Home / Internațional / Noul prim ministru al Noii-Zeelande nu poate încă spune că este femeie cu trei perechi de coaie..

Noul prim ministru al Noii-Zeelande nu poate încă spune că este femeie cu trei perechi de coaie..

Redacția Internațională
Incorect Politic
Aprilie 8, 2023

 

Noul prim ministru al Noii-Zeelande nu poate încă spune că este femeie cu trei perechi de coaie…

Demența politică actuală a atins cote incredibile. Mielușelul Beta sau Gama instalat în locul iepei sau scroafei precedente, din Noua-Zeelandă, n-are suficient tupeu pentru a pretinde că este femeie, cu coaie între picioare… ba chiar cu trei perechi, una mai coioasă ca alta. Pentru a înțelege cum stă treaba n-avem nevoie să știm englezește.

 

 

Noul măgăruș-politruc știe cumva ce-i aia femeie, de vreme ce tocmai a înlocuit una care se credea bărbat… Demența ideologică a democrației jidovești a atins culmi incredibile. La cea mai neînsemnată întrebare-capcană, politrucii aflați la putere se învârt ca giruetele staliniste în fața plutoanelor de execuție ale Tătucului Popoarelor… Satrapii comuniști de pe vremea lui Stalin sau Ceaușescu întreceau orice giruetă, la Academia Ștefan Gheorghiu, de exemplu, cu ocazia examenelor de catehism talmudo-marxist sau socialism foarte științific. În caz de răspuns greșit, ei știau că nu le rămâne de spus decât ultimele cuvinte ale poetului Maiakovski: ”NU TRAGEȚI, TOVARĂȘI!”

Cercul este pătrat, apa este uscată, femeile pot avea trei perechi de coaie iar bărbații pot fi gravidizați, dacă Marele Sanhedrin – Forumul de la Davos decretează asta. Politruci NATO și pupincuriști lui Bideu-Gagamiță mărturisesc orice aberație cu tremolo în glas. Altfel, evident, ajung tot la ultimul vers al poetului revoluționar Maiakovski.

Totuși, noul prim ministru neo-zeelandez se bâlbâie ca la prima lui poțiune nocturnă. Pentru el, femeia este un fel de ceva cu coadă, ca tigaia, dar care se vrea călărită, ca iapa în călduri…

Până acum câțiva ani se credea că demența homo/travelo va trece, căci numărul celor atinși de această onanie intelectuală monstruoasă era și încă este neînsemnat…

La început se credea că INCORECT POLITIC se ocupă de fenomene marginale. În prezent însă, până și feministele cele mai turbate sunt cazate la Mititica, ca Blonda lui Băse, dacă, le ia gura pe dinainte și mărturisesc că femeile au clitoris, un fel de mini-penis, nu foarte adevărat, nici coaie de bărbat, nici forța, fidelitatea și puterea creativă a acestuia.

Acum câteva zile, în Noua Zeelandă,, activiștii homo-travelo-demențiali au atacat o feministă @ThePosieParker ce a fost salvată cu greu din mijlocul celei mai manifestații porno-progresiste de la Avraam încoace. De atunci, drapelul trans-travelo-homo fâlfâie pe clădirea parlamentului neo-zeelandez, ceea ce pare a fi ultima culme a democrăciei australe:

Demența actuală nu pare marginală, nici trecătoare. Pentru sistemul satanic și mafiot actual, acceptarea ideii că femeile au coaie, iar bărbații sunt un fel de pizde pe moațe, este condiția supremă a supușeniei. Celor capabili să înghită pe nemestecate așa stupizenii nu le mai trebuie Covid, nici Vaccin Anti-Covid, nici Război în Ucraina, efectele propagandei de înfricoșare fiind suficiente pentru ca sociatatea să înghită orice lăcuste sau gândaci, bășinile pe gură ale dulapului de la Cotroceni, sodomia homosexuală, tăierea cerebrală împrejur și chiar ideea că Europa totdeauna a fost o provincie a Iudeii sau a Africii negre.

Ajunsă în ultimul și demențialul ei stadiu, mafia iudeo-democrată actuală impune universul mintal paralel pe care turmele de goyimi îl urmează, behăind, în cea mai mostruoasă juisare satano-orgasmică imaginată vreodată de Talpa Iadului

3 comments

 1. Ghinture de lumina

  De ce publicati incirect? Fosta marioneya a oculei sataniste, Jacinda, era de fapt transgender (trebuia sa se cheme Jacindu) si era initial un adolescent bombardat cu hormoni din adolescenta si desigur, nu poate fi “pregnant”, nu poate da nastere unui copil, doar sa poarte perna. Dantura si capul de cal nu i s-a putut schimba, sa semene cu fata originala ce apare pe internet. Michelle Obama este de fapt Michael , un alt transgender, barbat cu hormoni de femeie. E plin internetul de informatii.
  Asa zisul “rege” Charles , inlocuitor din famia lui Scutul Rosu, bankerii, sau bankxterii cu avere de peste 500 trilioane , este pedofil si homosexual , ca si originalul Print Charles executat cu sotia de fatadā, Camilla, in 2018. Actuala “regina” consoarta este un barbat cu masca si haine muieresti ( inlocuita Camilla din 2016). Doi pedofili pe tronul Angliei. Englezii sunt orbi si supercontrolsti sa nu vada Adevarul.
  Regina Elizabeth a murit de fspt in 2018, fiind initial inlocuita cu o dublura in 2016.
  Deci….
  Keep mind open! Asteptam dulapul de la Cotroceni si robotul android inlocuitor cumparat pe banii nostri in Japonia, cu avionul de lux, si ministrii jidani care au insotit cuplul prezidential in calatorii de zeci de milioane de dolari din banii poporului ce doarme.
  Hollywood filme jidovesti si in general industria pop rock e ina de transgenderi: Wonder Woman / Gal Gadot – barbat transgender bombardat cu hormoni la adolescenta/ pubertate, Kara DelaVigne este barbat, la fel Lady Gaga, etc, participanti activi la ritualurile sataniste pedofile si de sacrificii umane , copii violati si ucisi, apartinand Casei Regale britanice si ale originalei Regine, de-alungul timpului, pe cand era tânāra regina , cap de masonerie rit englez scotian rozecrucieni si Malta. Papa de la Vatican, la fel. Cum isi alegea Elisabeta Regina fetele si copiii ce urmau sa fie violsti din Columbia Britanuca su din scoli de fete din Germania. Este pe internet filmsre originala .

  Se doarme mult si mass media nu spune Adevarul. Ca si dvs., Nu spuneti tot Adevarul, desi il cunoasteti. Sunteti platiti bine si sekuristii romani si jidanii controleaza totul in aceasta tara. Nu si Adevarul. Acum unde e episodul publicat aici cu lectia antiholocaust?!!! Nu au fost de acord jidanii ce va cenzureaza?!! Eu l-am copiat si distribuit masiv. Pentru ADEVAR si HRISTOS.

  • Mai usor ca strici frumusete de articol!
   Spui ce ai vrea tu sa fie, nu ce este in realitate – amestecat ca sa impresionezi.
   Presupunerile colportate ii scuza pe cei pe care-i acuzi, fara baza reala, fara probe.
   Nici mie nu-mi plac da’ nu caut tampenii sa le agat de coada ci ma refer la ce fac ei, cum actioneaza nicidecum sa dau drumul fanteziei despre cum ar fi ajuns la stadiul de sub-oameni.
   Am gasit bazaconii din astea de care enumerezi “cu spor” pe unde marfa pseudo-publicistica (normal) nu aveau “vanzare” – can-can cica ii spune doar ca sint inventii de om speriat, sa nu spun altfel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *