Home / Actualitate / Incendiere Eșuată La Sediul PSD din CLuj

Incendiere Eșuată La Sediul PSD din CLuj

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 2, 2018

Incendiere Eșuată La Sediul PSD din CLuj

Saptămâna trecută a avut loc o tentativă de incendiere a sediului PSD din Cluj-Napoca.

Oare cei de la #rezist își pierd treptat răbdarea? Fac tot mai multe greșeli.

Ziare.com:

Politia din Cluj ancheteaza aruncarea unui cocktail Molotov in usa sediului PSD, vineri dimineata.

Deputatul Horia Nasra este cel care a reclamat ca persoane necunoscute au dat foc unor ziare si au aruncat in fata usii un cocktail Molotov.

Politistii trebuie sa verifice si cine a lipit o hartie pe care scrie “PCR” pe sigla PSD aflata la intrarea in curte, a declarat presedintele PSD Cluj pentru Mediafax.

“Am sesizat Politia dupa ce am descoperit vineri dimineata usa sediului PSD Cluj de pe Bulevardul Eroilor si peretii stropiti cu benzina, o sticla cocktail Molotov aruncata la intrare si ziare arse. Politia trebuie sa verifice ceea ce s-a intamplat joi seara sau in cursul diminetii de vineri, si trebuie urmarite si imaginile de pe camerele video de la intrarea in curtea partidelor.

Ar putea fi un act al unor persoane necunoscute in urma protestului de joi seara pe pe Bulevardul Eroilor. Trebuie sa se verifice si cine a lipit o hartie pe care scrie PCR pe sigla PSD aflata la intrarea in curte”, a spus Nasra.

Acesta a adaugat ca “astfel de comportamente aduc aminte doar de practicile naziste din perioada interbelica, de incendierea Reichstag-ului, de exemplu”.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat ca la sediul PSD Cluj a fost trimis un echipaj de politie pentru verificarea sezizarii liderului PSD Cluj.

“Este o ancheta in derulare”, a spus Jucan, pentru Mediafax.

La fata locului a fost prezent si un echipaj de jandarmi.

Am citit o ipoteză conspiraționistă pe Reddit, conform căreia PSD și-au aruncat singuri cu molotovul în curte.

Nu este improbabilă, dar să mergem cu narativa oficială deocamdată.

Norocul #rezistacilor este că 6 milioane de români sunt plecați în afara granițelor și nu prea știu ce se întâmpla în România (nu toți, unii sunt chiar foarte informați).

Fără diaspora, capitalul politic al USR și #rezist s-ar epuiza în scurtă vreme.

Este bine cunoscut faptul că votul în alegerile din România a fost deturnat, de repetate ori, din afară. (Vezi Băsescu II, vezi Iohannis I, etc.) Prin dezinformarea compatrioților de peste hotare, mișcarea subversivă #rezist ar putea intra în parlament din nou, totul depinde de cât de bine poate mass-media să îi susțină și de câte greșeli vor face.

Pe cât de progresiști și toleranți cu minoritățile se dau ei, incidentul demonstrează faptul că nu se feresc din a folosi violența pentru a-și atinge scopurile politice.

Când au fost oameni la protestul pentru apărarea Codruței Kovesi, în București, au fost întrebați ce i-a adus în stradă.

“Ura” răspunsul a venit fără jenă. Nu că ar fi ceva rău în a avea ură față de corupți și injustiție, dar măcar să nu se ascundă în spatele “democrației” și a “valorilor europene”.

Dacă #rezist ar fi o mișcare legitimă, și-ar îndrepta ura împotriva birocraților de la Bruxelles, dacă ar susține “democrația” ar fi ieșit în stradă în 2012 când votul milioanelor de români a fost băgat sub preș și Europa a tăcut din gură.

 

2 comments

  1. Asa este, rezistacii sunt subversivi. Rolul lor este tocmai folosirea (complice) paravanului pseudo “democratic” U.E. ca să slăbească capacitatea de revoltă a românilor împotriva adevăraților dușmani ai României și ai creștinătății în general, jidanii relocați din URSS la Bruxelles. Felicitări pentru clarificare.

    • Incorect Politic

      Mulțumim! Și o scurtă reamintire că băieții de la #rezist, organizați de ONG-uri sub frontul paginii lui Florin Bădiță “Corupția Ucide”, când au început prima dată protestele, ca urmare a tragediei de la Colectiv, acestea au fost prezentate ca proteste împotriva corupției în general, ele transformându-se în ritm amețitor în proteste pentru Iohannis și anti Ponta, deci vădit politizate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.