Home / Internațional / Oamenii de știință de la OMS afirmă că nu există „nicio dovadă” că vaccinurile împiedică circulația Covid19

Oamenii de știință de la OMS afirmă că nu există „nicio dovadă” că vaccinurile împiedică circulația Covid19

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Decembrie 30, 2020

Oamenii de știință de la OMS afirmă că nu există „nicio dovadă” că vaccinurile împiedică circulația Covid19.

Este foarte important să vă vaccinați… dar acest lucru nu este legat de eficacitatea pseudo-vaccinului împotriva acestei pseudo-pandemii!?

Din punct de vedere tehnic, nimeni nu are idee ce face acest pseudo-vaccin? Iar medicii care recită din maculatura Agenției Europene pentru Medicamente, care prezintă autorizații pe baza maculaturii primită de la producătorii Big Pharma, sunt niște nulități absolute sau, mai degrabă, niște criminali.

„Nu cred că avem nicio dovadă cu privire la vreunul dintre vaccinuri pentru a fi siguri că va împiedica oamenii să primească infecția și, prin urmare, să o răspândească”, spune omul de știință al OMS.

OMS se află în centrul mecanismului proiectului Great Reset și chiar și specialiștii săi oficiali nu îndrăznesc să afirme ceea ce știu că vor trebui să retracteze peste câteva luni, cu consecințe catastrofale și zeci dacă nu milioane de oameni distruși.

Practic, totul este o ficțiune de la bun început. Medicii OMS dau interviuri pentru a spune că nimeni nu știe nimic despre aceste vaccinuri, în timp ce autoritățile, în cea mai pură stare de demență colectivă, accelerează toate motoarele spre sfârșitul oamenilor și națiunilor.

“Păi, și eu de ce m-am vaccinat atunci?”

Întregul sistem occidental vaccinează milioane de oameni cu acest produs despre care nimeni nu știe nimic, nici măcar “specialiștii” OMS.

Aveți mai multe șanse de supraviețuire la ruleta rusească. Cinci din șase șanse să scăpați cu viață.

Raed Arahat trebuie spânzurat în Piața Universității sau, și mai bine, că tot trebuie să “limităm amprenta carbonică asupra mediului”, să fie trimis înapoi în colonia Israeliană din Palestina.

Mihnea CODRESCU

5 comments

 1. Nu puneți și voi astfel de poze (ca cea de la sfârșit) și nu pomeniți de ruleta rusească, nici măcar în glumă. Nu știți cum se ioculuează în subconștient, și numai se trezește că are astfel de gânduri.

 2. “Din punct de vedere tehnic, nimeni nu are idee ce face acest pseudo-vaccin? Iar medicii care recită din maculatura Agenției Europene pentru Medicamente, care prezintă autorizații pe baza maculaturii primită de la producătorii Big Pharma, sunt niște nulități absolute sau, mai degrabă, niște criminali.”

  ASA ESTE !

  NU UITATI CA ACESTI CRIMINALI AU APROBAT REMDESIVIRUL CARE NU ESTE DOAR INEFICACE, CUM S-A DOVEDIT ULTERIOR, CI SI NOCIV CACI DISTRUGE RINICHII SI INIMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  NU UITATI CA FRANTA A PLATIT UN MILIARD AVANS PE ROMDESIVIR, MILIARD PE CARE NU L-A INNAPOIAT NIMENI POPORULUI FRANCEZ !

  EXACT CE AU FACUT SI AUTORITATILE ROMANE CU MASTLE,n TESTELE PCR BUNE PENTRU IDIOTI, SI PENTRU VACCINURI !

  AVANSURILE LA ACESTE CAPITOLE AU DEPASIT MILIARDELE CACI AU FOST SUTE DE MILIOANE ARUNCATE CONTINUU PE FEREASTRA !

  DE ACEEA SE “DESCOPERA” MEREU VIRUSI NOI PENTRU NOI MILIARDE , VACCINURI SI PRIZONIERAT IN CASELE OAMENILOR CA SA NU COMUNICE INTRE EI SI CA SA NU SE POATA ADUNA LA DEMONSTRATII LEGITIME IN FATA GUVERNELOR CRIMINALE , FARA SA FIE MACELARITI DE POLITISTII MERCENARI !

 3. Arahatu´ tras în țeapă,nu spâzurat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *