Home / Educativ / Oana Popescu către Ion Cristoiu: “Sunteți niște bieți handicapați din punct de vedere intelectual”

Oana Popescu către Ion Cristoiu: “Sunteți niște bieți handicapați din punct de vedere intelectual”

Redacția Internațională
Incorect Politic
Mai 27, 2023

Oana Popescu către Ion Cristoiu: "Sunteți niște bieți handicapați din punct de vedere intelectual"

Oana Popescu către Ion Cristoiu: “Sunteți niște bieți handicapați din punct de vedere intelectual”

Fostul șef (adică Iliescu) nu trăiește nu știu cum… Cristoiu mă miră, el care, deși Ion, de regulă nu vorbește ca orice NEA ION. Cristoiu e tobă de Dostoievski și Tolstoi, de Balzac, Hugo, Turgheniev, Gogol, Soljenitsîn dar habar nare de Pierre-Antoine Cousteau, de Lucien Rebatet, Louis Ferdinand Céline (Destouche), de Mitul secolului XX, al lui Rosenberg.

Amândoi sunteți niște bieți handicapați, din punct de vedere intelectual, nu vedeți decât o față a realității, care nu-i o simplă monedă. Voi sunteți ”oameni de stânga”, adică dintre cei care cred că tot ce zboară se mănâncă. Nu-i chiar așa. Tot ce zboară nu se mănâncă! Lumea, realitatea nu-i monedă, cu două fețe. Savanții au clasificat elementele lumii materiale în faimosul Tablou al lui Mendeleev. Despre clasificarea oamenilor, mai exact a culturilor și civilizațiilor au vorbit, nu foarte convingător, așa numiții teoreticieni ai rasismului (Gobineau, Lapouge, Chamberlain și alții) dar și filosofi precum Oswald Spengler, Alfred Rosenber și, mai ales, Lucian Blaga, pe care mulți îl citează dar aproape nimeni nu-l citește.

De unde ura lui Voican Voiculescu și a celorlalți contra Românului Ceaușescu? O fi fost Ceaușescu prost și incult, dar se deșteptase binișor. Cei cinci președinți-trădători, de după el, nu ajung la glezna lui de om, a cărui înțelegere a crescut, apropiindu-se uneori dacă nu de înțelepciune în orice caz de puterea sacrificiului pentru ai săi. De unde ura lui Voican Voiculescu, Brukner-Brukan, Ilici Iliescu, Petru Roman-Neulander? Ca mai toți neterminații, adică intelectualii de trei parale, voi doi credeți că oamenii sunt ca cifrele, ca pătrățelele pagini unui caiet de aritmetică, pentru clasa a III-a.

Oamenii nu sunt cifre, nici pătrățele… În plus, când sunt deviați în sensul roboticii sau al mașinismului, nu-i de mirare că judecă precum toporul din mâna călăului, ghilotina din arsenalul bezmeticilor revoluționari sans culots français ori scaunul electric al iudeocrației americane. Cei patru Voiculescu, Brukner-Brucan, Iliescu, Roman-Neulander sunt tăiați împrejur la penis, adică jidani. Jidani de origine khazară, în niciun caz urmași ai vechilor IUDEI din IUDEIA…

Tăierea prepuțului, pe durata primei pubertăți (între a opta și a 30-a zi de viață a noului născut) conduce la fabricarea unui robot biologic, a unei ”mașini”, dacă vreți, cum ziceam, a unui topor, sau ghilotină, a unei ființe incapabilă de orice empatie. Nu întâmplător Biblia, Talmudul, alte surse și figuri iudeo-jidovești spun ceea ce spun despre tăiații împrejur de ziua a opta, care nu mai pot fi ceea ce ar fi trebuit să fie.

Tăierea împrejur nu este o simplă și banală mutilare, lipsită de orice importanță. Dimpotrivă, tăierea împrejur se soldează cu împiedicarea dezvoltării glandei genitale interne sau intersițiale (ai cărei hormoni se varsă în sânge), care este glanda împlinirii omenești. Fără un picior, o mână, un plămân sau un rinichi suntem slăbiți, ologiți, mutilați din punct de vedere fizic, totuși întregi din punct de vedere ”omenesc”, adică spiritual. Întrucât suntem SPIRITE, FIINȚE SPIRITUALE, kilogramele de materie nu contează decât ca suport spiritual. Acest suport spiritual trebuie studiat cu lupa, scanat, altfel nu înțelegem de ce tăierea împrejur a penisului înseamnă deturnarea omului de la destinul său, fabricarea unei ființe artificiale, a unui soi de robot biologic, a unei mașini, a unui om aparent numai, care, de fapt, se va comporta ca o mașină, cel puțin în situațiile capitale ale vieții. (Există însă excepții; rabinii Nuhăm-Neofit, Brafmann și alții, care comportă o discuție specială).

De prezența sau absența glandei genitale interne sau interstițiale depinde împlinirea sau neîmplinirea noastră omenească, lucru despre care endocrinologii încep să afle câte cava, cam de un secol încoace. Cei patru jidovi de care vorbim, Voican-Voiculescu, Brukner-Brucan, Ilici Iliescu, Petre Roman-Neulander erau și sunt patru topoare cu chip de om, patru ghilotine cu chip de om, patru buturugi de călău, cu chip de om. Generalii Militaru și Stănculescu au fost niște bășinoși în cizme, ca mai toți generalii de după 23 August 1944, când România adevărată a încetat să existe, românii devenind un popor de sclavi, de caricaturi omenești, intelectualii fiind ultimele scârbe, cărora nicio Grădină Zoologică din lume nu le-ar acorda o frunză, o coajă de pâine sau azil. La 23 August regele Mihai și-a trădat poporul, țara, armata, iar poporul a devenit o turmă de sclavi behăitori, pofticioși, invidioși.

În aceste condiții, se înțelege: soarta soților Ceaușescu a fost pecetluită. Odată cu ei a fost însă pecetluită și soarta noastră, care credem că am rămas Români. Din păcate, nu putem, nu mai putem fi oameni cu adevărat întregi, într-o țară de robi, în care oamenii, aparent întregi la trup și suflet, își pun botniță pe stradă, când dorm, etc. De când lumea și pământul, botnița, mai ales când o numim mască, a fost, este și va rămâne simbol și ustensila celor în afara legilor omeniei, simbol al tâlharilor. Cei patru călăi: Voican-Voiculescu, Brukner-Brucan, Ilici iliescu și Roman-Neulander pot fi scuzați, explicați, înjurați, în calitatea lor de tăiați împrejur la penis, adică roboți sau mașini cu chip de om, lipsiți de glanda genitală internă sau interstițială, organul deplinei omenii.

Despre ceilalți doi călăi și ucigași, generalii Vasile Militaru și Viktor Stănculescu putem spune că erau bășini în cizme, cu stele pe umeri, idioți, inculți, pofticioși ca gravidele, într-un cuvânt tăiați împrejur la creier, jidăniți, adică jidani sintetici.

Să nu se creadă că asta înseamnă antisemitism.

Dacă în loc de jidani aș studia fluturii, atunci mi s-ar spune entomolog, adică un cunoscător sau iubitor al fluturilor. Dacă aș vorbi despre broaștele și broscoii ce orăcăie pe bălțile lumii mi s-ar spune că sunt prietena sau iubitoarea broaștelor, broscoilor și chiar al mormolocilor. Metamorfoza broaștei n-o cunoaște chiar toată lumea. Mecanismul natural al metamorfozei broaștelor se regăsește întrucâtva în mecanismul roboților sintetici sau tăiaților împrejur la penis, ca și al jidovilor sintetici sau tăiaților împrejur la creier. De aceea nu trebuie să râdem când auzim orăcăiala, bâlbâiala broscuțelor sau broscoilor politicieni, fabricanți de testi-colea, când auzim orăcăila vaginocratelor fătătoare de pepsipglas, ceea ce i-a prilejuit sociologului Paladea rarisima ocazie de a face din pizdificare un concept științific nu tocmai sinonim cu vaginocrația.

Domnul Cristoiu va înțelege de ce părintele modern al tăiaților împrejur la creier pare să fie unul dintre personajele lui Dostoievsky, din POSEDAȚII sau DEMONII, anume ȘIGALIOV, cel cu faimoasele ”Caiete”, probabila consecință multor isme, socialisme, imbecilisme, etc., dar și originea Fermei republicane a Animalelor și a romanului 1984, al lui Orwell.

Oana POPESCU

5 comments

 1. Nu zice rau da’ cu Regele a dat-o-n bara, din reflex pavlovian bine cultivat!

  Stiu ca asta este curentul [foarte] majoritar de a arunca zoaiele poprii (ca sint pareri=-imresii, sentimente proprii, nu sint opinii – concluzii urmand analizei rationale bazate pe cunoasterea realitatii obiective) pentru a se alatura manipularii talmudice de respingere a Monarhiei crestine.

  Doar indoctrinatii de anti-monarhism (ca nu poti fi spalat pe creier decat daca ai avut ceva inainte, da’ ei nu au avut… au “crescut” cu minciuna-nfipta in cerebel!)… doar ei, de pe aceasta tragica pozitie vorbesc de tradare.

  Nu voi conteni sa le atrag atentiua asupra operatiunilor de genocid (“holocaust”-ian) planificate asupra Bucurestiului, Ploiestiului si a marilor orase exact cum au facut mult iubitii si asteptatii Aliati [ai comunismului] in Hamburg, Dresda si in alte pestre 100 de localitati germane, incalcand Conventia de la Geneva. Sute de mii de oameni arsi de vii de la bombele incendiare trimise de britanicii franc-masonului, psihopatului criminal de razboi Churchill!

  Cu bombardiere britanice trimise asupra Ploiestiului decoland din Italia si americane atacand Bucurestiul plecand din Egipt si Cairo si apoi din Grecia si-au testat capacitatea de distrugere.

  Nu avea de ce Suveranul sa justifice supusilor salvarea Tarii!
  Autoarea se vede citita si informata dar e straina de aceasta problema, clarificata acum pentru cine are capul pe umeri.

  • Din nefericire domnule Gheorghe, regele Mihai a trădat poporul român la 23 August 1944 prin arestarea Mareșalului Ioan Antonescu,și este unul dintre cei câțiva care au primit Ordinul Stalin. Nu știu în ce fel s-a gândit regele că va salva România.

 2. Tudose Boștină

  Toți avem cap pe umeri. Trebuie însă și minte la cap. Monarhi și monarhii au fost și înainte de creștinism, și în timpul acestuia, după cum vor fi și după. Au existat monarhii fără monarh, cazul Ungariei interbelice, al României (1927-1930), etc. Doamna Oana nu e republicană incurabilă, nu-i anti-monarhică ci anti-mihăistă. Ea nu e contra contra monarhului Mihai Viteazul ci a regelui dezonorat Mihai Viteză, primul mareșal sovietic la București, regele sperjur ce a trădat poporul, armata, omenia românească, mințind, la 23 August 44, că s-ar fi semnat armistițiu cu Rușii. Nu se semnase nimic. Regele ce-și minte armata și poporul, condamnând la 45 de ani-sclavie milioane de Români, regele care a cedat bolșevicilor jumate din armată, obligată să se predea dușmanului, nu poate fi un adevărat rege, ci otreapă decăzută din condiția omenească. Adevărata monarhie românească, pe bază de Basarabi, Mușatini, Brâncoveni, Cantemiri, o va trimite la tigaie pe Tanti Margareta… De te-ai ridica măi Gheorghe, ca Ion, cum spune Radu Gyr, ai înțelege că întreg creștinismul e un altoi pe tulpina iudeo-jidovească. Creștinismul a fost și este ultra-progreisist, liber schimbist, legebetist, curist, lesbian. De unde vine asta? De la Avram, probabil, de la tăierea împrejur, de la sacrificiul ritual al primilor născuți? Jeffrey Epstein, prințul cutare, fratele actualului monarh englez, alți și alți falși monarhi, unii mai republicani ca Mița din Ploiești, se droghează cu adrenochromul obținut din sângele hiper adrenalizat al unor copii sacrificați pe alterele unor zei-bandiți. Toate astea azi, în zilele noastre, la fel ca de la Avram încoace. Am zis și repet: cap avem, dar ne trebuie și scaun la cap, adică minte. Mintea de pe urmă ne trebuie pe lumea asta, nu dincolo. Ce-o fi acolo e treaba lui Dumnezeu. Aici însă, e treaba noastră.

 3. TREBUIE DEZLEGAT ACEST RITUAL SATANIC CAT MAI URGENT! Din Dec. 89 din pacate Sfanta Noastra Romanie a fost acaparata de fortele lui Satan in pamant, apa, vazduh si oameni. De aceea se intampla atatea accidente si nenorociri in acesta tara din momentul in care Oculta Satanica Mondiala i-au impuscat pe sotii Ceausesti si cei 2.000 de tineri nevinotati in zilele Postului si Sarbatorile Craciunului. Atunci crimele s-au comis in timpul Sarbatorilor Nasterii Domnului iar accidentele din toti acesti ani au avut cu precadere si au loc in zilele de Miercuri, Vineri si Duminica pentru a pangari zilele de inchinaciune. In acele zile, prin moarte lor s-au atras fortele satanice asupra tarii noastre. Sfanta Noastra Romanie trebuie desatanizata pentru ca lucrurile sa reintre pe fagasul lor normal si firesc. Fara aceasta desatanizare aceste accidente mortale de tot felul vor continua si de acum in colo pana cand de Sfanta Noastra Romanie si de poporul roman se va alege praful si pulberea. In Dec 89, sotii Ceausescu au fost impuscati alaturi de cei 2000 de tineri chiar in timpul Sfintei Sarbatori de Craciun ca o jerta umana de sange nevinovat adusa lui Satan. De ce a facut aceasta Oculta Mondiala? Pentru ca aducand aceste jertfe cu sangele poporului roman au atras fortele intunericului asupra tarii astfel incat totul sa se duca de rapa in Sfanta Noastra Romanie. Oculta Modiala facand un pact cu Satan inainte de a da efectiv Lovitura de Stat. Ca in final, sa devina stapani ei satanistii ocultisti pe aceste pamanturi binecuvantate de Sfantul Dumnezeu. De aceea, de 33 de ani se intampla atatea nenorociri in tara asta si a fost facuta praf toata infrastructura economica atat pe orizontala cat si pe verticala. Si de aceea cele mai multe accidente mortale de circulatie au loc Miercurea, Vinerea si Duminica. Si de aceea toate rugaciune adresate Sfantei Treimi referitoare la Sfanta Noastra Romanie de preotii si calugarii din tara si cei de la Muntele Athos nu au nici un efect benefic pentru tara. Intre noi ca neam, popor si tara si Sfintul Bunul Dumnezeu s-au interpus fortelor satanice ce au fost activate datorita ritualului satanic facut de Oculta Mondila inainte de Dec.89. S-a rupt legatura intra Ingerul Protector al Sfantei Noastre Romanii si ingerul fiecarui roman ce-l insoteste pe acesta care e botezat crestineste in numele Fiului Lui Dumnezeu, Iisus Hristos. Si daca legatura este rupta, noi romanii nu mai putem fi coalizati in a ne unii pentru a lupta impotriva pericolelor ce ne ataca neamul, poporul si tara. Coalizati de ingerii nostri pazitori are primesc comanda de la Ingerul Protector din Ceruri. Pentru a anula aceste forte satanice, ce au pus stapanire pe Sfanta Noastra Romanie. Trebuie mai intai de aflat si gasit antidotul prin care acesta lucratura diavoliceasca poate fi anihilata. Legatura dintre Ingerul Portector si ingerii protectori ai nostri, ai romanilor trebuie restabilita. Ca toate fortele satanice sa poata fi izgonite astfel de deasupra Sfantei Noastre Romanii. Daca aveti cunostiinte sau puteti sa aflam ce trebuie facut ca sa scapam de acesta lucratura satanica si cum trebuie actionat??? Nu mai asa se poate scoate tara la lumina, indepartand fortele malefice ce au activate in urma varsarii sangelui nevinovat in zilele Sfinte de Craciun. Asta-i intrebarea la care trebuie gasit urgent un raspuns.

 4. Vă mulțumesc din suflet, doamna Oana Popescu, fiindcă vă împărtășesc opiniile, care de fapt sunt adevăruri de necontestat. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *