Home / Educativ / #NuCedați

#NuCedați

Sterie CIumetti
Incorect Politic
Octombrie 23, 2021
#NuCedați

Via DanChitic:

Vă spun clar: dacă vă vaccinați de frica restricțiilor și a dictaturii, înseamnă că ați cedat în fața terorii și șantajului de stat!

Înseamnă că ați cedat…și că vă obișnuiți să cedați!

Înseamnă că veți mai ceda.

Înseamnă că ei au câștigat!

Și de ce vă e frică nu veți scăpa:
în frică, restricții și dictatură veți trăi!

Vaccinul trebuie să rămână un tratament medical, nu un card de acces la drepturile pe care oricum le aveți! La drepturile pe care ei în mod abuziv vi le restricționează!

Nu cedați!

Viitorul vostru și al copiilor voștri depinde de curajul și demnitatea voastră!

#NuCedați!
#FărăCompromis!

13 comments

 1. Nu cedăm .oile cred că lupii le vor binele și se duc benevol la pierzanie Lupul mare și rău își schimbă părul dar năravul nu

 2. “Vaccinul trebuie să rămână un tratament medical”
  ….
  Cand “vom” renunta la o politete paguboasa de auto-umilire…, la o toleranta fata de prostituitia intelectuala cu care sintem “tratatati”???

  Nu numai ca “vaccinul” (ca produs inoculabil) nu e tratament – ca nu face bine, e dovedit… da’ nici macar nu e medical fiindca este produsul unor ipoteze care nu se verifica in realitatea obiectiva, este para=stiinta, adica MINCIUNA.

 3. Eu cred că deja lumea a cedat de mult. Acum doar e oficial. Englezii cântau în stradă “Băgați-vă vaccinul în cur și acum sunt vaccinați toți”.
  Câți au venit azi la protest? Știu oameni care până acum nu l-au făcut, dar acuma au început cu “păi am nevoie de job, ce vrei să fac?”

 4. Eu cred că deja lumea a cedat de mult. Acum doar e oficial. Englezii cântau în stradă “Băgați-vă vaccinul în cur” și acum sunt vaccinați cam 69%.
  Câți au venit azi la protest? Știu oameni care până acum nu l-au făcut, și care chiar erau destul de răsăriți, “dom’le a fost făcut prea repede, etc” dar acuma au început cu “păi am nevoie de job, ce vrei să fac?”

 5. Dar nu-i nimic jidanii ne dau libertatea de a alege. (((Rachelle Walensky))) acuma zice că nu contează ce vaccin faci la booster, cocktail poate să fie.
  WATCH: Rochelle Walensky shares mix-and-match booster data from the FDA/CDC over the past week. @CDCDirector: “Any one of these vaccines can really be used to boost any one of the others.” #MTP pic.twitter.com/FxYLuXXmXh
  Faceți-vă de cap.

 6. Aparent se cere certificatul cohen la facultate…ei bine uite că îmi voi băga picioarele în ea facultate atunci

  • Cică s-ar putea obține certificatul covid printr-un test de anticorpi. Nu știu sigur, rămâne de verificat. Pe de o parte e nasol pentru că legitimezi sistemul fiarei, admit, dar pe de altă parte, până să moară vaxxerii de pe urma cocktailului o să murim noi de foame și o să ne pierdem familiile pentru că “din cauza conspiraționismului ai rămas șomer”.

 7. Când ziceam să aveți grijă ce vă doriți “Nu e lege, nu poți să impui asemenea măsuri prin HG”. Uite că au început să vină acoperiții să ceară lege pentru ca teroarea să fie făcută legal.
  https://www.activenews.ro/stiri/Fostul-presedinte-CCR-Augustin-Zegrean-Toate-restrictiile-trebuiau-luate-prin-lege-pentru-ca-este-vorba-de-limitarea-unor-drepturi-fundamentale.-Constitutia-Romaniei-si-tratatele-internationale-pretind-ca-aceste-drepturi-sa-fie-limitate-numai-prin-lege-170224

  • Pai un legalist ca dementul asta, ce vroiai sa spuna ? Ei cred ca legile trebuie respectate doar pentru ca sunt legi. Tot timpul va trai in cercul asta vicios indiferent de cata carte are.
   Fara sa-si dea seama isi sapa singuri gropile, legalistii lu’ peste.

   • Cred că nu m-am făcut înțeles. Noi nu trebuie să cerem lege prin care să se ia restricțiile astea. Pe urmă toți trepanații vor urla că “ați vrut lege, e lege, acum trebuie să faceți tot ce vi se cere”. Noi trebuie să cerem eliminarea restricțiilor, pentru că sunt abuzive indiferent că sunt date prin lege sau prin ordonanță sau prin decret sau cine mai știe.

 8. LOL. De azi masca era obligatorie la exterior dar cel puțin pe unde stau eu se pare că multora li se cam rupe. Bineînțeles, bătrânii poartă conștiincios cârpa pe față. E în scădere credibilitatea lui Arafat și a lui Iohannis?

 9. “De când sunteţi în lume, a existat dreptate
  Şi pentru voi? Dar greul voi numai îl purtarăţi,
  Voi v-aţi hrănit duşmanii, i-aţi apărat cu sânge,
  În loc de-a sparge capul năpârcii sub picior,
  Voi aţi crescut-o mare şi astăzi vă sugrumă.”

  Este destul de straniu modul in care evolueaza lucrurile in Romania acestor zile. Pe masura ce naparca statului se strange tot mai tare in jurul gatului cetatenilor, dispar din spatiu public, ca prin miracol, orice indemnuri la proteste si revolta civica, dar apar in schimb hashtagurile.
  Suntem prezentati ca niste oi neputincioase care alearga prin tarc, fiind prinse pe rand de niste lupi mari, rai si atotputernici si duse la abatorul-laborator. Singura forma de “#rezistenta” pare sa fie alergatul de-a proasta cat mai mult si resemnarea.
  Oameni buni, de ce uitati ca nu suntem sub tancurile sovietice? De ce va dati libertatea mintii si pe cea trupeasca pentru balivernele presei vandute? De ce uitati ca in urma cu putin timp ati iesit cu zecile de mii pentru a sustine lupta DNA si DIICOT impotriva interlopilor care acum va pun din nou piciorul pe gat?
  In urma cu cativa ani va era clar ca locul celor ce va inrobesc acum ca pe vite este in puscarii. Astazi ati uitat? Indiferent de cati s-au vaccinat sau nu, de ce acceptati sa fiti condusi si pe mai departe de o mana de oameni vanduti strainilor? De ce acceptam sa ramanem in niste structuri geo-politice si militare care ne jefuiesc si umilesc cum nici URSS-ul n-a facut-o?

  Va intreaba si Poetul peste veacuri:
  “De ce să fiţi voi sclavii milioanelor nefaste,
  Voi, ce din munca voastră abia puteţi trăi?
  De ce boala şi moartea să fie partea voastră,
  Când ei în bogăţia cea splendidă şi vastă
  Petrec ca şi în ceruri, n-au timp nici de-a muri?

  De ce uitaţi că-n voi e şi număr şi putere?
  Când vreţi, puteţi prea lesne pământul să-mpărţiţi.
  Nu le mai faceţi ziduri unde să-nchid-avere,
  Pe voi unde să-nchidă, când împinşi de durere
  Veţi crede c-aveţi dreptul şi voi ca să trăiţi.”

  Unde sunt acum patriotii tuciurii? Unde sunt mahalagioaicele cele “degraba varsatoare de sange”? Nu sunt cumva “marii patrioti” doar niste conserve securiste, care atunci cand credeti ca aveti mai mare nevoie de ei primesc ordin de “La loc comanda!” si va lasa in offside?
  Nu am auzit pe nimeni atragand atentia asupra modului abuziv in care putorile de la stat sunt scutite de orice obligatii privitoare la pretinsa raspandire a “virusului”. Cum ar veni: cetateanul de rand are nevoie de “certificat” pentru a patrunde in interiorul unor institutii cu rol teoretic de a-l servi, dar gunoaiele care lucreaza acolo pot intra fara probleme deoarece “au dreptul la munca”. Cum e atunci cu balivernele legate de “dreptul la viata” al cetateanului?

  Nu vedeti ca statul roman a rupt demult contractul social? Nu vedeti ca s-a transformat in instrumentul de opresiune al unor interese oculte si obscure? Daca statul nu isi respecta obligatiile, de ce eu, ca simplu cetatean, mai trebuie sa-mi respect indatoririle cetatenesti?
  Intrebati deci patriotii: Noi de ce nu iesim in strada? De ce nu blocam Romania SRL prin nesupunere civica? De ce nu luam cu asalt Parlamentul, Cotroceniul, Victoria, CSM-ul, Curtea Constitutionala si toate simbolurile opresiunii pentru a nu mai permite functionarea lor? De ce nu luam cu asalt Justitia pentru a o intreba de ce suntem condusi de un guvern de ilegalisti, care pot calca in pucioare Constitutia fara repercursiuni? Doar pentru noi sunt sanctiuni daca incalcam directivele?
  “De lege n-au nevoie – virtutea e uşoară
  Când ai ce-ţi trebuieşte… Iar legi sunt pentru voi,
  Vouă vă pune lege, pedepse vă măsoară […]”

  Eu zic sa ne bucuram asadar caci, pentru prima data, am putea spune: “Da, iata o ordonanta foarte buna!” Caci prin textul acesteia ni se indica explicit cine trebuie luat in furci in fiecare institutie publica din Romania: cei care sunt inauntru fara a fi nevoiti sa prezinte vreun certificat, “alesii”, leprele “cu sange albastru”, cei carora nu li se aplica regulile …ulimii. Ei sunt vesnic imuni in fata legilor de orice fel.
  Inainte mancau kkt rusesc, asa ca primeau Lada si Moskvich, din 1989 i-a mutat Iliescu la țâța vestului.
  Pentru cat au inchis ochii la jaful practicat aici de straini si pentru cat au fost de zelosi la instrainarea activelor, acum au statut preferential.
  Si, foarte probabil, daca nu facem nimic, vor avea si pe mai departe.

  Ascultati din nou indemnul Poetului Profet:
  “RUȘINE PENTRU CEL CE DOARME
  SCULAȚI CA SA NU MURIȚI MÂNI
  LA ARME
  LA ARME, DAR ROMÂNI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *