Home / Educativ / Netflix și Manipulare

Netflix și Manipulare

B. Damian (12)
Incorect Politic
Martie 16, 2020

In ultimul timp, pe celebra aplicatie de filme si seriale Netflix, au inceput sa apara diferite seriale  propagandistice, daca nu chiar anticrestine.

Unul ceva mai vechi, din 2017, intitulat „In lumea Francmasoneriei” incearca sa atraga oamenii spre aceasta organizatie satanica spunand ca masoneria vrea doar sa uneasca oamenii si este o organizatie caritabila. Serialul neaga inregistrarile si documentele care atesta ritualuri satanice la intalnirile francmasone si explica cum incearca sa atraga adepti, toate episoadele fiind doar reclama facuta masoneriei.

Inafara de acesta mai doresc sa va prezint serialul “Lucifer”, care il prezinta pe diavol ca fiind un personaj pozitiv, carismatic, care pe parcursul serialului prinde infractori. Aceasta serie draceasca este insa destul de populara.

Acum ceva timp a aparut un serial despre A doua si infricosatoarea venire a lui Iisus, intitulat “Mesia”, fiind o propaganda musulmana ce ii infatiseaza pe musulmani ca adevaratii eroi ai lui Iisus. Serialul face uneori si propaganda SUA , numind America “Taramul libertatilor”. Este insa greu de crezut ca o tara condusa de liberali centristi, LGBTisti si jidovi masoni sa se potriveasca acestei descrieri.

Inafara de acestea, sunt nenumarate seriale ce incurajeaza pornografia si satanismul.

Acestea sunt populare pe Netflix, manipuland tineretul si facandu-l sa se simta in siguranta intr-o lume condusa de jidani, masoni si anticrestini, facandu-i sa aiba idei eronate despre ce este bine si ce nu.

 

2 comments

  1. Ca sa nu mai vorbim de filmele de promovare ale curlangiilor, refugiatilor si altor minoritari pe care ni-i baga pe gat ca normalitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *