Home / Știrea zilei / RĂZBOI RASIAL în Africa de Sud – Colapsul Societății

RĂZBOI RASIAL în Africa de Sud – Colapsul Societății

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iulie 15, 2021

În urma colapsului societal din Africa de Sud, guvernul lor dorește să confiște armele, raportează BusinessInsider. Armele de foc îi impiedică pe negri să comită genocid asupra populației albe, a le lua armele înseamnă a-i condamna la moarte.

14 comments

 1. e de asteptat “saltul calitativ” bolshevik…..

 2. jos cu negroteii mai ales boratii aia de la BLM o mizerie marxista.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Vasile Legionarul Ești cumva creștin? Legionarii erau creștini. Nu țin eu minte prea bine. Cine a ocupat teritoriile din Africa de Sud? Care era populația autohtonă a Africii de Sud, înainte de venirea salvatorilor “europeni”? Vezi că teoriile tale se cam amestecă și nu sunt demne de un creștin ortodox cum sunt convins că te declari tu. Este regretabil că oameni din România își dau cu părerea pe teme legate de dreptul unei populații autohtone la autodeterminare. Ceea ce faci tu, Vasile Legionarul, este rasism în formă pură.

   • Sudul Africii este o zonă bogată în resurse minerale(vizate de mafia transnațională), dar extrem de neprimitoare pentru oameni, cu deșerturi, platouri sărace și munți vechi erodați. Majoritatea negrilor au imigrat acolo, au sclavizat și au exterminat negrii băștinași, văzuți ca primitivi(ca de ex. boșimanii din Zimbabwe). Ai auzit de imperiul Zulu și practicile sale detestabile? La fel, coloniștii olandezi care au întemeiat Kaapstadt(Cape Town) au fost împinși în interiorul continentului și masacrați de englezi.
    Dacă în 1920 România avea o suprafață de 300000 km2 și 16 mil. de locuitori(dintre care cca. 11 mil. români băștinași), Africa de Sud(cu Namibia) era de 7 ori mai mare(2100000 km2), dar cu o populație de numai 9 mil., dintre care cca. 4,5 mil. negri, 3 mil. albi, restul mulatri, coloniști indieni ș.a.
    Numai explozia natalității negrilor împreună cu corcirea inter-rasială a dus populația „de culoare” la 85%.
    Chestiunea esențială este că în timp ce regimul segregaționist din postbelic a dus o politică suveranistă , punându-se rău cu ONU, BM, FMI și Commonwealth-ul britanic(și a soluționat problema negrilor creând bantustane unde a predat puterea conducătorilor tribali, nu guvernelor iudeo-democratice) – regimul instaurat de Mandela este cea mai infectă mocirlă marxistă și globalistă.
    Când neeuropenii și necreștinii vor deveni majoritari în țările vestice, ce îi va putea opri să organizeze pogroame contra albilor? Asta este chestiunea reală în Africa de Sud.

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     @ Riga Crypto Istoria își mai întoarce din când în când roata. După ce Europa a beneficiat masiv secole la rând de teritoriile și populațiile “descoperite” și încreștinate cu forța, nu trebuie să ne mire că vor veni unii și peste europeni Asta-i viața! Oricum populația europeană descreștinată și iudaizată masiv nu mai este capabilă să supraviețuiască noilor provocări ale istoriei. Va urma o reconfigurare etnică, similară perioadei marilor migrații ale triburilor asiatice. Care-i problema? Lumea se va adapta la ceea ce va fi. Sau nu!

   • Cunoști ceva din istoria Africii de Sud înainte de a te pronunța pe subiect?

 3. Nea Vasilache soldățel de plumb! Tu ai impresia că vei supraviețui ca etnic român de culoare albă într-o Europă supusă metisării?

 4. Domnule Sterie, cum puteți lăsa abominatia de comenteriu a domnului Vasile militarosu? Mie mi-ați șters un comentariu de bun simț legat de homosexualitate dar această oroare prin care se justifică dispariția etnică a romanilor văd că o tolerați.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Stalin Ce te deranjează comentariul meu. Unde am expus eu ceva eronat? Crezi că lamentările voastre pe net țin loc de soluții? O societate are creșterea și descreșterea ei. Imperiul Roman părea de neînvins și s-a distrus singur. Din păcate, dacă l-ai fi citit pe Nicolae Vedlimirovici ai fi aflat că nu eu am văzut aceste lucruri, ci părinți ai Ortodoxiei cu trezvie duhovnicească. Adică tu, Stalin, și alții ca tine, vă lamentați că eu expun ce alți au porfețit deja: o descreștinare a Europei care va duce la pieirea acesteia. Tu faci pe tizul lui Stalin care a reușit o descreștinare masivă a Europei estice. Bătrânul Iustin Pârvu le spunea călugărilor și călugărițelor lui că sunt ultima generație de monahi din România! Să văd dacă ai curaj să mai spui ceva.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    La câtă incultură au unii, precizez că Sfântul Nicolae Velimirovici a trăit între anii 1880-1956. Iată ce spunea acest episcop sârb:
    “Câtă vreme Europa a urmat lui Hristos, „Soarele dreptății”, și apostolilor, mucenicilor, sfinților și nenumăraților Săi cuvioși și drepți, ea s-a asemănat pieței celei luminate de sute și mii de lumini mari și mici. Dar când lăcomia și mintea omenească au lovit în Hristos precum două furtuni puternice, luminile de dinaintea oamenilor s-au stins, și întunericul a cuprins piața, precum într-o hrubă subpământeană de cârtiță. …
    O, frații mei, oare voi toți nu vedeți acestea? Oare n-ați simțit întunericul și fărădelegile Europei anticreștine pe spinarea voastră? Vreți cu Europa sau cu Hristos? Cu moartea sau cu viața? Întrebați-vă! Luminați-vă! Hotărâți-vă! Moartea sau viața! Acestea două le-a pus Moise oarecând înaintea poporului său. Și noi le punem în fața voastră. Să știți: Europa este moarte, Hristos este viață. Alegeți viața, ca să fiți vii în veac. Amin.”.

 5. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Pe mine mă distrează românașii cu pretenții de aleși divini care se cred nemuritori de dragul fanteziei din frezele lor. Nu, băieți. Viața înseamnă luptă, Libertatea însemană luptă și Demnitatea înseamnă luptă. Acum luptele nu se mai dau cu ciomege, pietroaie, săbii și arme de foc. Adversarii sunt mult mai inteligenți decât mințile crețe ale unor bieți români creduli. Acționați, fiecare dintee voi, în limitele legilor în vigoare. La cât de căcăcioși sunt unii dintre postaci, ar muri în prima lună de pușcărie. Au fost români, precum Grigore Caraza cu peste 21 ani de temniță grea, fără să fi omorât măcar o muscă. Grigore Caraza se numără printre cei 56 de foşti deţinuţi politici care au rezistat reeducărilor din iadul comunist „Se eliberează deţinutul Caraza V. Grigore, «nereeducat şi ireeducabil»“, se arăta în dosarul de eliberare din detenţie. Era 22 iulie 1977. A „intrat“ în temniţă la 20 de ani şi a fost eliberat definitiv la 48 de ani. V-aș fi recomandat o întâlnire cu acest om, ca să vă mai treacă unora dintre voi, elanurile naționaliste. Treceți la muncă pentru Neamul românesc. Faceți copii, educați-i să rămână în țară, și poate va mai fi vreo șansă de la Dumnezeu.

  • Creeaza tu locuri de munca, schimba situatia de kkao din tara si ajuta-i pe oameni sa-si creasca copiii, apoi fa spume aiurea!

 6. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Asta ar trebui să-i preocupe pe naționaliștii români. Șovinism antiromânesc în Justiția italiană. O româncă a fost condamantă la închisoare pentru că ar fi înșelat-o pe o bătrână să-i doneze casa. Un medic și doi notari au considerat-o aptă, din punct de vedere psihic, să ia decizia cedării proprietății. După moartea femeii au apărut patru veri italieni care i-au făcut plângere penală femeii. Judecătorul a găsit-o vinovată, zilele trecute, pe Cornelia Rob, o îngrijitoare română trimisă în judecată pentru că ar fi profitat de Selene, o cremoneză în vârstă de 84 de ani, rezidentă în districtul Zaist, care a decedat în mai 2019.
  https://www.comisarul.ro/articol/un-caz-straniu/romanca-din-italia-condamnata-la-in_1244929.html
  Autoritățile române din MAE ar fi trebuit să preia imediat cazul, dar experții lui pește prăjit în mese copioase, se preocupă să monitorizeze și să ia măsuri împotriva românillor care ar putea deveni într-o zi xenofobi și urâtori de alte neamuri conlocuitoare. Ei stau la pândă să vâneze etnicii români în loc să-i apere de xenofobia altor neamuri!

Leave a Reply

Your email address will not be published.