Home / Educativ / O Țigancă ANALFABETĂ a Fost CONDAMNATĂ la 4 ani de ȘCOALĂ. Iată de ce Spune că Preferă Închisoarea:

O Țigancă ANALFABETĂ a Fost CONDAMNATĂ la 4 ani de ȘCOALĂ. Iată de ce Spune că Preferă Închisoarea:

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 2, 2018

O Țigancă ANALFABETĂ a Fost CONDAMNATĂ la 4 ani de ȘCOALĂ. Iată de ce Spune că Preferă Închisoarea

Titlul nu e clickbait, e literalmente ceea ce s-a întâmplat cu o pirandă de 37 de ani.

În loc să fie condamnată la închisoare, a fost condamnată la educație.

Nationalisti:

Si cand te gandesti ca Viorica Dancila spune ca tiganii au contribuit la dezvoltarea Poporului Roman

Judecatorii au condamnat o tiganca analfabeta de 37 de ani la … scoala. Piranda s-a ocupat cu afaceri ilegale cu fier vechi, iar prejudiciul adus statului depaseste un milion si jumatate de lei, spun procurorii. Cum a adus in instanta argumentul ca nu stie carte, si de aceea NU si-a dat seama ce face, magistratii au decis s-o trimita in clasele primare, de-a lungul celor 4 ani de inchisoare cu suspendare pe care i-a primit.

Cand si-a auzit condamnarea, tiganca nu s-a aratat prea dornica sa-si pregateasca abecedarul si ghiozdanul de boboc. Mama a doi copii, ar putea fi colega de clasa, la toamna ,cu puradelul ei cel mare, in varsta de 8 ani. Nu stie daca nu cumva ar fi mai bine la inchisoare decat la scoala.

Totuși ar fi mai bine într-un lagăr decât la închisoare.

Sau în India.

In plus, ea aduce argumentul traditiei tiganesti, dupa care toate deciziile casei se iau de catre sot.

Sigur că tradițiile țigănești bazate pe furt și înșelăciune ar putea să îi asigure cazarea în pușcărie. Păcat că acolo va fi întreținută din banii noștri.

Asa ca femeia nu stie daca va fi lasata de barbatul ei sa mearga la scoala.

“E bine sa mearga la scoala decat sa o aresteze, sa se mai gandeasca, sa vina sotul acasa si o sa dea o dezleganie cum vrea, ori…ori…”

In comunitatea din Ciurea, doar cateva persoane au terminat 8 clase sau liceul. Multi au facut, prin intermediul unor fundatii, doar ciclul primar, ca sa invete cifrele si literele si sa poata lua, dupa aceea, permisul de conducere auto.

Judecatorii spun ca au mai fost doar cateva asemenea cazuri de-a lungul anilor. In general sunt obligate la studii persoanele care au adoptat o conduita devianta si au nevoie de indrumare. Magistratii spun ca, in cazuri ca acestea, pedeapsa e menita sa reabiliteze social persoana condamnata, si sa-i dea o sansa de a se indrepta.

Pe țigani cel mai bine îi reabilitezi social prin muncă, la canal.

Judecator Andreea Trifan, vicepresedintele Tribunalului Iasi: “Judecatorul din cadrul Tribunalului Iasi a dispus instituirea obligatiei in sarcina condamnatei de a urma cursuri de invatamant primar”

Instanta a decis, de asemenea, ca femeia sa inapoieze statului paguba de peste 1,5 milioane de lei, insa familia nu are nici o avere. Ar putea face pentru asta – munca in folosul comunitatii. Iar daca nu se va duce la scoala, pedeapsa ar putea fi transformata in inchisoare cu executare.

Este fantastic, trăim în țara în care țiganii sunt condamnați la educație. Câți bani se duc pe instruirea unor devianți incapabili de integrare în societate?

Sunt protejați de politicieni și puși deasupra legii datorită aportului electoral pe care îl aduc în alegeri.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *