitter – și alte mari companii IT – pot să manipuleze alegerile cu aproape 15 milioane de voturi”.
Dr. Robert Epstein:

”Metodele folosite de ei sunt invizibile, sunt subliminale. Sunt mai puternice decât aproape orice efect pe care l-am văzut în științele comportamentale – și am 40 de ani de când activez în acest domeniu”.

(Zach Vorhies – inginer, fost angajat Google în poziție de top)
”Cei de la Google au zis că nu există liste negre privind căutările. Și au spus acest lucru sub jurământ.

Fiind inginer IT, am făcut o căutare – folosind motorul intern de căutare al Google – și ce credeți că am văzut ? Existau căutări aflate pe lista neagră, de exemplu ”leacuri pentru cancer”. De ce decide Google ce pot și ce nu pot oamenii să caute ?”

Ceea ce era odată o unealtă de navigare prin universul informațiilor, acum este o rețea de supraveghere globală, de colectare date, și inginerie socială.

Acum să ne uităm un pic la câteva site-uri de verificare a informațiilor. Începem cu snopes.com.

Snopes pretinde că e ”locul de pe internet unde trebuie mers pentru a discerne ce e adevărat și ce e fals”. Dar dacă privim la istoricul lor de verificare a informațiilor, vedem altceva.

Când dr. Mikovits a afirmat că au arestat-o fără mandat, și fără să o acuze în mod oficial de ceva, snopes au zis că afirmația este ”falsă”. Dacă s-ar fi uitat la documentele de arestare, ar fi văzut că nu aveau nici mandat, și nici nu au acuzat-o de ceva. Acest lucru este confirmat de oamenii din echipa de avocați ai dr. Mikovits:

” – A existat un mandat de arestare ?
– Nu !
– A fost vreodată acuzată de ceva ?
– Nu. Nu a fost acuzată de comiterea vreunei infracțiuni.”

” – 100 % corect. Judy nu a fost niciodată pusă sub acuzare pentru ceva”.

Divizia Facebook de verificare a informațiilor, Politifact, este deținută de Institutul Poynter, care a primit finanțări substanțiale de la aliați Big-Pharma precum Google și Fundația lui Bill Gates. La fel ca snopes, și Politifact are un istoric de înșelare a populației.

La sfârșitul lui ianuarie 2018, Politifact, snopes, și fact-check.org s-au întrecut să discrediteze ideea că erau patente pe coronavirus și pe tratamentele acestuia. Ei au examinat numai 3 din cele 4452 de patente oficiale, care arată fără îndoială că au fost înregistrate patente pe detectarea și tratamentul coronavirusului – atât de firme, cât și de organisme guvernamentale.

(Știre)
”Fondatorul Facebook a promis Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) că vor scoate știrile false și vor bloca publicitatea manipulatoare. Facebook colaborează cu OMS și cu NCS (NIH ?) pentru a menține contactul cu aceste surse oficiale”.

Wikipedia este folosită pentru a afla informații despre oameni, locuri, și lucruri. Chiar și robotul Alexa (de la Amazon) folosește această enciclopedie digitală.

” – Alexa: Cine e dr. Judy Mikovits ?

Alexa: Conform site-ului wikipedia, Judy Ann Mikovits este un fost cercetător, cunoscută pentru afirmațiile ei medicale care au fost discreditate. Ea a fost descrisă ca activist anti-vaccin și promotor al teoriei conspirației, și a fost acuzată de practici științifice incorecte.”

Wikipedia face parte din Fundația Wikimedia, o organizație non-profit cu un lung istoric în ce privește afilierea politică. Mulți finanțatori sunt publici, mulți anonimi. Ce anume primește un donator wikipedia în schimbul generozității lui ?

Ce a început ca o platformă liberă și obiectivă, a devenit o armă folosită pentru a discredita orice om care e periculos pentru proprietarii platformei. Iar după ce te calomniază, blochează articolul despre tine, astfel încât nu mai poți corecta propria biografie.

Pe scurt: cele mai multe site-uri de verificare a informațiilor, care pretind că sunt independente … nu sunt nici independente, nici nu prezintă datele reale. Și mai pe scurt: sunt instrumente de manipulare.

”Cei care spun poveștile, controlează societatea” (Platon)

11:05-12:32

Când pornim de la premiza că versiunea medicală oficială este standard obiectiv, site-urile de verificare a informațiilor caută un articol care să confirme ce spune respectiva agenție. Apoi, cei care combat teoriile conspirației vin și spun: vom demonstra că aceste teorii sunt înșelăciuni.
Fiecare produs media din acest moment a introdus ”dovezi”, iar sistemul a reordonat paginile. Dacă veți căuta astăzi ceva despre purtatul măștilor, sau studii privind distanțarea socială, veți vedea că studiile care erau pe primele locuri la căutare … nu mai există. Iar în locul lor găsiți studii cu titluri ce susțin varianta oficială.

(Anthony Fauci, directorul Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase – NIAID)
”Veți auzi mai multe despre protocoale avansate …”

Dacă le interzici oamenilor să se adune, îi vei împiedica să discute … despre ce credeți ? Despre problemele actuale. Dacă-i ții pe oameni în casă, îi ghidezi să se informeze din sursele pe care le-ai pregătit tu. ”Acum știu cum să câștig electoratul. Stă acolo unde îi dau eu voie, ascultă mesajul pe care-l permit eu, prin entitățile mass-media pe care le controlez”.

One comment

 1. Premierul Britanic avertizează cu privire la pericolele tehnologiei

  La reuniunea anuală a ONU din 2019, Președintele American Donald Trump a mărturisit pe Dumnezeu, a înfierat avorturile, a promovat naționalismul și conducerea responsabilă a țărilor. La aceeași reuniune, Premierul Britanic Boris Johnson a lansat un avertisment privind pericolele noilor tehnologii. Spre sfârșitul alocuțiunii (nu este în acest clip), a invitat toate țările membre ONU să trimită reprezentanți în Londra pentru iulie 2020, când ar fi urmat să se țină un Summit cu privire la reglementarea responsabilă a noilor tehnologii. Dar nu a mai apucat, pentru a a venit criza covid și summit-ul nu s-a mai ținut

  https://brighteon.com/e9340c4d-ee7d-4ef0-af80-928b27556e59

  (transcript)

  Domnule președinte … excelențele voastre … doamnelor și domnilor … dragi telespectatori care ne urmăriți târziu în noapte … Este o tradiție pentru premierul Marii Britanii să vină la Națiunile Unite și să promită că va lupta pentru valorile și regulile noastre – regulile unei lumi pașnice. Că vom proteja libertatea navigației în Golful Persic, că vom persevera pentru a fi pace în Orientul Mijlociu. Desigur, este o onoare să fac toate aceste lucruri. Dar nimeni nu poate ignora o forță din ce în ce mai mare, care schimbă viitorul fiecărui membru din această reuniune. Nu a mai fost nimic asemănător în istorie.
  Când mă gândesc la marile revoluții științifice din trecut (tiparul, motorul cu aburi, aviația, energia atomică) mă gândesc la ele ca la instrumente noi, dar instrumente pe care le controlam. Acest lucru nu prea se mai aplică în era digitală. Poți să păstrezi secretul față de prietenii tăi, față de părinți, de copii, față de doctorul personal, chiar față de antrenor. Dar trebuie să faci eforturi mari ca să-ți ascunzi gândurile față de Google … Iar dacă așa stau lucrurile acum, în viitor s-ar putea să nu mai avem unde ne ascunde … Orașe inteligente vor deversa senzori, toți conectați între ei prin Internetul Obiectelor. Semnele de circulație vor comunica invizibil cu stâlpii de iluminat, pentru ca întotdeauna să găsești un loc de parcare pentru mașina electrică. Astfel încât orice coș de gunoi să fie colectat, orice stradă să fie curățată, iar mediul urban să fie la fel de curat precum o farmacie.
  Dar această tehnologie poate și să-i supravegheze non-stop pe oameni. O ”Alexă” din viitor … numai se va preface că primește ordine de la tine. Dar această ”alexa” te va supraveghea. În viitor, conectivitatea vocală va fi în fiecare cameră, și în aproape fiecare obiect. Salteaua îți va supraveghea coșmarurile; frigiderul va da semnale că trebuie să mai pui niște mâncare; ușa de la intrare se va deschide larg când te apropii, ca un servitor tăcut. Contoarele digitale vor căuta singure cel mai ieftin furnizor de electricitate. Și fiecare din acestea va înregistra în amănunțime tot ce faci, folosind un limbaj electronic codificat. Iar aceste informații vor fi stocate nu pe un cip din interiorul lor, ci într-o mare rețea de computere, care se extinde din ce în ce mai puternic înspre rasa umană. O rețea gigantică, întunecată, un nor încărcat care e pe punctul de a deveni furtună. Iar noi nu avem nici un control asupra felului cum va ploua din nor, sau asupra momentului când va începe.
  La fel cum s-au adunat hidrocarburile în pământ, cu fiecare frunză care a putrezit, așa și informația este acum țițeiul economiei moderne. Iar noi nu știm cine ar trebui să dețină aceste noi ”câmpuri petroliere”. Nu știm cine ar trebui să aibe drept de proprietate asupra acestor munți de bani. Și nu știm cine decide cum sunt folosite acele informații.
  Putem avea încredere în acești algoritmi informatici ? Oare ar trebui ca programele informatice – și numai ele – să decidă dacă putem lua un împrumut ? Dacă putem să ne facem o asigurare, sau dacă ne putem opera, sau ce medicamente putem să luăm ? Oare suntem condamnați la un viitor rece și lipsit de inimă, în care computerul zice ”Da ! sau computerul zice ”Nu !”, ca un împărat într-o arenă ? (notă: se referă la obiceiul din antichitate, unde împăratul Romei putea decide dacă un gladiator trăiește sau moare) Cum ai putea să convingi un algoritm ? Cum îl convingi să-ți dea circumstanțe atenuante ? De unde știm că roboții nu au fost programați în mod viclean pentru a ne păcăli ?
  Deja folosim servicii de mesagerie, care oferă comunicare instant la costuri minime. Dar aceleași programe pot fi proiectate să cenzureze în timp real orice conversație, unde cuvintele interzise să fie șterse automat. Într-adevăr, în anumite țări asta deja se întâmplă. Vai ! Autoritarismul digital nu mai este doar apanajul cărților sf, ci este o realitate care se înfiripă acum. Iar motivul pentru care vă spun aceste lucruri este că Anglia e unul din liderii mondiali în tehnologie. Și cred că guvernele au fost prinse pe nepregătite de implicațiile internetului … un mare salt științific, cu un impact psihologic mult mai mare decât orice invenție de la Gutenberg încoace. Sosirea internetului este un eveniment mult mai mare decât apariția tiparului, mai mare decât era energiei atomice, dar e pe același nivel cu puterea nucleară, în sensul că este capabilă atât de bine cât și de rău.
  Noile tehnologii par a veni în goana mare spre noi, și ne concentrăm privirea, pentru că nu știm dacă sunt spre bine sau spre rău. Dacă sunt prieteni sau dușmani. Inteligența artificială … care sunt implicațiile ? Roboți care spală pentru bătrâni și au grijă de ei ? Sau roboți cu ochii roșii, trimiși din viitor ca să extermine rasa umană. Care sunt implicațiile biologiei sintetice ? Ne vom putea înlocui ficatul și ochii, cu o regenerare miraculoasă a celulelor ? Sau va aduce pe mesele noastre găini fără picioare … Oare nanotehnologia ne va ajuta să învingem bolile ? Sau va lăsa roboți mici să se înmulțească în crăpăturile din sufletul nostru …
  Dar cum proiectăm tehnologiile emergente, și ce fel de valori vor modela viitorul umanității ? Acesta este mesajul meu pentru voi, în această seară. În joc este dacă vom avea o lume orwelliană proiectată să cenzureze, să oprime, și să controleze; sau o lume a emancipării, a dialogului, și a cunoașterii, unde tehnologia amenință foametea și bolile, dar nu și libertățile noastre.
  Cu 7 decenii în urmă, ONU a adoptat declarația universală a drepturilor omului, fără să voteze nimeni împotrivă. Pentru prima, și poate pentru ultima dată, conducătorii națiunilor au fost de acord cu un set de principii. Iar declarația noastră afirmă libertatea opiniei, inviolabilitatea locuinței și a corespondenței, dreptul de a căuta și distribui idei. Dacă nu ne asigurăm că noua tehnologia reflectă acest spirit, mă tem că declarația noastră nu mai stă în picioare.
  Prin urmare: misiunea Marii Britanii, și a tuturor țărilor care împărtășesc valorile noastre, trebuie să fie de a ne asigura ca tehnologiile emergente sunt proiectate pentru libertate, deschidere, și pluralitatea opiniilor, având mecanismele corecte de protecție pentru a apăra popoarele noastre.
  De la lună la lună, decizii cruciale sunt luate în comitete academice, consilii de conducere a companiilor, și în grupuri care concept standarde. Aceștia scriu regulile viitorului, făcând judecăți etice, alegând ce va apare și ce nu. Împreună, trebuie să ne asigurăm că noile progrese tehnologice reflectă valorile noastre, începând de la proiectare.
  Dar trebuie să fim mai ambițioși de atât. Trebuie să găsim echilibrul potrivit între libertate și control, între inovare și reglementare, între activitățile private și supravegherea guvernului.
  Trebuie să ne asigurăm că judecățile etice (de la proiectarea noilor tehnologii) sunt transparente pentru toți. Trebuie să ne facem vocile auzite mai tare în organismele de reglementare. Trebuie să cădem de acord asupra unui set comun de principii globale, pentru a modela standardele care vor ghida dezvoltarea tehnologiilor emergente.
  Excelențe, doamnelor și domnilor … vă mulțumesc foarte mult că m-ați ascultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *