Home / Internațional / SECRETUL MURDAR Din Spatele Modelelor De Pe Instagram

SECRETUL MURDAR Din Spatele Modelelor De Pe Instagram

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 2, 2018

SECRETUL MURDAR Din Spatele Modelelor De Pe Instagram

Alăturați-vă, dragi cititori, căci pornim într-o călătorie spre tărâmurile exotice din Dubai unde soarele strălucește și șeicii folosesc femeile din occident pentru nevoi biologice.

Lăsați mâncarea deoparte și închideți fereastra de Instagram. După ce citiți articolul ăsta nu veți mai putea vedea preferatele fete de pe insta cu aceiași ochi.

Website-ul Tag The Sponsor, dezvăluie secretele din spatele noii generație de curve modele de pe Instagram care pentru niște câștiguri materiale sunt dispuse să își distrugă viețile și tot respectul de sine.

V-ați întrebat vreodată de unde au curvele modelele haine scumpe,  mașini strălucitoare și banii pentru shopping și excursii exotice? Tot ce trebuie să facă pentru a pune Londra/Dubai la profilu de pe Instagram și să pună poze din restaurante scumpe este să se lase folosite pe post de toaletă de către arabi.

SECRETUL MURDAR Din Spatele Modelelor De Pe Instagram SECRETUL MURDAR Din Spatele Modelelor De Pe Instagram

 

Pentru câteva mii de dolari, ele sunt duse cu avionul, petrec, cumpără și sunt futute în cele mai umilitoare moduri de sponsorii lor, grupuri înstărite de prinți arabi, familii roiale și afaceriști.

Printre fetișuri se numără urolagnie, scatofilie, bestialitate, pedofilie. Momentan nu există mărturii despre necrofilie, dar probabil va apărea în timp.

Una dintre participante descrie:

These guys are so rich, hate their wives and bored with life they are willing to pay anything for their crazy sex fetishes and I was crazy enough to expect the money. I’ve had to be gangbanged and bukkaked by over 20 Saudi royalty at once (made 40K) in two days so it was worth it.

I’ve literally been pissed on and sh*tted on so many times I just don’t understand why they like it (after the 3rd time you get sh*t on you get use to it). I’ve had to have sex with a male German Shepard dog in front of them,

I’ve had to stick numerous objects in my ass and their ass*s as well,

I’ve got paid to eat sh*t, I’ve got paid to get beat up,

I even had to stick a live Salmon in some 65 year olds man ass…

I’ve had sex with their 14 year old boys to make them men, I’ve drank cups of c*m and have smeared my face with their sh*t. So to all you ladies that are going to bash me.

I’m 24 years old and have 1 million dollars liquid in my bank account. I’m now retired and can have normal sex with whomever I want.

Trist este că ea consideră acum că se poate întoarce la o viață obișnuită cu sex normal.

Cine mai crede că după ce grupuri de bărbați te-au stropit cu diaree pe față te mai poți întoarce la o viață normală?

Părinții ei ar fi trebuit să-i explice că dacă faci sex cu câini, pești sau copii pentru bani o să ai afecțiuni mentale de lunga durată.

Cine își poate imagina să stea cu astfel de muiere, s-o țină în brațe noaptea și ea să-i pupe pe copiii înainte de culcare?  Nici un milion de dolari nu-s destui ca să-ti pierzi umanitatea.

Nu merită să devii o umbră de om pentru câțiva ani de trai în lux.

Vina acestei situații aparține în întregime feminismului.

Așa depravare ar fi fost odinioară denigrată și femeile, de rușinea lumii, s-ar fi abținut de la comportamente deviante.

Dar după decenii de feminism care scuză comportamentul degenerat, totul în numele împuternicirii femeii, ele au ajuns libere să fie folosite ca toalete pentru bani. Progres adevărat.

Cu toate expresiile politice ale stângii, societatea iese în pierdere.

Cu cât femeile au un comportament mai depravat, cu atât mai greu este pentru cei ce vor să întemeieze o familie să o facă. Mai ales acum că divorțul nu mai este ceva rușinos.

O nouă generație de copii crescuți de mame singure, în absența tatălui, vor crește slabi și cu varii complexe psihologice.

Ce este de reținut este următoarea treabă:

Doar pentru că o fată arată bine, nu înseamnă că este și dezirabilă. Unei femei nu ar trebui să i se ofere respect doar din virtutea faptului că arată bine.

Cu siguranță sunt fete de treabă pe undeva, trebuie doar căutate mai bine (adică nu pe Instagram).

Cu internetul, ele pot obține doza de atenție foarte ușor, iar în viața de zi cu zi nu sunt prea criticate.

Avem nevoie de patrule online de rușine care să le amintească în ce hal au ajuns, mai rău ca centuristele.

Sursa: https://britmannia.com/2016/07/03/dubai-porta-potties/

 

 

 

 

2 comments

  1. Știam eu că era ceva dubios la mijloc cu “modelele”( mai bine zis “budele”) de pe Instagram.

    P.S. “Bestiality” se traduce prin “sex cu animale”. Nu avem termen specific pentru act în sine.

    • Incorect Politic

      Nu vă lăsați păcălit de aspectul aparent plăcut al ‘nimfelor’ de pe insta, ca un măr lucios în exterior și plin de viermi pe dinăuntru, ele ascund o murdărie greu de imaginat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *