Home / Actualitate / Naționaliștii Clujeni gătesc pentru românii defavorizați

Naționaliștii Clujeni gătesc pentru românii defavorizați

Incorect Politic
Octombrie 1, 2023

 Naționaliștii Clujeni gătesc pentru românii defavorizați

 Via ComunitateaIdentitara:

În lunile August și Septembrie, militanții Comunității Identitare România din Cluj-Napoca, au mers ca voluntari în mai multe sâmbete la Masa Săracilor. Activitatea s-a desfășurat împreuna cu Asociația Masa Săracilor, o organizație creștină din Cluj care colectează alimente și gătește în fiecare săptămână pentru românii defavorizați. Tinerii tradiționaliști au ajutat la prepararea hranei, selectarea și depozitarea alimentelor, iar la sfârșit au transportat sute de caserole cu mâncare caldă la mai multe parohii și centre sociale din oraș, unde urmează să fie distribuite celor aflați în nevoie. Dacă alte dăți am mers sporadic să muncim la bucătărie, de data asta am ales să mergem mai multe săptămâni la rând.

Ca militanți naționaliști și creștini, credem cu tărie, că e datoria fiecăruia din noi să îi ajutăm pe românii săraci. Naționalismul înseamnă și sacrificarea unei părți din timpul și energia noastră în folosul neamului. Îi încurajăm pe toți tinerii să își dedice câteva ore ajutorării celor aflați în dificultate și să se implice în astfel de acțiuni. Chiar și într-un oraș dezvoltat economic, cum este Cluj-Napoca, există oameni pentru care procurarea hranei zilnice este o provocare și care nu își permit o masă caldă.

Cine dorește să dea o mână de ajutor la astfel de activități filantropice și să facă fapte bune, să ne contacteze la info@comunitateaidentitară.com și să vină alături de noi! Împreună suntem mai puternici și putem face mai multe!

 

2 comments

  1. O inițiativă demnă de toată lauda, bravo vouă! Cred că toate localitățile din țară au nevoie de un astfel de sprijin .Și nu de vorbe goale de propagandă, sau de un kil de orez o dată la 4 ani.

  2. Injecția finală

    Să trăiți, frați Români
    Voi sunteți cei mai buni
    Sensibili, solidari
    Stejari verzi și solari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *