Home / Chestiunea Jidănească / Național-Sionismul în A.U.R. – Partidul se dezonorează promovând idolatria holocaustului și corectitudinea politică

Național-Sionismul în A.U.R. – Partidul se dezonorează promovând idolatria holocaustului și corectitudinea politică

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 29, 2023

Național-Sionismul în A.U.R. – Partidul se dezonorează promovând idolatria holocaustului și corectitudinea politică

Este oficial.

AUR(Facebook):

SĂ NU UITĂM! NICIODATĂ!

Astăzi este Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Fără nicio îndoială, Holocaustul este una dintre cele mai întunecate pagini din istoria omenirii. Data de astăzi amintește de eliberarea de către Armata Sovietică a celui mai mare lagăr nazist de exterminare – Auschwitz-Birkenau, în 1945.

De ce, AUR? De ce vă dezonorați și vă faceți promotorii unei înșelătorii?

Nu vă arde obrazul de rușine? Nu vi se atrage atenția din interiorul partidului? Ce-ați pățit? La nivel declarativ susțineți românismul și recunoașteți că am devenit o colonie condusă de străini, și totuși postați mizeria asta? V-a dat telefon Alexandru Muraru să vă amenințe? Sau trebuie să fiți prezenți la o întrunire a conservatorilor sioniști din Europa și postarea este garanția că nu sunteți “antisemiți”?

Care este?

Holocaust este termenul care evocă cel mai mare masacru din istorie, programul de exterminare a populației evreiești în cadrul căruia au fost asasinați aproximativ șase milioane de oameni de toate vârstele.

Holocaustul e termenul care se referă la ofrandă religioasă adusă prin ardere completă, termen mai potrivit pentru ce s-a întâmplat la Hiroshima și Nagasaki decât Auschwitz și lagărele de muncă.

Cifra de șase milioane s-a vehiculat în presa iudaică încă dinaintea anului 1900, fapt demonstrat de colonel Vasile Zărnescu.

Inclusiv Crucea Roșie a dezmințit mitul celor șase milioane.

Așa cum a arătat jidanul cinstit Norman Finklestein, holocaustul este o industrie de făcut bani, iar legendarul general Radu Theodoru arată cum holocaustul este nimic altceva decât șantaj politic.

Păstrăm veșnic memoria celor care au căzut victime sălbăticiei dezlănțuite de o ideologie neomenească, profund criminală și scăpată complet de sub control prin ignoranța și complicitatea unei lumi aflate în plină derivă.

Ar fi fost o ideologie neomenească și o sălbăticie dacă într-adevăr ar fi fost făcuți jidanii săpun, mit demontat și dezmințit.

În toată Europa, cercetători, istorici și intelectuali au fost ÎNTEMNIȚAȚI pentru că au contestat dogma, idolatria holocaustică. AUR se plasează în tabăra celor care cred că este bine să ajungă oameni la închisoare pentru că cercetează adevărul istoric, verifică, adică revizuiesc. Revizionismul istoric ne permite să dăm laoparte stratul minciunii pentru a descoperi care a fost adevărul, oricare ar fi el. Cum vor fi tratați mărturisitorii în România dacă AUR preia puterea?

În România sub AUR să ne așteptăm la același parcurs pe care l-a avut colonelul Vasile Zărnescu, dat în judecată pentru că a scris o carte?

Omenirea nu trebuie să mai repete niciodată oroarea petrecută în urmă cu 80 de ani. Respectul pentru ființa omenească, dreptul la viață și la existență în demnitate, eliminarea oricărei forme de discriminare sunt valori care nu mai pot fi vreodată puse în discuție.

Iată cum iluzia se sfarmă, cu toate scuzele date în momentul în care AUR a votat legea care prevede pedepse cu închisoarea pentru discriminare, acum își arată adevărata față ca promotori ai corectitudinii politice și a miturilor post-Nurnberg. Ce credeți că obțineți prin postarea asta? Protecție din partea presei? Să vedeți voi în 2024 cum nu vă mai scapă din “partidul extremist AUR”. Credeți că obțineți voturi de la liberali sau filosemiți?

Știți ce rezolvați doar? Vă pierdeți din susținătorii care încă nu și-au dat seama că faceți fente și joc de glezne.

Național-sionismul a acaparat partidul A.U.R.

Oceanul de suferință care a înghițit șase milioane de suflete în urmă cu mai puțin de 100 de ani nu va seca niciodată. El servește drept pildă tuturor celor care visează la o lume încolonată în spatele unor lideri providențiali, a unor guvernări absolutiste, a toleranței zero.

Parcă e un text scris de institutul Elie Wiesel.

Absolut vomitiv.

P.S. Dacă nu AUR a făcut această postare pe pagina AUR de Facebook, așteptam să apară dezmințiri din partea partidului.

13 comments

 1. DRAGA STERIE,

  MAJORITATEA DECEDATILOR IN ACESTE LAGARE AU APARUT DOARRRRR !!! DUPA CE BOMBARDAMENTELE IN COVOR DE BOMBE – MULTE CU NAPALM – AU RAS ZECE ORASE GERMANE -bomba langa bomba –

  SI

  AU DISTRUS CAILE FERATE DIN TOATA TARA IAR LAGARELE DE CONCENTRARE (NUUU AU FOST CONCEPUTE CA LAGARE DE EXTERMINARE CI DE CONCENTRARE !!!)

  AU RAMAS FARA APA, FARA MANCARE SI FARA MEDICAMENTEEEE !!!

  ATUNCI, DUPA ACESTE BOMBARDAMENTE OBSCENE , DE BORDEL CRIMINAL DE RAZBOI !!! ABEA DUPA ACESTE BOMBARDAMENTE AU MURIT MAREA MAJORITATE A DETINUTILOR !!!

  Draga Sterie,

  Superba riposta !
  Felicitari !
  PUNE INTREBAREA ASTA PUBLIC – DACA ESTE CHIAR AUR CARE A AFISEAT ACEASTA NOUA PETARDA HOLOCAUSTICA !!!

  Sa stii ca si cei destepti de pe blogul prof Coja , si eu, am observat ca in ultima vreme are loc o intensificare in numarul si activitatea trollilor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ii distrug blogul cu aceasta hiperintensa navala !!!

  E posibil ca tu sa fi judecat foarte corect : ca sunt formule noi atribuite lui AUR !!! IN MOD FALS, E O IMPOSTURA INTENSIFICATA A TROLILOR !
  DAR TREBUIE VERIFICAT MUSAI !!!

  CERE COMILITONILOR PRICEPUTI SA VERIFICE SURSA !!!
  CERE-O PUBLIC !!!

  • As adauga aici bombardamentele cu (agenti potaogeni de) tifos facute de engleji/britanici.

   O clarificare de maxima importanta:
   Auschwitz/Oswiecim a fost lagar/colonie de MUNCA unde cca 10% din jidani voiau sa iasa la munca.
   Ce munceau?
   Acolo s-a construit prima fabrica de cauciuc artificial din lume, pe baza inventiilor germanilor.
   In fiecare saptamana englezii (in special) si americanii trimiteau avioane si fotografiau, filmau – cand era senin, desigur.
   In fiecare saptaman cloaca bolsevica botezata “rzistenta ploneza” trimitea rapoarte in Anglia despre tot ce se petrecea acolo – in lagar erau muncitori din imprejurimi care faceau reparatii, intretinere de instalatii, etc. si prostituate care “lucrau” pentru prizonieri – de fapt asta erau, prizonieri de razboi, ca jidanimea mondiala declarase razboi Germaniei, iar comunistii nu parasisera Tara ca s-o distruga din interior.

   In nici mo poza, in nici un raport (nca tinute la “secret” fata de public… in nici o fraza din “memoriile” criminalilor de razboi Eisenhower, Churchill si de Gaulle (peste 16.000 de pagini!) nu exista macar 1 – UNA referinta la vreo ardere “holocaustica”, la vreo activitate de ucidere “in masa” sau la vreo strategie de ucidere a jidanilor.
   Nici la Nurmberg nu s-a pputut demonstra uciderea jidnailo ca plan sau ca obiectiv, nici proba metodele fanteziste din povestirile “de dupa”.

   In fine, fiindca nu a existat, din respect fata de de dreptul sa creada in ce vor ei si de dorinta lor “aprinsa” ca sa fi fost Holocaust real… le doresc sa li se implineasca – totusi – aceasta profetie foarte draga lor, si sa-i ajute Iranul sa ajunga “in sanul lui Avraam” spre satisfactia finala!

 2. aur e coclit.

 3. ” Cum vor fi tratați mărturisitorii în România dacă AUR preia puterea?

  În România sub AUR să ne așteptăm la același parcurs pe care l-a avut colonelul Vasile Zărnescu, dat în judecată pentru că a scris o carte? ” Mai rau , mai rau , ne putem astepta si la arestari in masa ! Doamne fereste sa castige banditii astia securisti alegerile ! Nu vedeti ca…au luat niste locuri in Parlament { un Parlament de rahat este adevarat insa…totusi Parlament } si parca le-a luat Dumnezeu mintile ?! Textul , o fi scris de catre tipii de la institutul Elie Wiesel insa niste fraieri inscrisi pe listele lui Simion afirmau sus si tare ca-i doar de hoha , sa-i imbuneze pe jidani si sa beneficieze partidul AUR de sprijin de la Tel-Aviv . Eu unul…ma cam mir stiut fiind ca , mai repede primesti o basina de la un mort decat de la un evreu vreun ajutor…indiferent despre ce-ar fi vorba .

 4. Intrebare : au trecut…totusi peste 70 de ani de la finalul WWII . La ce mai foloseste acest ” institut ” in afara de-a sifona bani publici ? Inca o intrebare : pe rusi de ce nu-i ia nimeni de oua caci si pe vremea lui Stalin in URSS au fost bagati la ocna si-au si fost ucisi cel putin cateva milioane d e evrei ? Pe astia a uitat ” institutul ” Elie Wiesel sa -i treaca la catastif sau , nu castiga nimic de pe urma lor ???

 5. Vasile I. Zărnescu

  În fraza referitoare la cele „șase milioane”, formularea „încă dinaintea celui de-al doilea război mondial, fapt…” trebuie înlocuită cu „încă dinaintea anului 1900, fapt…” demonstrat de mine, pe urmele cărții lui Don Heddesheimer, THE FIRST HOLOCAUST (cf. https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/46758-don-heddesheimer-the-first-holocaust.html; https://www.goodreads.com/book/show/25458266-the-first-holocaust). În prima ediție, din 2014, a cărții mele, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ (cf. https://www.academia.edu/45190092/Vasile_I_Zarnescu_HOLOCAUSTUL_gogorita_diabolica), am redat, în text și în planșele anexate, facsimile din propaganda holocaustică difuzată de sionism. Un rezumat al lor dar fărăr a fi citat, s-a făcut în 2018 (cf.https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2018/12/13/102779/).
  Prima atestare a cifrei cabalistice de „șase milioane” a apărut într-un ziar jidovesc din S.U.A. în 1869! De atunci au ținut-o, ca gaia-mațu, cu cele 6 milioane pînă acum!
  Referritor la termenul „holocaust”, am explicat, în instanța de judecată de la Curtea de Apel București care este situația: vedeți aici https://www.incorectpolitic.com/justitia-stalinista-a-romaniei-procesul-colonelului-vasile-zarnescu-concluzii-scrise-suplimentare/.
  Deoarece noțiunea „holocaust”, folosită metaforic și, deci, fals, a fost compromisă de analiza științifică a mișcării revizioniste, apologeții holocaustiși încearcă – așa cum a anticipat marele revizionist Arthur Robert Butz – să înlocuiască, pe „șest, cum zic țiganii noștri, noțiunea „holocaust” cu termenul „shoah/șoah”, pentru că ar fi mai „ebraic – deși o limbă „ebraică” nu a existat, fiindcă nu a existat un popor numit „ebreu”, deoarece, printre cei 12 fii ai lui Iacob/Israel nu a fost nici unul numit Ebreus/Evreus, ca să dea descendenților săi numele de „ebrei/evrei” – tot așa cum urmașii lui Iuda s-au numit iudei (și, prin extensie, Flavius Josephus a introdus termenul „iudaism” și a scris cartea „Războiaiele iudaice”), urmașii lui Levi s-au numit leviți, ai lui Moab – moabiți etc.
  Șmecheria substituirii cuvîntului „holocaust” cu cel numit „șoah” am expus-o în Apleul adresat Curții de Apel București (cf. aici: https://www.incorectpolitic.com/un-nou-proces-impotriva-lui-vasile-zarnescu-cazul-vasile-i-zarnescu-contra-alexandru-florian/).
  A apărut chiar o carte, de 390 de pagini, „Negaționismul de stânga”, a apologetului holocau$ti$t Thierry Wolton, dar ăsta nu folosește cuvîntul „holocaust”, ci numai „șoah”. Păi, dacă nu a fost „holocaust”, ci „shoah”, atunci să restituie banii extorcați ca „bani de holocau$t”! Oricum, termenul „Holocaust” va trebui scos din limbaj, fiindcă nu a fost holocaust, ci Shoah! Deci și Ziua Holocaustului trebuie ștearsă și înlocuită cu Ziua Șoahului. Așteptăm ziua aia!
  Într-adevăr, legendarul general Radu Theodoru a explicat pe înțelesul tuturor cum că „holocaustul este nimic altceva decât șantaj politic”. Titlul ediției a doua a cărții mele, pentru care mi s-a făcut proces penal de către escrocul vamal cu dosare penale mușamalizate de Parchet, prin directive de la cel mai înalt nivel, Maximilian Marco Katz și fariseii Aurel Vainer, Liviu-Ștrul Beris (între timp decedați) și Alexandru Florian-Fenstein (care va muri curînd de rușine!), deci cartea mea, ziceam, este intitulată HOLOCAUSTUL- GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust”, vol. 1, 2015, lansată în 8 aprilie 2016. Și eu a trebuit să explic instanțelor de judecată că noțiunea „extorcare” înseamnă șantajare și că este preluată din cartea INDUSTRIA HOLOCAUSTULUI, a jidovului cinstit Norman Finkelstein; ca, de altfel, și cuvîntul „gogoriță” luat tot de la el.
  Așa că A.U.R. s-a înscris cam tîrziu la „ciolan” (dar, poate, că a primit ceva mangoți: trebuie aflat!)! De ce? Pentru că e și Tîrziu acolo?! Nu e vorba de adverbul „tîrziu”, ci de Claudiu Richard Târziu copreședinte! Ăsta părea mai filozof, fiindcă vorbea mai puțin, că de George Simion ne-am lămurit de mult că stă prost la glagorie. Nu spusese ambuscatul ăsta că „evreii fac parte din fibra poporului român”? S-a mai găsit un jidov farsor să scrie cartea „România iudaică”! Un altul a pretins că a descifrat el în Vechiul Testament, ediția ebraică, cum că Sarmisegetuza a fost construită de jidovi, că războailele pe care noi le știam „daco-romane” fuseseră, după el, „evreo-romane”.
  Dacă ajunge A.U.R. la Putere, atunci există riscul să nu ne mai numim români, ci jidovi?!

 6. Excelenta si trista deconspirare… AUR – PA!
  Si cica au istorici printre ei…

  Ma prefac sa fiu de “acord” cu o parte scoasa din contextul blasfemiator… pe care o citez ca sa o lamuresc impotriva sensului dat de AUR:
  ” … ignoranța și complicitatea unei lumi aflate în plină derivă.”
  Da, dar cum? – lumea, oamenii simpli ignorau comunismul crezandu-l departe si nepericulos…, iar stapanirile erau cu-adevarat in deriva – deriva jidanirii totale penetrand cu franc-masoneria, momind, santajind si coruptind pe cei carora “nu le mai ajungea…”, cum si astazi puii lor – naparci inmultite sub inducerea schizofreniei marxiste – nu se mai satura nici ei!

  AUR se vede ca nu vrea sa marturiseasca ADEVARUL, scufundandu-se nu doar in duplicitarism si propaganda talmudist-babiloniana dar se dezvaluie de-a dreptul farisei si prin asta, anti-romani.

 7. Simion “a periat” poporul cameleon încă de anul trecut, astfel că nu mă aștept la nici o dezmințire. De un an de zile am sesizat cum AUR îmbracă pielea de oaie peste pielea lui de lup!!

 8. Haur -demascarea (vorba bolșevicilor de la Pitești) !!!!!

 9. “faimoasele” camere de gazare erau în realitate simple dusuri comune prevăzute cu uși de lemn și geamuri (exista fotografii imediat după “eliberare”), cat despre infamul 1 milion de morți la Auschwitz arși in 6(?) crematoare mici unde naiba sunt fragmentele rămase (dinți, oase calcinate etc)? pentru întrebări din astea poți intra la pușcărie in democrațiile vestice, deoarece exista dominația khazara cu al sau mit numit “holocaust”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *