Home / Actualitate / De ce agenții LGBT au o preferință pentru mediul școlarilor noștri în detrimentul penitenciarelor?

De ce agenții LGBT au o preferință pentru mediul școlarilor noștri în detrimentul penitenciarelor?

Incorect Politic
Mai 28, 2023

De ce agenții LGBT au o preferință pentru mediul școlarilor noștri în detrimentul penitenciarelor?

De ce agenții LGBT au o preferință pentru mediul școlarilor noștri în detrimentul penitenciarelor?

Via STRATINFO:

Fapt: părinții adevărați refuză să le fie expuși copiii creaturilor care suferă de o patologie a personalității.

Prospecție: imaginați-vă că primăria, a Bucureștiului în acest caz, trimite niște bărbați schizofrenici deghizați în femei vulgare să le citească copiilor de 3-6 ani cărți subversive cu tentă sexuală.

Evidență: nu avem nimic împotriva schizofrenilor atunci când aceștia sunt bine încadrați, dar trebuie să înțelegem că aici se urmărește distrugerea copiilor – în mod voluntar! Agenții LGBTQ ar putea spune că intervenția lor este inocentă și că oricum doamna profesoară veghează… însă părinții responsabili nu mai cred în legitimitatea și responsabilitatea instituțiilor post-democratice.

Mesajul subliminal transmis de agenții LGBTQ, cu complicitatea absolută a statului antiromân, este următorul: nu mai sunt diferențe între sexe, tati este mami și mami este tati, iar sexul este bun la orice vârstă, chiar și acum, puișor…

Nu putem exclude evidențele care scot la iveală promovarea pedofiliei atunci când niște indivizi care își promovează public sexualități deviante se prezintă în fața unor copii neajutorați cu agende sexuale.

De fapt, avem de a face cu o reeducare sexuală forțată, care urmărește o impregnare psihologică timpurie favorabilă unor direcții societale viitoare impuse din afară spre asimilarea procesului globalizant.

Acest proiect care tinde să se generalizeze ar trebui să pună pe gânduri orice adult cu mintea sănătoasă, cu sau fără copii. Nu există inocență în asta, nici dorința de a face bine copiilor, ci doar proiectul de a disemina deviațiile sexuale împotriva normelor tradiționale (antropologice). Viclene abateri menite să tulbure percepția copiilor de azi și echilibrul adulților de mâine. Nu este nimic altceva decât o agresiune sexuală generalizată sub masca “culturii și toleranței”.

Este un viol colectiv asupra unor copii nevinovați, cu consimțământul părinților și autorităților. Nimic altceva decât un condesat din cea mai infectă mizerie produsă de apostatul occidental! Pentru cei care nu se regăsesc în acest hățiș degenerativ, această inversare talmudistă, iată o primă linie de abordare: nu copiii sunt cei care trebuie să tolereze sau să integreze comportamentele sexuale deviante și distrugătoare, ci devianții și stricații sunt cei care ar trebui să ocolească cu desăvârșire contactul cu copiii neamului organic!

Părinții organici au dreptate să se opună acestor prădători sexuali, “vegheați” de sensibililtatea bugetară a profesorilor din noul val, ai căror aparat critic întră subit în moarte clinică atunci când vine vorba de “valorile occidentale”.

În loc de concluzie:

Chiar dacă este un mediu extrem de propice, energic, viril, homofob și inegalitar, agenții LGBTQ ocolesc cu desăvârșire penitenciarele din România, dovedind că nu caută să fie penetrați, ci să-i penetreze ei pe cei slabi, naivi și neajutorați…

Mihai Șerban

6 comments

  1. Sa incerce sa faca propaganda la casele de batrani…
    Sa le explice ce-au pierdut!

  2. Cum extrageti textele de la Mihai Serban?>Sunteti prieteni? Din cate stiu dumnealui nu mai foloseste mediul online.

  3. Se poate prelua textul si publica pe fb pentru pastrare si distribuire intr-un numar foarte restrans de prieteni, cu precizarea totala a sursei de unde a fost preluat precum si autorul? Intotdeauna m-a doborat franchetea si claritatea spartana a textelor dumnealui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *