Home / Internațional / Morții lui Dragnea câștigă alegerile în S.U.A.

Morții lui Dragnea câștigă alegerile în S.U.A.

Vlad Voicu
Incorect Politic
Noiembrie 11, 2022

Morții lui Dragnea câștigă alegerile în S.U.A.

Câțiva candidați la alegerile din America au câștigat în ciuda condiției lor de decedați.

În Pensylvania a câștigat Tony deLuca, singura problemă este că acesta a murit luna trecută. Oficialii vor trebui să pregătească alte alegeri pentru a-i umple scaunul. Dar DeLuca e doar unul dintre mulți politicieni morți care au câștigat, confirmă RussiaToday.

Țipțerii neomarxiști strigau în 2016 că și morții au votat cu PSD și cu Liviu Dragnea, făcând un mare caz din asta, clamând nevoia de apărare a democrației și bla bla bla.  Iată că acum democrația îl răzbună pe Liviu Dragnea, morții nu doar votând, ci și câștigând alegerile din S.U.A.! Nu ne putem îndoi de democrația Americii, care este “cea mai puternică democrație din lume”, unde s-au furat alegerile prezidențiale în 2020 sub ochii tuturor, ca într-o țară de lumea a treia.

Aceste alegeri din 2022 au fost și ele furate, căci rezultatele nu mai sunt afișate în ziua votului, cum era înainte de 2020. Acum trebuie să așteptăm “câteva zile” pentru rezultate. Asta înseamnă transparență. Astea sunt valorile noastre.

Cu pași repezi, această batjocură se apropie de termenul de valabilitate. Democrația este pe cale să expire în maximum câteva decenii.

De noi depinde cu ce o înlocuim.

8 comments

  1. În România au votat oamenii morți pentru cei vii, ceea ce înseamnă fraudă, iar în America au votat oamenii vii pentru cei morți, din cauza unor proceduri gândite prost. Detalii. N-avem cu ce să înlocuim democrația, pentru că ea n-a existat niciodată pe nicăieri. Democrație înseamnă cam așa: Dacă se pune problema instituirii serviciului militar obligatoriu, să aibă dreptul să voteze doar cei care în urma adoptării legii respective ar trebui să execute serviciul militar – ceilalți n-au ce să caute, pentru că nu e treaba lor. De asemenea, în cazul adoptării legii, ar trebui obligați să execute serviciul militar doar cei care au votat pentru.

  2. Ultra-sionistul israelian Michael Kleiner (de la partidul evreiesc Likud) vorbeşte chiar acum la “Conferința Internațională Acea Europă în care credem” organizată de AUR la Palatul Parlamentului (!?).
    AUR ne spune cumva că Israelul este în Europa?
    Unde este Israelul în Europa? Ce fel de „Israel“ e acesta? Colonial economic cu Europa goimă supusă lui? În România este Israel? Coloniştii noştri ne sunt prieteni adevăraţi?
    https://partidulaur.ro/aur-organizeaza-conferinta-internationala-acea-europa-in-care-credem-invitatii-si-programul-evenimentului/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *