Home / Actualitate / OMS recunoaște : Vaccinul împotriva poliomielitei provoacă focare de poliomielită în Africa

OMS recunoaște : Vaccinul împotriva poliomielitei provoacă focare de poliomielită în Africa

Manuela Alexandrescu
Incorect Politic
Noiembrie 9, 2020

Poliomielita derivată din vaccin se răspândește în Africa după înfrângerea virusului sălbatic. Mai multe cazuri de poliomelită sunt cauzate de vaccin acum , decât de virusul salbatic.

Noi cazuri de boli extrem de infecțioase care ar trebui să fie „consemnate în cărțile de istorie” raportate în Nigeria, RDC, CAR și Angola

Mai multi copii africani sunt acum paralizați de tulpinile de virus provenite din vaccinul impotriva poliomelitei. 

În urmă cu un an, știrile au scos pe scurt o lumină asupra faptului (fapt care îi face pe oficialii din sănătatea publică să se zvârcolească) că vaccinurile orale împotriva poliomielitei provoacă focare de poliomielită . Cu rapoarte transmise pe tot parcursul anului 2019 referitoare la circulația poliovirusurilor derivate din vaccinuri în numeroase țări africane și asiatice, un virolog CDC SUA a mărturisit: „Am creat acum mai multe noi apariții ale virusului decât ne-am oprit”.

… Au fost înregistrate 400 de cazuri de poliomielită derivată din vaccin în peste 20 de țări din întreaga lume.

Săptămâna aceasta, aceeași poveste face aceleași titluri , cu anunțul rușinos al OMS că vaccinul oral împotriva poliomielitei este responsabil pentru un focar alarmant de poliomielită în Sudan – „legat de o epidemie în curs de desfășurare a vaccinului în Ciad” – cu focare paralele alte zeci de țări africane. De fapt, între august 2019 și august 2020, au fost înregistrate 400 de cazuri de poliomielită derivată din vaccin în peste 20 de țări din întreaga lume. În mod ironic, OMS a dezvăluit acest „ retrograd ” abia la o săptămână după ce a declarat continentul african liber de poliovirus sălbatic – care nu a mai fost văzut în Africa din 2016. În timp ce epidemiologii africani susțin cu bucuriecă aceste focare pot fi „controlate cu o imunizare suplimentară”, iar Sudanul se pregătește să lanseze o campanie de vaccinare în masă împotriva poliomielitei , OMS avertizează că „riscul răspândirii în continuare a poliomielitei derivate din vaccin în Africa centrală și Cornul Africii” este inalt.

Fundația Gates este un fondator principal al vaccinării orale împotriva poliomielitei în Africa și în întreaga lume, după ce a dedicat aproape 4 miliarde de dolari unor astfel de eforturi până la sfârșitul anului 2018. După cum sa discutat în Forbes în mai 2019 , Gates a „personalizat [dezvoltarea]” a noilor vaccinuri orale împotriva poliomielitei și joacă un „rol strategic dincolo de finanțare”. Forbes autor (care a partenerilor cu Gates la inițiativele poliomielita) prevede:

Munca asupra vaccinului [poliomielitei] schimbă direcția luminii de pe Bill Gates și a Fundației sale, mutând viziunea de la filantrop la antreprenorul social. Fundatia . . . nu este doar o organizație care acordă subvenții, ci și un motor de inovare.

În mod clar, rezultatul acestor „inovații” – sute de cazuri noi de poliomielită pe an – justifică o privire mai atentă.

 

Articole similare de stiri:

Vaccinarea împotriva poliomielitei – încă provoacă poliomielită după toți acești ani (24 septembrie 2019)

Cum arată leziunile vaccinului poliomielitic, decenii mai târziu (5 septembrie 2019)

Boala non-poliomielită care „arată la fel ca poliomielita” (16 octombrie 2018)

Citiți amprenta mică, partea a doua – aproape 400 de reacții adverse enumerate în inserțiile din pachetul de vaccinuri (14 august 2020)

OMS experimentează copii africani fără consimțământul informat (3 martie 2020)

Majoritatea dintre voi credeți că știm ce fac vaccinurile noastre – nu știm (7 mai 2019)

 

Articole de știri despre focare actuale:

ONU declară un nou focar de poliomielită în Sudan cauzat de vaccinul oral (2 septembrie 2020)

BREAKING! ONU ȘI OMS recunoaște în cele din urmă că noul focar de poliomielită din Sudan și din alte părți din Africa este cauzat de un vaccin oral împotriva poliomielitei greșit (2 septembrie 2020)

Poliomielita derivată din vaccin se răspândește în Africa după înfrângerea virusului sălbatic (2 septembrie 2020)

Poliomielita se răspândește în Sudan (26 august 2020)

Poliomielita raportată în Port Sudan (20 august 2020)

 

Sursa: The DEFENDER – CHILDREN’S HEALTH DEFENSE

PharMafia – Fantoma poliomielitei si miturile vaccinarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *