Home / Internațional / Naționala Italiei formată doar din albi – Globaliștii sunt supărați!

Naționala Italiei formată doar din albi – Globaliștii sunt supărați!

Incorect Politic
Iulie 15, 2021

Naționala Italiei formată doar din albi

Via DanielRoxin:

Va veni vremea, și nu este departe, când așa-zisa diversitate va fi impusă cu forța împotriva oricărei logici, a meritelor personale, a performanțelor pe care un om le poate avea.

Neomarxiștii, numiți progresiști, au intenția clară de a impune minoritarii etnici și sexuali în toate structurile, în toate echipele. Mâine-poimâine o să aflăm că dacă ai o companie mare ești obligat să ai în bordul de conducere o persoană de culoare și un transexual, indiferent dacă aceștia au sau nu competența necesară. (Desigur, în cazul persoanelor de culoare, rețeta va fi impusă în cazul țărilor care au măcar 1% populație de culoare)

De asemenea, dacă va fi după mintea lor, nu este exclus ca orice echipă sportivă națională să fie obligată, în virtutea principiilor diversității și incluziunii pe care le tot invocă, să conțină un jucător (jucătoare) de culoare și un gay sau transgender, chiar dacă sunt o mie de sportivi mai buni decât aceștia!

De de? Pentru că neomarxismul cultural înseamnă dictatură mascată, inversarea valorilor, distrugerea reperelor etice și morale. Tragedia este că sunt mulți care, deși nu fac parte din categoria minorităților băgate în față de neomarxiști, susțin tâmp această ideologie.

Și ca să vedeți cât de absurzi pot să fie globaliștii neomarxiști, iată ce a scris publicația neomarxisă The Economist despre echipa națională de fotbal a Italiei, proaspăt câștigătoare a Campionatului European de Fotbal, conform ActiveNews.ro:

„Cel mai frapant aspect al echipei de 26 de jucători ai Italiei înainte de a intra pe teren a fost că, în lotul italian nu se găseau jucători de culoare”, a scris pe Twitter publicația globalistă.

Conform ActiveNews.ro, articolul continuă să sugereze că victoria echipei în fața Angliei în finala Euro a fost o „victorie… pentru dreapta italiană”, probabil pentru că prima echipă a Angliei includea mai mulți jucători de culoare, în timp ce în 11-le de start al Italiei nu se afla niciunul.

Probabil că dacă Franța ar fi câștigat campionatul european, o națională care conține 7 jucători de culoare și 4 nativi fracezi, The Economist ar fi jubilat!!!

Realizați, așadar, ce îi preocupă pe globaliști? Relizați cu ce ne vom confrunta în curând, dacă stăm pasivi?

În această cheie trebuie să înțelegeți popularea deliberată a Europei cu imigranți africani și arabi: distrugerea civilizației europene, destructurarea națiunilor etnice, anihilarea rezistenței în fața tăvălugului globalist.

Daniel Roxin

4 comments

  1. Pana nu vor obliga albii sa se casatoreasca numai cu negrese tot e bine!

  2. Aside from the Agnelli family, smaller shareholders in the company include Cadbury, Rothschild (21%), Schroder, Layton and other family interests as well as a number of staff and former staff shareholders.[33][38] A board of trustees formally appoints the editor, who cannot be removed without its permission. The Economist Newspaper Limited is a wholly owned subsidiary of The Economist Group. Sir Evelyn Robert de Rothschild was Chairman of the company from 1972 to 1989.
    Evelyn Robert Rothschild a fost președinte al companie care deține The Economist între 1972 si 1989.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *