Home / Știrea zilei / Neamțul se trezește! Tânăr atacat în stradă răspunde cu pumni și Heil Hitler

Neamțul se trezește! Tânăr atacat în stradă răspunde cu pumni și Heil Hitler

Vlad Voicu
Incorect Politic
August 31, 2020

Agresat în plină stradă de doi reprezentanți ai raselor de noroi, un tânăr național socialist își exprimă opiniile politice atât fizic cât și vocal, din care rezultă un moment de poezie într-o lume de brute. Presimt un viitor tragic raselor extra-europene și trădătorilor interni cu părul albastru sau violet de pe întreg teritoriul Germaniei!

Înghesuit într-un colț și batjocorit, mai devreme sau mai târziu neamțul se trezește cu consecințe cataclismice. A fost valabil în 1933, poate fi valabil în 2021.

3 comments

 1. Pe de-o parte, le iei aparare Germanilor nationalisti (si pe buna dreptate). Si pe de alta parte, din ce am vazut la stirea aceea cu Gunoi….pardon Gogoi, sustii sus si tare o “colaborare” a Romanilor cu tiganii. Tu cu cuvintele tale ai scris in comentariile acelea lungi treaba asta. Tu esti pe bune? Ce esti tu mai exact?

  Germanul are voie sa-si doreasca un stat etnic, are voie sa fie nationalist, nu doar ca are voie, dar il si admiri spunand ca isi sustine Natiunea in fata cotropitorilor din “rasele de noroi”. Pe buna dreptate. Dar tiganii din ce rasa sunt? Nu sunt tot din rasa de noroi ? Esti si tu vreun Roman de tipul Neulander sau Ilici?

  Germanul e admirabil cand spune “Heil Hitler”, cand isi iubeste Natiunea si Neamul, si cand isi doreste un stat etnic asa cum ar fi natural. Dar Romanul NU! Romanul are nevoie de colaborari cu tiganii. Romanul trebuie sa-si doreasca un stat metis tiganesc-unguresc, sau mai bine dupa cum zicea Basescu….”Romanii sa plece de aici”.

  Ba mai mult, spui de Garda de Fier ca avea sustinere tiganeasca ( tot in comentarii am vazut, desi nu era nicio sursa istorica)….continuand ideea unei “colaborari” intre Romani si sobolani…pardon tigani. Antonescu avea si el sustinere tiganeasca, nu ? Evident.

  Cum asemenea “camarazi de arme”, cine mai are nevoie de inamici?

  “Fără nicio o îndoială decăderea poporului român se datorește infiltrării în grupul nostru etnic a unor elemente de rasă inferioară, corcirii sângelui străvechi, geto-latin, cu sânge fanariot și țigănesc, iar acum în urmă cu sânge jidovesc.” – Traian Herseni, “Rasă și destin național”, În: Cuvântul 18, 91 (1941), p. 1.

  “Coeficientul de inteligenta al tiganilor este, potrivit cercetarilor noastre proprii, cu 15-30 de puncte inferior fata de cel al satenilor Romani. Nivelul intelectual mediul al tiganilor cade in categoria inapoiatilor mintal.” – Lt. Cicerone Ungureanu, compania 7, Regimentul 10 Infanterie – Panciu-Putna, pe la 1940.

  • Pe de-o parte, le iei aparare Germanilor nationalisti (si pe buna dreptate). Si pe de alta parte, din ce am vazut la stirea aceea cu Gunoi….pardon Gogoi, sustii sus si tare o “colaborare” a Romanilor cu tiganii. Tu cu cuvintele tale ai scris in comentariile acelea lungi treaba asta. Tu esti pe bune? Ce esti tu mai exact?”

   Bună întrebare. Și eu mi-o pun mereu de la o vreme văzând chestiile absolut aberante pe care le publică uneori. Sunt cam două variante de răspuns. E usor de intuit care sunt.
   Poate că pur și simplu aplică paradigma din Protocoalele înțelepților Sionului. Crearea unei confuzii total, până când lumea nu mai știe ce să creadă.. Azi scriem despre cum a fost procesul de la Nurnberg o farsă și un simulacru de justiție, mâine postăm un articol de-al lui Coja unde promovăm gogoașa că bancheri germani (ha) l-au finanțat pe Lenin. Când de fapt si bancherii europeni care l-au finanțat au fost de cu totul altă etnie (ghici care), iar pe de altă parte grosul finanțării a venit de la bancherii jidani din America. Troțki a locuit în New York înainte de “Marea” Revoluție bolșevică din Rusia la care a participat.

   Cât despre partea cu țiganii, din nefericire, am auzit din mai multe surse observația că există din ce în ce mai multe cupluri mixte român-țigan. Respectiv de la persoane care locuiesc în zone cu mai puțin ștaif. Și care nu erau deloc încântate de asta.

 2. Ce pățesc în Germania cei care au curaj să vină cu altă interpretare a istoriei: https://www.counter-currents.com/2020/08/ursula-haverbeck/
  Căutați informații și despre Michelle Renouf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *