Home / Actualitate / Naționalismul Mărțișoresc

Naționalismul Mărțișoresc

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 1, 2018

Când țara geme de durere sub călcâiul (((cosmopoliților))), inventăm tactici asimetrice de luptă.

A venit timpul să folosim mărțișorul ca armă politică. Cu ajutorul mărțișorului ridicăm conștiința națională, lovim în sărbătorile comerciale și ne ascuțim abilitățile sociale. Mărțișorul militant sau Naționalismul Mărțișoresc.

Naționalismul Mărțișoresc se bazează pe trei căi de atac:

1. Mărțișorul ca pârghie de influență în societate.

2. Mărțișorul ca pretext pentru discuții incorect politice.

3. Mărțișorul ca instrument de reabilitare a homosexualilor. (poate fi inclus în 2., dar merită un punct propriu)

1.Ca pârghie de influență în societate, mărțișorul se poate folosi când ai o treabă de făcut pe la vreun ghișeu, când vrei să îmbunezi un profesor, o rudă sau o colegă de serviciu / școală. O programare se poate face mai repede dacă femeia de la ghișeu e bine dispusă.

Așadar alege 1 martie pentru statul la cozi, pentru mersul la medic sau treburi birocratice, având mereu cu tine unul sau mai multe mărțișoare. Când le dai mărțișorul spune câteva cuvinte dulci, “Să aveți o primăvara frumoasă” sau ceva.

Naționalismul Mărțișoresc

 

2. Folosind ca pretext pentru a lăsa o pastilă roșie, mărțișorul este un deschizător de drumuri aproape în orice situație, depinde cât de dezinhibat ești. Poți da un mărțișor unei prietene, cunoștințe, colege sau unei femei care așteaptă în aceeași stație, pe autobuz, la o coadă în fața unei instituții, etc.

Întreabă dacă știe legenda din spatele tradiției (cele mai multe vor zice nu) și povestește-i despre flăcaul care a eliberat soarele. După povestea aceasta, ori cea cu primăvara (link) cotinuă conversația despre tradiții, cât de interesante sunt, cât de vechi și de frumoase și cum din păcate tradițiile sunt pe cale de dispariție în Europa.

Mai spui și că homosexualii spurcă tot ce a fost menit pentru un bărbat și o femeie, cum ar fi căsătoria, și că este o chestiune de timp până când vor spurca și tradiția mărțișorului. Eventual te legi de faptul că 1 Martie este o tradiție adevărată și românească, nu ca Valentine’s Day care a ajuns să fie ceva comercial. de fațadă, superficial și fără semnificație profundă.

Provocarea supremă e să reușești să vorbești despre chestiunea jidanească, ține minte că orice conversație după ce dai mărțișorul va rămâne în memoria persoanei respective!

3. Amintirea dureroasă că homosexualii sunt anormali revine în prim-planul conștiinței lor atunci când te afli la școală și dai mărțișoare fetelor. Cum majoritatea persoanelor simpatizante cu LGBT-ul se află în școli, este locul perfect pentru a-i distruge psihic.

Amintește-le LGBTQ-iștilor cum “Dacă ai fi normal poate ai da și tu mărțișoare unor fete” sau “N-o să fii niciodata așa fericit ca fata când primește mărțișor dacă rămâi rămâi un pervers ciudat” și desigur “Uită-te bine, poponarule, asta-i tradiție pentru oameni întregi”.

Efectul psihologic va fi devastator și s-ar putea să fie declanșatorul necesar pentru reabilitarea unora dintre ei. La urma urmei asta urmărim, să-i ajutăm să revină la normalitate, iar în unele cazuri grave este nevoie de un șoc emoțional.

Vă puteți gândi la mai multe scenarii, astea sunt niște exemple.

Mărțișorul este un pretext extraodrinar de puternic pentru a avea contact social fără să pari autist.

Și orice contact social este un pretext să avansezi agenda politică.

Țara piere, nu avem timp de pierdut, trebuiesc folosite toate armele aflate la dispoziția noastră!

Așadar mergeți în lume și promovați Naționalismul Mărțișoresc!

One comment

  1. Bărbatul alb heterosexual

    Mi se pare o idee foarte bună. Doar mințile celor de la Incorect politic ar fi putut da naștere la o asemenea idee. Felicitări! Spor la discutat cu doamnele și domnișoarele despre naționalism și politică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.